|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() החלטתי לקנות Ps2 אבל אני לא מכיר אתרי הורדות...
של ראפידשייר. תודה מוניטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כנ"ל אני גם צריך... עדיפות לtekken 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד משחקים נחפש בשבילך
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() האמת אני גם קניתי לפני כמה ימים..בינתיים קימבנתי מחבר TEKKEN 5 שהוא ממש מעולה וGTA טייס סיטי סטוריס משהו כזה ומשחק שנקרא god hand
בקיצור אבל המשחק שהכי נהניתי ממנו זה סמאקדאון נגד ראו 2007 חח הוא פשוט מעולה אז קיצר מספיק לנסיונות למצוא נפט , תקשיב איך תוריד משחקים: תיכנס לגייםספוט ותחפש משחק שאתה אוהב עם ציון גבוה (ככה בדרך כלל הם טובים) ואז בגוגל תרשום תשם של המשחק בצירוף טורנט . לדוגמא tekken 5 ps2 torrent.. הטורנטים האלה טיפה איטיים אבל עדיין עדיף מלהסתכל על הסוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור אתם רוצים אתר להורדות ישירות למשחקים לסוני 2 ?
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() תן אחי למה לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש קישורים מהירים למשחקים, גם מעל ל-300 קילו לשניה ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.phazeddl.com/
אתה להורדות ישירות של סרטים,משחקים,סדרות,ברפשיידר וכו'. שאתה מחפש משחק לסוני תרשום ps2 אחרי שאתה רושם את שם המשחק.
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() תודה גבר. מוניטין בהזדמנות
תגיד אתה יכול נגיד לפרסם פה טורנטים מtl? אפשרי בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל באותה מידה הם יכולים גם לחסום לי את החשבון,ואני גם יכול להיכנס לחובה ואז אני לא יוכל להוריד קישורים רק לאחר 48 שעות מהיום שהם היתפרסמו! אבל בשביל זה יש תוכנה לזיוף כי המהירות של ה-up בארץ ממש בקרשים ![]() לכן אני מעדיף לשתף כמה שאני יכול, וכשאני מכבה את המחשב אני מזייף. (לכל המושפעים כן אני יודע שבגלל זה חוסמים את הישראלים אז תחסכו,אני לא ישאר את המחשב דולק כדי לעלות 200 mb במשך 9 שעות ועדין יהיה בחובה)
![]() |
![]() |
#11 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש לכם לא מטורנטים? פעם היה לי משתמש לטורנט ליץ', (תאמת עדיין יש לי ניראה לי חח) והורדתי איזה 2-3 תוכנות ופשוט המהירות לא זזה בכלל הוריד לי על 2, וחיכיתי והשארתי תמחשב בלילה וזה לא הוריד טוב, וזה היה בתקופה שהאימיול שלי היה טוב אז נישארתי עם האימיול
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() אני בדרך כלל מוריד עם DC++ אז אני מוריד כל דבר לא משנה מה אני שם להורדה מסיים לי תוך לילה
אבל אי אפשר למצוא שם משחקי PS2 בגלל זה זה חרא.. בכל מקרה גיל אחי, בקשה אחת יש לי תארגן לי טורנט מהיר אבל למשחק medal of honor vaungard משהו כזה ואם בא לך לצאת לארג' אז תן לי גם לGOD OF WAR.. תודה גבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|