ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-10-07, 12:41   #1
rouki
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 17
ברירת מחדל בקשר לטיגון של חזה עוף .. כנסו בבקשה..

עד היום חיממתי את החזה עוף שלי בתנור.. הבעיה היא שהוא יוצא קשה ולפעמים גם נדבק לרשת של התנור..

אפשר לטגן את החזה עוף הזה בשמן זית במקום לחממם אותו?
כמה שמן זית אני צריך לשים? וכמה זמן אני צריך לתת לזה ?
תודה לעוזרים. שמעתי שהשמן זית מאבד את הערכים שלו אם מטגנים איתו יותר מידי זמן, בגלל זה אני שואל כמה זמן אני צריך לטגן את החזה עוף.

נ.ב.
יש לי לפעמים גושים לבנים כאלה שיוצאים מהחזה עוף בזמן החימום, מה זה? שומן?
תודה
rouki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 12:58   #2
Ratm
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלRatm
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 178
שלח הודעה דרך ICQ אל Ratm שלח הודעה דרך MSN אל Ratm
ברירת מחדל

תנסה עם שמן קנולה, אפשר לשים ממש קצת (חצי כף), לנתח חזה. החזה לא צריך לשחות בשמן, פשוט צריך לשמן טיפה כדי שלא יישרף או יידבק .

כן, אני חושב שהגושים הלבנים זה שומן, אבל אל תיבהל, סך הכל החזה הוא חלק דל שומן.
Ratm מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 13:26   #3
ArschGesicht
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלArschGesicht
 
תאריך הצטרפות: Jul 2007
הודעות: 1,506
ברירת מחדל

חזה עוף בתנור מגעיל אותי רצח כבר.. אני לא יכול לאכול את זה :\ (אני אשכרה מעדיף טונה כבר)
אבל אם יש לך כוח תכין מוקפץ..
שים איזה כף שמן במחבת עמוקה כזאתי שאין לי מושג איך קוראים לה
תטגן את העוף (אחרי שחתכת אותו לפרוסות קטנות) עד שיהיה מוכן מכל צד
תטבל בסויה \ צ'ילי אנערף מה שבא לך
תוסיף ירקות קפואים של סנפרוסט (יש מוכנים למוקפץ אם אני לא טועה - גזר,ברוקולי,כרוב,תירס כל מיני כאלה) זרוק לשם גם אטריות וזהו
הרבה ירקות, פחמימה, וחלבון - משביע רצח
ד"א זה נראה כאילו חסרים נוזלים בבישול, אבל זה לא נכון כי הירקות מוציאים ים של מים ככה שזה יהיה רטוב כזה
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related
SlipknoT - Gently
http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M
SlipknoT - Skin Ticket
2.11 סליפנוט בארץ!!!
ואת הכרטיס שלי כבר קניתי = והחזרתי
עצוב לי..
ArschGesicht מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 13:41   #4
achtunG
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2007
הודעות: 428
ברירת מחדל

אחי תטבל תחזה עוף כמו שאתה אוהב וטגן אותו על מחבת טפלון לא צריך שמן אפילו, ככה אני עושה
achtunG מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 13:45   #5
Motke
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 527
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי achtunG
אחי תטבל תחזה עוף כמו שאתה אוהב וטגן אותו על מחבת טפלון לא צריך שמן אפילו, ככה אני עושה
אחי יוצא לך טעים ? לא נשמע לי טוב בלי שמן חח
ואני רוצה לשאול אותך משהו אז אם יש לך אייסי או מסנגר משהו דבר איתי
Motke מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 14:46   #6
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ratm
תנסה עם שמן קנולה, אפשר לשים ממש קצת (חצי כף), לנתח חזה. החזה לא צריך לשחות בשמן, פשוט צריך לשמן טיפה כדי שלא יישרף או יידבק .

כן, אני חושב שהגושים הלבנים זה שומן, אבל אל תיבהל, סך הכל החזה הוא חלק דל שומן.
חצי כף זה ממש קצת?!?!? אני שם אולי חצי גרם של שומן בספריי
חוץ מזה יש שיטה פשוטה מאוד, ברגע שהמחבת רותכת והחזה עוף כבר כמעט מוכן, תוסיף רבע כוס מים, אחלה דבר
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 14:59   #7
NSH1
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNSH1
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 716
ברירת מחדל

אם יש לך כסף תקנה פרגית - בכל צורה זה אוכל ת'חזה עוף מבחינת טעם
__________________
כשתגדל תבין.
רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב.

תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות).
NSH1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 15:10   #8
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

לא מסכים איתך. חזה עוף יותר טעים לדעתי מפרגיות.
אני מכין את החזה עוף בתנור על מצב גריל. מטבל אותו ומצפה אותו בדבש (מבלי להתקמצן). יוצא קטלני. לגבי זה שהוא נדבק, צריך להשתמש קצת בשמן קנולה. אני גם משתמש בתבניות חד פעמיות קטנות. כל אחת עולה איזה 80 אגורות.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 15:55   #9
Motke
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 527
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rouki
עד היום חיממתי את החזה עוף שלי בתנור.. הבעיה היא שהוא יוצא קשה ולפעמים גם נדבק לרשת של התנור..

