|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להביא מכונת אספרסו... אני רואה מחירים יש כאלה של 1000+ ומצד שני אני רואה מכונה כמו זאת בקישור למשל שעולה ממש זול יחסית... מישהו יכול להסביר למה? ואיך זה עובד?
הבנתי גם שמה שיותר יקר זה ה"אחזקה" שלה... לקנות את הקפה וכו'... http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=QAES500 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=FH47480
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה יהיה אם מכבי אחי X_X כל שבוע אני לא מאמין איך אפשר לרדת משפל כל כך נמוך ולשפל יותר נמוך (ואני אוהד מכבי שלא תבין לא נכון) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל זה אני לא פותח פוסט שקשור לזה ואני מתעסק עם מכונות אספרסו....
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עם כל הכבוד (ויש לי מכונה בבית והיו עוד הרבה הרבה), מכונת אספרסו איכותית קונים או Gaggia או La Pavoni או De Longhi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() תקשיב יש מכונות שיש להם מטחנה של פולי קפה, בגלל זה הן יקרות..
לעומת זאת, המכונות שהצגת כאן הם ללא טוחן אז תצטרך לקנות כבר קפה טחון שלדעתי פחות טוב.. לי יש אחת ללא טוחן ואני מצטערת על זה.. בהצלחה בכל אופן=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיך את יודעת מה עם טוחן ומה בלי? לפי המחיר? לא שמתי לב שכתוב...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אם הם כותבים אז יש..זה תמיד ממש יקר אבל..
וזה פשוט רמה ממש פחות טובה שזה טון..כי אם יש לך אופציה לקנות איזה פולי קפה שאתה רוצה ולטחון במקום זה ממש אלוהי^^ לי כבר נמאס מהטעם של האספרסו =/ ויש לי טחון איכותי יחסית...אבל בטחונים קשה למצוא משו ממש טוב, אם יש לך פולי םאתה יכול במסעדות גם לקנות ממש טוב=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז אני מבין שאם טוחן אני לא ממש אשיג במחיר שאני מוכן להשקיע...
ואיך הולך העניין עם הקפה שקונים? כמה עולה בדרך כלל ולכמה זמן/כוסות זה מספיק? יוצא משתלם או גם יותר מדי יקר? עריכה: מה ההבדל בין אוטומטיות לידניות? זה לא כל כך הבנתי...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ההבדל זה שבמכונה אוטומטית (אוטמטית מלאה, לא חצי) זה שבכפתור אחד היא גם טוחנת וגם מכינה לך קפה (יש לי כזו בבית), חצי אוטומט זה רק הקפה שצריך גם לשים אותו בתור אבקה.
ידני זה לעשות הכל לבד, חוץ מהמים של הקפה כמובן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה קונים קפה? כמה עולה בדר"כ ולכמה כוסות זה מספיק (יחסית כמובן לא מדויק כדי לדעת כמה זה משתלם...)
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הממ תראה למכונה האוטומטית בבית אני קונה מArcaffe כי יש לי סניף ליד הבית, פולי קפה מלאים, המכונה טוחנת אותם וזה הכל.
אם זה מכונה לא אוטמטית, המלצה שלי יש לך בכל סופר קפה illy, קפה מעולה. ![]() יש עוד אחת עם תווית ירוקה במקום אדומה, אל תקנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי בביית יש כזה מומלץ מאוד!...