|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי, אני מתאמן בימים קבועים בשבוע, ומשום מה השבוע היה לי רע בכלליות, לא יודע למה אבל אני עצבני ולא מרגיש שעבדתי טוב מאז השביתה הזאת.
בכל מקרה, אני רגיל להתאמן בימי חמישי ואמרתי לעצמי שבגלל שהיום אני יוצא למסיבה, אני אדחה את זה למחר בצהריים (את האימון), אבל משום מה אני עצבני רצח, כואב לי הראש ואני מרגיש עצבים שלא הלכתי לאימון, גם יש לי חשק לריב וגם כואב לי הראש, לא במובן של מתפוצץ מכאבים, פשוט הוא כואב מרוב עצבים שלא הלכתי. רציתי לדעת האם יש מצב שאני לא מדמיין את כל זה ושאני באמת עצבני משום שלא הלכתי לאימון, ואם כן, אשמח אם תגידו לי מה בדיוק קורה כשאתה מתאמן, אני זוכר שדיברו על זה כבר שיש איזה משהו שמשתחרר בגוף, הורמון או משהו, אבל לא ממש עקבתי אחרי זה. אשמח אם תסבירו לי! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר אתה לא לבד, אני לא מתאמן כבר שבועיים בגלל דלקת בכתף שהחליטה שהיא לא עוברת ואני עוד רגע משיג לביור כמו במשחק Gta ויוצא למסע של קיל פרינזי בחוצות העיר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל זה לא מצחיק זה הרס לי את כל היום!
חשבתי שאני אעשה שיעורים או משהו אבל הייתי עצבני מדי.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טייק איט איזי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר.
![]() ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() 1.5 ליטר מים בבוקר. לא לאכול שעה לפני ולא לאכול שעה אחרי.
זה מטפל במחלות,סרטן הדם,דלקת ריאות,סכרת, ועצירות. תהנה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יואווו אני מכיר תהרגשה שלך...
אני עושה Fbw 3 פעמים בשבוע ובימים שאין אימון אני משתגע...חייב ללכת תוכנית הבאה Abc 6 פעמים אל תתעצבן..תעסיק את עצמך דברים אחרים..תכונן למסיבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אולי כי חברה לא נותנת?
חח סתם בצחוק זה אחרי שאתה נכנס לזה אתה לא יכול בלי זה אני ביום שבת שזה יום מנוחה משתגע בא לי לתפוס את אבא שלי ולהרים אותו חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח שים אותו מאחורי הראש מתחיל סקווטים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מה אתה דפוק?
אל תצא למסיבות ותשמור על השיגרה של האימונים...~_~ אלוהים יישמור...אתה הורס לעצמך את כל הסדר יום עם היציאות ומתפלא שאתה לא בכושר?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תשמור על קצב אימונים קבוע על תדחה את האימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מגזים
|
![]() |
![]() |