|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/...99%D7%9E%D7%95
תסרוקת האימו מתאפיינת בשיער ארוך ופוני המסתיר עין אחת (בעבר התקיים גזע של אימו אשר הפוני שלו הסתיר את שתי העיניים אך הוא נכחד עקב התקלות חוזרת ונשנית בעמודים וקירות). איך ניתן לזהות אימו? # בוש בצבעים ורוד-אדום ושחור. # הבנות מסוג האימו מעוטרות בהלו קיטי וביותר מדי סיכות. # הבנים מסוג אימו נוהגים ללבוש סקיני גי'נס של בנות # שיער קצר עם פוני שנוטה לצד ומסתיר את העיניים. # חגורות ניטים שלרוב בצבע לבן,אדום, שחור וורוד. # ידיים מצולקות (מחיתוך ורידים, כמובן). # דיבור בטון נשי, גם גברים. # עיפרון[או איילינר] שחור בעיניים. # ציורים ותמונות של לבבות שבורים. # מצוייד בתיק/צמיד/נעליי/קשת/גומיה/שרשרת/תחתונים/ביריות סקא. # בדרכ כלל סירטוני פורנו של השניים ניתן למצוא ברשת האיטרנט בחיפוש קל חחח כמה דברים מצחיקים יש באיןציקלופדיה הזאת
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חצי מפה בולשיט
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
# ידיים מצולקות (מחיתוך ורידים, כמובן). חחחחח חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האימו הם אנשים סבבה דווקה אני לא מבין מה רוצים מהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם קל יותר לסדר אותם למישחק באלוניג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח למדתי משו חדש emo זה מemotional
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() הלוואי שיכחידו את כולם.
אני כ"כ שונא אימו!!!!
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שטויות.. ועדיף אימו
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע למה אבל בזמן האחרון אני רואה די הרבה אימוים בב"ס שלי בעיקר בכיתות י'
משהו שלא היה עד לפני שנתיים
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדור של הילדים של היום כיתות ט-י"א מפוצצים באימוייםם מסריחים!!!!! מה רע להם בחיים כל כך?!?! שיהיו בני אדם רגילים מה הקטע שלהם?! חבורה של מושפעים מפגרים אני מסתובב ברחוב בזיכרון מכל חור יוצאים חבורות של אימויים שרק מחכים שמישו יבוא ויפוצץ אותם! מה נסגר עם כל הילדים האלה של היום זה לא יאמן פשוט ![]() ומה רע בערסים חח הכי דחקות איתם רואים חבורות של ילדודסים עם כובעים ובגדים של עבריינים משחקים אותה חח חושבים שהם מפחידים זה הכי מצחיק שיש ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אני דווקא אומר שמי שכתב את זה לא ראה אימוים , מדובר בהוכחה חיה לאבולוציה , או בעצם לדאבולוציה , מין נפרד מן האדם , פשוט ככה. זכרו 6.6.07 <<<< יום נתינת המכות הבינלאומי לאימוים!!!!
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
ישנו קרב התחמשות אבולוציוני בתתי המינים שנפרדו מבני האדם האימים הם הנטרפים המאזנים את הערסים בעזרת מנגנון "סמרטוטיות" (אם אימו סמרטוטי מדי הערס יעבור את הגבול וימצא בתוך בית כלא לבני נוער , מה שהיפוך אותו ללא ערס כשהוא יצא ובעצם יעלים את הפרט הזה מן החברה וישאיר את אלה שהפועלים באופן "חכם" יותר) בעוד הערסים הנותרים משתדרגים כל דור ודור ועושים סרטים ביוטיוב על איך שהם נותנים כאפות לאימוים TO BE על מנת לשמור על המארג הטבעי ולא ליצור תגובת שרשרת שתחכיד את המין האנושי יש לשמר על יחס מדוייק של 1:1 בין האימו והערס ו יחס של 10 - 10 - 1 בין אימו:ערס:ובן אדם(טורף העל) אה וכמקצוען מוכשר בתחום אני תרמתי לערך האינציקלופדי הזה: יום ציד האימו הבינלאומי השישי ליוני (06.6) הוא היום המסורתי לציד האימוים , התאריך הוכרז על ידי עמותת שימור האימו ע"ש יוסי כוהן (אמאשלו!!) הציד מתבצע על ידי התגנבות מאחורי האימו והפעלת כוח בצורה של מכה עם כף יד פתוחה לאחורי הצוואר , באותו זמן האימו יתחיל להראות מספר מאפיינים התנהגותיים יחודיים לזן זה של הומו פאגיוס וזהו זמן טוב לתעד את ההתנהגות המרשימה הזאת ולשלוח אותה לביקורת ע"י מדענים שונים לחקר האימו באוניברסיטת יוטוב אחרי הציד המוצלח נהוג לשחרר את הפרט בחזרה אל הטבע ביום שלמחרת האקדמיה נוהגת לפרסם ממצאים מעניינים על ההתפתחות בזן על ידי ניטור הטריטוריה שלו . באותה תקופה האימו מתחילים את עונת הרבייה שלהם שכוללת התנהגות מעניינת של חתך אמות ופרסום תמונות בכל רחבי הטריטוריה על מנת למשוך פרט מן המין השני , אימולוגים רבים טוענים שישנו קשר בין הקדמת תקופת היחום ויום הציד הבינלאומי אך עדיין אין ממצאים שיאשרו זאת.
![]() |