|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() איך בדיוק קובה נותנת לארה"ב לנהל בית כלא בשטחה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן.....
שאלה מעולה שהתשובה היחידה אליה היא שאין להם ברירה ,אם הם רוצים לקבל כסף מארה''ב הם חייבים לעזור להם... והכלא הזה עוזר לארה''ב לשבור את חוק זכויות האדם כי מה שהם עושים לעצירים שם זה פשוט גטו
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לה בסיס ענקי בערב הסעודית,בגרמניה ובעוד מדינות שיש להם הסכם שלום איתם פשוט זאת ארצות הברית ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() יעני זה כלא סטייל סונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() אתה לא רואה נמלטים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח והאמת נראה לי שכן ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() טוב מרדונה בוא נילך לתקן להם את המים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא חחח שונא סדרות.
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני שמעתי שהכלא בתאינלנד הכי גרוע בעולם (נדמה יל מרעיבים אותם, אין להם מיזרון לישון, כל הזמן רוצחים אחד את השני ושאר הדברים הרגילים) וגם בברזיל לא נחמד ברוסיה אני יודע שהיו שם מחנות עבודה שזה זה היה גטונם (גטו+גהנום) אבל זה כבר לא קיים נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הכלא הכי מפורסם בארה"ב זה סן קוונטין (כבר שכחתי את השם:/),מטאליקה עשו שמה את הקליפ של סיינט איינגר.
אבל אין לי מושג אם זה הכלא הכי אכזרי בארה"ב.
![]() |
#13 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() וושינגטון פועלת לצמצום כמות האסירים בבית הכלא השנוי במחלוקת, כשהתכנון הסופי הוא לסגור את המתקן בקובה. רבים מהאסירים בכלא הביטחוני נתפסו על ידי הכוחות האמריקאים בזמן המלחמה באפגניסטן, רובם מבלי שיעמדו למשפט וללא תנאי מעצר העומדים בחוק הבינלאומי.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() השטח (וקובה כולה) נכבש על-ידי ארצות הברית בסופה של מלחמת ארצות הברית-ספרד ב-1898. לאחר שקובה קיבלה עצמאות בשנת 1903, נכפה על ממשלתה תיקון לחוקתה, אשר נקרא תיקון פלאט, אשר חייב את חתימתו של חוזה חכירה עם ממשלת ארצות הברית. החוזה הבטיח כי המפרץ ישאר בידי ארצות הברית, אשר תשלם עבורו 2,000 מטבעות זהב (כ-4,000 דולרים כיום) בכל שנה. החוזה זכה להתנגדות בקרב תושבי קובה, אך חודש מספר פעמים על-ידי ממשלות הבובות הקובניות. לאחר ההפיכה בקובה ועלייתו לשלטון של פידל קסטרו, דרש זה מארצות הברית לפנות את המפרץ, אך ללא הצלחה - ארצות הברית ממשיכה לשלוט בשטח גם כיום. ארצות הברית מקפידה לשלוח המחאה על סך כ- 4,000 דולרים בכל שנה, שהינם השווי של 2000 מטבעות זהב, כפי שהתחייבה ארצות הברית לשלם לקובה, אך ממשלת קובה מעולם לא פדתה אותה.
בתחילת המאה ה-21 השתמשה ארצות הברית בבסיס לכליאתם של שבויי מלחמה מעיראק ומאפגניסטן. בתקשורת פורסם כי תנאי המעצר שלהם מחפירים. ארצות הברית ניסתה לטעון, ללא הצלחה, שהיות והבסיס אינו נמצא על אדמת המדינה, האסירים לא יכולים להנות מהזכויות המצוינות בחוקת המדינה.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() מה?? אתה רציני אכלו אחד אחד את השני?
איך קוריאם לזה באנגלית? אני חיבי לחפש על זה בויקיפדיה או משהו ומה זה אנדרגראונד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא מחתרת אלא כל המה שנקרא רוצחים, גנבים, אונסים, ונוגדי משטר (שלרוב היו אנשים אינטילגנטיים מאוד) וכו"... ריכזו אותם והיה להם משטר משלהם בכלא.
כשברחו אז בטייגה (נהר)+ מעיין יער ענקי בגודל סיביר אין שם אוכל לכן הם אכלו אסיר מסויים שברח עימם (הם מראש בחרו בו לפני הבריחה).