|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
שלום צריך עזרה בקשר לקריאטין
שלום לכם :
אני בן 16 משקל 51 גובה 168 יש לי שאילה אליכם האם אני יכול להשתמש בקריאטין אני כבר השתמשתי בסריוס מאסיס וזה לא עזר לי את האמת לא רואה תוצאות יש כאלה חברה שהציעו לי להשתמש בקריאטין האם אני יכול להשתמש בו . תודה לכל מי שעוזר לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר חדש
|
![]() כן אתה יכול להישתמש בו
אבל אם לא ראיתה תוצאות עם סיריוס מאס אז יכול להיות שהאימונים שלך או התפריט שלך לא טובים תירשום פה מה אתה אוכל ואיך אתה מיתאמן זה יותר חשוב קריטאין זה בדרך כלל לאנשים שכבר "ניתקעו" אחרי כמה זמן של אימונים ורוצים עוד טיפה פוש
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() מחזק את דבריי ליל,
אבקת חלבון אינה אבקת קסמים. אין בה שום מרכיב או פורמולה סודית. סך הכל אבות המזון בצורה מעובדת ונוחה לצריכה. אם עלית במהלך הצריכה ייתכן ו... התפריט היומי שלך אינו מסודר או שהאבקה שצרכת היא ביחס פחמימות נמוך יותר ממה שאתה צריך. על מנת שנוכל לעזור לך לראות איפה בדיוק הבעיה נצטרך לקבל כמה שיותר פרטים ממך... מה אתה אוכל במהלך היום (תפריט) ? מבנה הגוף שלך (כתבתי על זה מאמר, תבדוק באתר)? גיל, מספר שנות אימון, גובה... תכתוב את הכל ואני מבטיח לעזור כמה שניתן. יוגי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() נ.ב - לגבי הקריאטין, תמתין איתו בנתיים חבל להוציא כסף על מוצר שייתכן ואתה לא זקוק לו.
וקריאטין בוודאי שלא בא על חשבון גיינר. |
![]() |
![]() |