|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז כמו שרשמתי בכותרת שיבולת שועל לאחר בישול ערכיה "מתקלקלים"?
נגיד אני לוקח עכשיו 100 גרם לפני בישול, ערך הפחמימות לא יישר אותו הדבר לאחר הבישול? *אחרי חימום במיקרו
__________________
![]() All the POWER is in the HEAD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() הערכים לא מתקלקלים בבישול של שיבולת שועל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא מתקלקלים ולא כלום.
|
![]() |
![]() |