|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אוקיי שבוע הבא זה השבוע האחרון שלי בבסיס סגור (בלי נדר...)
ואני מכין את הקרקע מבחינת ידע ומצרכים בבית - לתפריט טוב. בעקרון המטרה היא חיטוב קצרצר (באמת שאין לי כמעט מה להוריד) ואז מאסה, כאשר הכל נעשה במקסימום איזון, בלי לטחון המבורגרים במאסה ובלי לחיות על חסות ואוכל לא טעים אחר בחיטוב. אוקיי אז שאלות לגבי כמה מאכלים: 1. לגבי ארוחות בוקר - חשבתי ללכת על דגנים עם חלב 1%, יצא לי לטעום צ'יריוס ואני חושב (לפי האריזה, אבל לכו תדעו) שזה אמור להיות בריא מאוד. זה היה לי מאוד טעים וחשבתי על זה בתור אופציה, מה דעתכם? ואיזה עוד אופציות באמת טעימות ומזינות יש? 2. יוגורט - מתלבט בין 1.5% ל0%, כאשר ההבדל לגביע הוא 20-30 קלוריות, ועוד 1.5 גרם חלבון, איך ומתי מומלץ לצרוך יוגורט? אחרי אימון זה טוב? הצעות לשילובים בשביל קצת טעם? 3. ירקות - אני מאוד בעייתי בירקות אבל יש כמה דברים שאני מאוד אוהב: בצל, זיתים, תירס, פטריות, בצל ירוק. חשבתי לאכול את הסלט הראשון שלי משילוב של כולם (אולי עם קצת פטרוזיליה ותבלינים או עם רוטב שום 5% שאני מאוד אוהב) מה דעתכם על זה? (לא יכול לגעת בשום ירק חוץ מאלה) אפשר להוסיף גם מלפפון חמוץ אבל לא יודע אם הוא מועיל תזונתית. 4. פריכיות אורז - במפתיע, גם שהייתי צ'אבי, עדיין אהבתי את זה. איך ומתי מומלץ לשלב את זה? 5. לחם - אני מתבלבל מרוב שמות ועד עכשיו חייתי רק על לחם לבן - שיפון, מלא, קל, כפרי, שחור וכו' וכו' וכו'. מה מומלץ ולאיזו מטרה? (כנ"ל לגבי לחמניות שאני מאוד אוהב!) 6. גבינה צהובה - יצא לי לראות שבפרוסה 9%, יש רק 56 קלוריות ו7 גרם חלבון. אני מאוד אוהב גבינה צהובה בטוסטים וכאלה, וזה נשמע לי אחל'ה מקור חלבון שגם טעים! (לא מרגיש יותר מדי הבדל בטעם) 7. אמא הכינה רוטב שמנת עם פטריות. כמה זה נורא ובמידה ואני אוכל (ואת הסיר הזה אני אאלץ לאכול - דווקא בהנאה!) כמה כפות פחות או יותר זה סביר? אני מאמין שלמרות ריבוי השאלות בטח יצוצו לי כמה בהמשך. אשמח לעזרה, אופיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. מזתומרת מתי מומלץ לקחת יוגורט?< בהתאם לתפריט אחי ! אני למשל לוקח בבוקר, ואחרי אימון בכלל אני לוקח קוטג', אתה יכול להחליף ביניהם זה לא בעיה, ובקשר לטעים תוסיף קינמון ![]() ודרך אגב אני לא ממש שם לב להבדל בין 1.5 אחוז ל0 אחוז.. אותו טעם. 3. גם אני כמוך אחי אני ממש לא אוהב ירקות, והירקות שמת לא משהו, תוסיף ירקות ירוקים כמו מלפפון , חסה, כרוב, תנסה אחי, אם תתרגל ותכניס לך לשגרה זה דווקא יהיה לך נחמד. 5. לא כלכך הבנתי תשאלה, אבל הלחם שמומלץ על ידי גיל למאסה כמובן , זה לחם מלא של עינן, מאפיית אנג'ל, עולה 12-13 שקל לכיכר, מאוד טעים ![]() 6. בגבינה צהובה אכן יש הרבה חלבון אבל יש גם שומן , אז אל תחשוב על זה בתור מקור עיקרי לחלבון. ועוד משהו, אני לא יודע איך זה בא לידי ביטוי בבאדיבילדינג, אבל לפי מה שאני יודע מידע קודם שהתכת גבינה בטוסט הורס לה את כל הבריאות, זה מה שאני זוכר, לא 100% , אבל כמעט בטוח שגבינה בטוסט זה עם פחות חלבון. 7. דש לאמא שלך אחי חחח אין לי מושג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() 1. אוקיי, ואיך הטעם של המולטי צ'יריוס? דומה לרגיל?
2. קינמון נשמע עצה טובה! מה לגבי כל מיני דגנים כמו גרנולה למשל או אגוזים או שקדים? 3. מלפפון אני אוכל רק חמוץ, חסה לא אוכל בכלל, כרוב רק כבוש כזה וגם בקושי, אני בעייתי בקטעים האלה אין מה לעשות זה דברים שאני לא גמיש בכלל בהם. 5. בעקרון מה הלחם הכי מומלץ באופן כללי, הכי מזין, הכי פחות משמין והכי תורם לאימונים. כי יש הרבה חארטה בכל ה"לחמי בריאות" האלה. 6. לא מקור עיקרי, אבל מקור שאפשר נגיד בכיף לקחת טוסט עם פרוסה או שתיים וזה לא מעט חלבון. כמובן לא בכמויות ולא כל יום. וכן מן הסתם 9%, 9 גרם שומן נקי ב100 גר' גבינה... 7. סתם זה מעניין אותי כי זה דבר שאני פשוט מת עליו. אולי יש איזשהו תחליף רזה יותר... האמת שדווקא בצבא אכלתי פסטה ברוטב שמנת ומסתבר שזה לא באמת שמנת כי אין בצבא וזה היה (יחסית) מעולה. מישהו מכיר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1. כן ממש דומה
2.תוסיף חופשי 3. מלפפון חמוץ זה לא מתאים, אחי תנסה לדחוף בכוח תאמין לי שאני יותר גרוע ממך בנושא של ירקות אתה תתרגל כבר אל תדאג... למשל גיל אמר לי לאכול 2 ירקות ביום ותפוח ירוק אחד להוסיף לתפריט 5. נו אמרתי לך.. עינן מלא של אנג'ל 6. לפי מה שאני זוכר גם הטוסט עצמו פוגע קצת בערכים של הלחם.. אני זוכר משהו כזה , צריך לבדוק את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יוני אתה מדבר שטויות...
החלבון פוחת בזמן התכת הגבינה? הגבינה המותכת פוגעת בערכים של הלחם? אתה צוחק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני כמעט בטוח בזה, אמרו לי משהו כזה עוד הרבה לפני שהתעסקתי בפיתוח גוף , אמרתי לא 100% , אבל שווה בדיקה, אתמול חיפשתי על זה חומר בקטנה ולא מצאתי. אני יחפש על זה עוד. והגבינה המותכת לא פוגעת בערכים של הלחם, אבל הלחם שהופך להיות בלי נוזלים שזה מה שהטוסט עושה בעצם זה פוגע לו בערכים.. אני יחפש על זה חומר היום אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תפוח ירוק זה לא בעיה, אני דווקא אוהב.
לגבי ירקות... באמת תקווה אבודה. לא רוצה תפריט שאני לא אוכל לדבוק בו. ובמידה ואין לי גישה ללחם הספציפי הזה, לחפש פשוט לחם מחיטה מלאה? משנה אם זה לחמניה? |
![]() |
![]() |