![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה..כבר שבוע בערך אני מרגיש כאילו היד(כף) רדומה כזה..
בקיצור הלכתי לרופאה,היא טענה שזה קשור ללחץ על עמוד השדרה ופגיעה בעצב..ואמרה שלא אוכל להתאמן שבועיים/עד שזה יעבור..ובהנחה זה לא עובר זה כבר סיפור אחר..אורטופד וכו'.. מה עושים? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע רציני הייתי מקשיב לה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי,אני לא רוצה לבאס אותך אבל זה כבר עולם אחר של פציעות.
יש לי בעיה עיצבית כבר שנה וחצי,יכול להיות לזה כמה סיבות ולא רק לחץ של אחת החוליות על העצב. אני ממליץ לך ללכת לרופא מומחה לפציעות ספורט שיבדוק את הנושא יותר לעומק כי הם הכתובת לפציעות שכאלה... עוד דבר,תחושות כמו שריפות לאורך הידיים,תחושות של נימול(חלק מסויים נירדם בגוף כמו שתיארת) הם אכן סימפטום של בעיות עיצביות... אני לא מנסה להלחיץ אותך,יש אנשים שיוצאים מזה מהר ויש אנשים שלא אבל לטובתך,לך למישהו מומחה לפציעות ספורט ולא אורטופד שימרח אותך... תרגיש טוב אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איזה סרט..אני לא חושב שזה כ"כ רציני,אין בעיה עיצבית ברמות של אי יכולת להזיז את האצבעות וכו'..שני אצבעות רדומות/תחושת נימול זה כן..מקווה שזה יעבור בקרוב בעזרת השם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טאוס טאוס טאוס..
זה נקרא תחושת נימול,ואני כבר חשבתי "או טאוס הגיב,בטח יכתוב איזה משהו מועיל" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() או שזה מלחץ על הצוואר מקרין אל הידיים יכול להיגרם בתרגילים לחיצות הרוב אימוני חזה וכתפיים
או שזה פשוט מלחץ על כפות הידיים שם וזה פשוט משתק לך את כף היד והאצבעות , תנסה פעם אחת לעבוד עם כפפות וספוגים באימוני חזה ויד אחורית אם זה עוזר במשך הזמן אז סבבה.. אם לא כנראה שזה נובע מהצוואר תשתדל להרפות את הצוואר ולא לאמץ אותו בכלל בכלל כי זה המון לחץ על החוליות אם יש לך רגישות שם או משהו כזה זה ישר שיתוק זמני או אפילו קבוע של איזור הזרועות תלוי באיזה חוליה יש את הבעיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לרופא עור שלי היתה בעיה דומה
נרדמו לו הידיים וזה ובסוף הוא עשה ניתוח להוצאת חולייה מאזור הצוואר תקשיב לרופא ואל תשחק משחקים
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() באיזה אצבעות אתה מרגיש את הנימול?
בכל אופן, לא צריכים ללכת בשביל זה לרופא ספורט, זה לא קשור. אם כבר נוירולוג או אורתופד, הרופאה אמורה להפנות במקרה הצורך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בזרת ובזאת שלידה..כבר יותר משבוע,אבל הכל בסדר אני יכול להזיז אותה,גם יתא לי לעשות קצת שכיבות סמיכה מתח מקבילים ושאר שטויות והכל היה בסדר...
אגב זה נימול מלשון נמלה או מלשון מילה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רציני? בטח שמילה.. אתה לא דתי אחי? חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח לא חושב נראה לי זה נימול מלשון נמלים לא? חחח ומה הקשר דתי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שכן הלכתי לרופא מומחה ואצלו קיבלתי את התשובה הנכונה ובגלל זה המלצתי עליהם,גם ידוע שרוב האורטופדים בארץ אדישים לנושא של פיתוח גוף וסביר להניח שהדבר הראשון שתקבל מהם זה כדורים נוגדי דלקת ורנטגן שמן הסתם לא תראה שם כלום.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() זה לא קשור לפיתוח גוף, זו בעיה עצבית.
מתן, אתה מרגיש קושי בביצוע של תרגילים מסויימים לזרוע? [אני בכוונה לא מכוון אותך יותר ספציפית] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא..האמת במוצ"ש יצאתי לריצה ועברתי ליד גן כזה שבו עשיתי מתח מקבילים שכיבות סמיכה,שכיבות סמיכה אנכיות(לכתפיים) וכו',הכל היה בסדר..אפילו הרגשתי לכמה שניות כאילו תוחשת הנימל נעלמה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תן מנוחה קצת לגוף היה לי את זה אבל בבוהנות הרגליים משו מפחיד ביותר
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ברצינות? לכמה זמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() משה אחי,בעיות עיצביות קשורות לפיתוח גוף וגם לתחומי ספורט אחרים,יש להם הרבה במשותף...
אגב מתן,מה קורה איתך? |
![]() |
![]() |