|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עד היום חיממתי את החזה עוף שלי בתנור.. הבעיה היא שהוא יוצא קשה ולפעמים גם נדבק לרשת של התנור..
אפשר לטגן את החזה עוף הזה בשמן זית במקום לחממם אותו? כמה שמן זית אני צריך לשים? וכמה זמן אני צריך לתת לזה ? תודה לעוזרים. שמעתי שהשמן זית מאבד את הערכים שלו אם מטגנים איתו יותר מידי זמן, בגלל זה אני שואל כמה זמן אני צריך לטגן את החזה עוף. נ.ב. יש לי לפעמים גושים לבנים כאלה שיוצאים מהחזה עוף בזמן החימום, מה זה? שומן? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה עם שמן קנולה, אפשר לשים ממש קצת (חצי כף), לנתח חזה. החזה לא צריך לשחות בשמן, פשוט צריך לשמן טיפה כדי שלא יישרף או יידבק .
כן, אני חושב שהגושים הלבנים זה שומן, אבל אל תיבהל, סך הכל החזה הוא חלק דל שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף בתנור מגעיל אותי רצח כבר.. אני לא יכול לאכול את זה :\ (אני אשכרה מעדיף טונה כבר)
אבל אם יש לך כוח תכין מוקפץ.. שים איזה כף שמן במחבת עמוקה כזאתי שאין לי מושג איך קוראים לה תטגן את העוף (אחרי שחתכת אותו לפרוסות קטנות) עד שיהיה מוכן מכל צד תטבל בסויה \ צ'ילי אנערף מה שבא לך תוסיף ירקות קפואים של סנפרוסט (יש מוכנים למוקפץ אם אני לא טועה - גזר,ברוקולי,כרוב,תירס כל מיני כאלה) זרוק לשם גם אטריות וזהו הרבה ירקות, פחמימה, וחלבון - משביע רצח ד"א זה נראה כאילו חסרים נוזלים בבישול, אבל זה לא נכון כי הירקות מוציאים ים של מים ככה שזה יהיה רטוב כזה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תטבל תחזה עוף כמו שאתה אוהב וטגן אותו על מחבת טפלון לא צריך שמן אפילו, ככה אני עושה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני רוצה לשאול אותך משהו אז אם יש לך אייסי או מסנגר משהו דבר איתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה יש שיטה פשוטה מאוד, ברגע שהמחבת רותכת והחזה עוף כבר כמעט מוכן, תוסיף רבע כוס מים, אחלה דבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך כסף תקנה פרגית - בכל צורה זה אוכל ת'חזה עוף מבחינת טעם
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא מסכים איתך. חזה עוף יותר טעים לדעתי מפרגיות.
אני מכין את החזה עוף בתנור על מצב גריל. מטבל אותו ומצפה אותו בדבש (מבלי להתקמצן). יוצא קטלני. לגבי זה שהוא נדבק, צריך להשתמש קצת בשמן קנולה. אני גם משתמש בתבניות חד פעמיות קטנות. כל אחת עולה איזה 80 אגורות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לגושים בתנור .. זה שומן .. לא יודע מה לעשות עם זה גם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הגושים הלבנים האלה זה שומן ,אתה יכול לשים המבורגר בטוסטר אובן ולראות שממנו יוצא בכמויות.
תנסה לנקות אותו מהגושים האלה,אבל אין כזה דבר בשר בלי שומן לפחות בחזה עוף הכמות קטנה מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה שומן..אני חותך את כל הלבן לפני שאני שם על המחבט..קח מחבת כזה עם פסים עליו..
תטבל את החזה עוף בצ'ילי מתוק ופפריקה בכל צד שנייה לפני שאתה שם על מחבת.. אני שם בערך כף-כף וחצי שמן זית ואז לוקח נייר סוג ומורח תשמן על כל המחבת ואז גם תחתוך אותו לרצועות..יוצא ממש טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט זורק את החזה עוף שלי על טפלון ונותן לו להתבשל במיץ של עצמו.
לעוף תמיד יהיה טעם של עוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() במחיר הקלורי של השמן קנולה/זית , אפשר לטגן את החזה על טפלון ולהוסיף 2-3 כפות צ'ילי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שם אותו על המחבת ובאותו זמן קוצץ לי סלט ולפי אינטואיציה אני הופך מחזיר עד שזה ניראה לי מוכן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף יחסית זול מאוד
30 שקל לקילו אמרו פה... רק שתדעו שב 100 גרם חזה עוף יש כולה 18 גרם חלבון ולא 30 כמו שהרבה חושבים.. זה מה שכתוב לפחות על מה שיש אצלי |
![]() |
![]() |