|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ///
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() לא ! היתי מוכן להזריק ליטר סוסטנון במקום להיתחתן !
חוץ מזה לא מבין למה עים אוהבים בחורה צריכים ישר להיתחתן איתה ? אפשר פשוט לגור זמן מה ביחד ולהכיר אחד את השני יותר טוב.. .. ... . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן !
מן הסתןם שמתחתנים מרגשות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() \\\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לך לתת 10-15 שנה לבסס את עצמך כלכלית ולפרק בחורות מה אתה רוצה להתחתן בגיל 20 השתגעת? איך תממן אותה ותילדים שלך שכח מזה (in my opinion)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תדוה על התגובות אחים שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
לא יהיה לך איך לפרנס אותה בגיל 20..אם היא באמת אוהבת אותך וזה היא תיהיה איתך גם בלי להתחתן..על תעשה תעויות כתתרחט עליהן אחרי זה..גיל 20 אתה צעיר תעשה חיים כשתייה בן 25 ככה אז רק תחשוב על להתחתן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() חתונה זה קצת יותר מורגב מזה...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי היא בת 25 אני לא יכול לשחק איתה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני כ"כ מבין אותך אני במצב דומה..חח לא שאנחנו הולכים להתחתן..שמע זה מלכוד 22..אתה(בדיוק כמוני) תצא עם עם חורים בלב כמו במסננת..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ספר לי על זה אני כל יום אוכל כאפות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() מה שאני יכול להגיד לך אחי זה תנסה להאיף אותה מהראש וזהו,תשכח ממנה,תמצא לעצמך חברה וזהו !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() להתחתן בגיל 28 עד אז ללמוד באונבסריטה ולעשות כסף (ובחורות) ובגיל 26-7 להתחיל לחפש את האחת
![]()
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בנות לא היה חסר... בגלל זה ההתלבטות אם זה לא היה ככה לא היתי חושב על להחזיק בה.
זה מלא אחריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שמע זה אישי מורכב ואינדבידואלי, אני אישית הייתי ממליץ לך לרדת מזה אחי, חתונה בגיל 20 רק תוביל לטעויות.. אני מכיר אחי אחד שהתחתן בגיל 19.. סתם נהרסים החיים, זה לא גיל שאתה סגור על עצמך ויכול לפרנס ולהעמיד משפחה..! אתה עדיין חייל !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אל תיהיה דפוק! ברגע שאתה מיתחתן, אתה ניכנס למרעבולת של עבודה שלא תצליח לצאת ממנה.
תהנה, תטייל, מה זה אהבה תגיד לי? אני בכיתה י' ואני לא רוצה להיות אם מישהי בקשר קבוע! יש כל כך הרבה בחורות יפות בעולם, למה להיתחייב לאחת?