אפשר לטגן את החזה עוף הזה בשמן זית במקום לחממם אותו?
כמה שמן זית אני צריך לשים? וכמה זמן אני צריך לתת לזה ?
תודה לעוזרים. שמעתי שהשמן זית מאבד את הערכים שלו אם מטגנים איתו יותר מידי זמן, בגלל זה אני שואל כמה זמן אני צריך לטגן את החזה עוף.

נ.ב.
יש לי לפעמים גושים לבנים כאלה שיוצאים מהחזה עוף בזמן החימום, מה זה? שומן?
תודה
עם טיפה טיפה שמן זית כן אפשר .. 5 דקות ככה כל צד ..
בקשר לגושים בתנור .. זה שומן .. לא יודע מה לעשות עם זה גם
Motke מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 15:58   #10
CriminaL
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלCriminaL
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,501
ברירת מחדל

הגושים הלבנים האלה זה שומן ,אתה יכול לשים המבורגר בטוסטר אובן ולראות שממנו יוצא בכמויות.
תנסה לנקות אותו מהגושים האלה,אבל אין כזה דבר בשר בלי שומן לפחות בחזה עוף הכמות קטנה מאוד.
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 16:54   #11
r0y
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,848
שלח הודעה דרך MSN אל r0y
ברירת מחדל

כן זה שומן..אני חותך את כל הלבן לפני שאני שם על המחבט..קח מחבת כזה עם פסים עליו..
תטבל את החזה עוף בצ'ילי מתוק ופפריקה בכל צד שנייה לפני שאתה שם על מחבת..
אני שם בערך כף-כף וחצי שמן זית ואז לוקח נייר סוג ומורח תשמן על כל המחבת ואז גם תחתוך אותו לרצועות..יוצא ממש טוב
__________________
r0y מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 17:03   #12
Ratm
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלRatm
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 178
שלח הודעה דרך ICQ אל Ratm שלח הודעה דרך MSN אל Ratm
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
חצי כף זה ממש קצת?!?!? אני שם אולי חצי גרם של שומן בספריי
חוץ מזה יש שיטה פשוטה מאוד, ברגע שהמחבת רותכת והחזה עוף כבר כמעט מוכן, תוסיף רבע כוס מים, אחלה דבר
זה לא שהחזה עוף סופג את כל החצי כף , אני מתכוון שמספיק לשמן את המחבת עם חצי כף ולשים את הנתח במרכז המחבת וזה הכל.. ונגיד החזה סופג רבע כף שמן. וכן, 150 גרם חזה עוף על רבע כף שמן זה קצת שמן.
Ratm מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 17:57   #13
JoeTwille
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלJoeTwille
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 533
ברירת מחדל

אני פשוט זורק את החזה עוף שלי על טפלון ונותן לו להתבשל במיץ של עצמו.

לעוף תמיד יהיה טעם של עוף.
JoeTwille מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 18:43   #14
Motke
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 527
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי JoeTwille
אני פשוט זורק את החזה עוף שלי על טפלון ונותן לו להתבשל במיץ של עצמו.

לעוף תמיד יהיה טעם של עוף.
כמה זמן כל צד ?
Motke מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 19:14   #15
Moshe
Banned
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 4,866
ברירת מחדל

במחיר הקלורי של השמן קנולה/זית , אפשר לטגן את החזה על טפלון ולהוסיף 2-3 כפות צ'ילי
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 19:25   #16
JoeTwille
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלJoeTwille
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 533
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Motke
כמה זמן כל צד ?
קצת רגישות מצדך, באמת.. לא הכל זה לפי הספר..
אני שם אותו על המחבת ובאותו זמן קוצץ לי סלט ולפי אינטואיציה אני הופך מחזיר עד שזה ניראה לי מוכן...
JoeTwille מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 19:47   #17
Ratm
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלRatm
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 178
שלח הודעה דרך ICQ אל Ratm שלח הודעה דרך MSN אל Ratm
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
במחיר הקלורי של השמן קנולה/זית , אפשר לטגן את החזה על טפלון ולהוסיף 2-3 כפות צ'ילי
עדיף לשים תבלינים שהערך הקלורי שלהם זניח, כפית שמן, ולאכול עוף לא בטעם של מחבת
Ratm מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 19:57   #18
Moshe
Banned
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 4,866
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ratm
עדיף לשים תבלינים שהערך הקלורי שלהם זניח, כפית שמן, ולאכול עוף לא בטעם של מחבת
כף וחצי של רוטב צ'ילי שווה ערך ל30 קלוריות , ככה שאני חושב שגם זה דיי זניח , והרבה יותר טעים מתבלינים אפסי קלוריות כאלה או אחרים.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 20:01   #19
MagneZium
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 2,770
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NSH1
אם יש לך כסף תקנה פרגית - בכל צורה זה אוכל ת'חזה עוף מבחינת טעם
למי שיש כסף לחזה עוף לא יהיה כסף לפרגית?
__________________
מדריך חדר כושר בריאות ותזונה ,מוסמך מטעם וינגייט.
MagneZium מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-07, 20:17   #20
r0y
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,848
שלח הודעה דרך MSN אל r0y
ברירת מחדל

חזה עוף יחסית זול מאוד
30 שקל לקילו אמרו פה...
רק שתדעו שב 100 גרם חזה עוף יש כולה 18 גרם חלבון ולא 30 כמו שהרבה חושבים..
זה מה שכתוב לפחות על מה שיש אצלי
__________________
r0y מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:48.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים