|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פחחח היו רוצים חצי מהטילים לא יעבדו מתוך החצי השני הרוב לא יגיעו ומה שיגע החץ (לא לסמוך עלב יותר מידי )וכל שאר הדברים של ישראל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461870,00.html
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
70 חיילי חיל האוויר האמריקנים נענשו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461851,00.html
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הדיונים האלה לא מובלים לשום מקום מה אתה רוצה שאנשים יגיבו "צריך לרצוח את הגמד האירני הזה!!!" כולם מסכימים אבל אין תכלית לפוסטים האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גוגו מגוג חחח
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה לא היה בעצבים או משהו(חבל שאי אפשר להעביר טון דיבור בפורום) פשוט אין תכלית לכאלה פוסטים זה כל מה שאמרתי אבל תעשה מה שאתה רוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר , אנחנו לא צריכים 11 אלף טילים
צריכים אחד גדול וחוצמזה זה רק הגיוני שבמכה הראשונה יפתחו לנו את התחת , יש לנו מדינה בגודל של ענב וקל לטווח את כולה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לא יצא מהסיפור הזה.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עצם זה שהם מאיימים - אומר שהם מפחדים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() איזה טילים יש להם? אם אני נכנס לממ"ד יש משהו שיכול להרוס את זה?
ואשכרה מפחיד מתי הם מתכננים לזרוק עלינו תטילים? ולמה אתה חושב שהחץ מעפן? טיל ישראלי אורגינלי חנשב לאחד הטובים נדמה לי יותר מהמתחרה של האמריקיאם (פטריות או משהו כזה) ורק על מה שהוא אמר צריך לפתוח אותם כי אם עכשיו נהיה טובים איתם ולא נתקוף אחר כך זה יהיה 11k טילים+פצצת אטום+לא יהיה תנאי לתקיפה.. רק שיתנו תאריך מתי הם רוצים שנגמור אותם שאני יהיה בנופש בחו"ל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אל תזלזלו ..
דבר ראשון אני בטוח שאם הוא אומר 11 אלף אז יש להם פחות נגיד לצורך השיחה שיש להם 7 .... הם לא יכולים לשגר את כולם כי אין מצב שיש להם משגר לכל טיל , נגיד אלפיה ... אלף טילים לישראל זה הגיוני בהחלט , ובאמת שלא צריך יותר מדקה כדי לשגר את כולם בו זמנית יש לנו את החץ , אבל כמה סוללות יש ? לא יותר מ10 ... בשנים האחרונות הם מבצעים ניסויים בטילים ארוכי טווח וקשה לי להאמין שלחלקם הגדול יהיו תקלות ,נקבל במקרה הטוב כמה מאות טילים בכל הארץ .. אל תשכחו שמספיק אחד באזור תעשיה בחיפה בשביל מאות אלפי הרוגים (בתנאי שזה בא בהפתעה ולא יספיקו לרוקן את מה שלעזאזל יש שם ...) בכל אופן אם יעשו את זה זה הסוף שלהם ככה שלהתחיל אני לא מאמין שהם יתחילו .. הם משוגעים , אבל ממש ממש לא טיפשים , הם יודעים שיש להם יותר מדי מה להפסיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את היטלר אידיולוגיה הניעה את הקוף (לא ג" יפית אחמדיניגאד)האמונה שיהיה הרס רב אז המשיח של האיסלם יבוא
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() G-g אתה מזיין בשכל בלי שום ידע מקדים אין לך מושג על מה אתה מדבר
מדינה שיש לה נשק לא מכריזה על כך רשמית, אירן היא כולה דיבורים בדקה שהם ירו 11 אלף טילים טהרן תמחק מהמפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשום מקום לא אמרתי שיש להם יכולת לירות 11 אלף טילים במכה ... וכבר כמה שנים שהם מפתחים את השיהבים החדשים , זה לא סוד ... |
|
![]() |
![]() |