|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אבא של איזה חבר יש לו חנות של אנקות וכל זה...הוא יבואןןן נראה לי של צמפיון או אופטימום והוא גם מוכר לישראלבודי...אז הבן שלי אמר לי את שתי אלה הוא ידבר איתו שיעשה לי ב550 שווה?
ואיך החומרים? קראתי על החלבון הזה זה מארהב ממה שרשום הוא קטלני והוא גם טעים מאוד... למי שניסה עם החומרים אני ישמח אם יגיב פה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אירוןןטיפ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() אבא שלו לא יבוהן לא של אופטימום ולא של צמפיון.אני מכיר את שני היבוהנים.
ניראלך הגיוני שהוא גם יבוהן של איזה חברה וגם יש לו חנות?המחיר גם כך נשמע לא משהו.ולא אמרת ביכלל לאיזה כמויות.והחברות האלה לא מוכרות לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() על איזה חומרים אתה מדבר?
![]() |
#5 | |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, israel2290., לך על חברות מוכרות ושאנשים יכולים לתת לך חוות דעת. אתה תמיד יכול ליצור קשר עם החנות של ישראלבודי ולקבל עזרה. אם יש בעיה במחיר אתה יכול להכנס גם ללינק הזה בהצלחה אלכס, אתה יכול ליצור איתי קשר במייל?
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() החנמות שלו בצפון בכביש ביאליק בקרית אתא...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לו רונן גולדנברג ויש לו מלא דברים עם הסמל של ישראלבודי שאלתי מה הם מוכקריןם לך אז הוא אמר לי שהוא מוכר לכם איזה סוג של דבר....אני יברר שוב היום ויחזור עם תשובות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אם זה משהו דחוף,אתה יכול להתקשר אלי 0525628599 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() חחחחחחחח זה ה Interactive,זאת החברה של מוסלמי קנדי אחד בשם עלי נסראלה חחח מדריך הראה לנו את הכיתוב מהאתר שלהם שהבעלים של החברה מוסלמי ערבי,אני לא גיזען אבל לכו תדעו מה הוא מכניס שם,המוצר גם נראה שוק הכרמל דלי צבע כזה מכוער עם מכסה כחול זאת בכלל חברה שמוכרים אותה רק בקנדה תזהרו כי כבר אכלנו אותה עם אבקות כמו פרפקט ווי של טבע ספו*** ק***
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() המדבקות של ישראלבודי מודברות על המוצרים רק לאחר הקנייה זאת אומרת שקנו אותם אצלנו ושמו במקום אחר על המדף.
פנה אלי במייל אם אתה יכול, זה יעזור. תודה!
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() אחי לא קראתי פה כלום כי לא צריך ! תאמין לי פה כולם עובדים אליך ולא עונים לך על השאלה !
כנס לנושא שלי חומצת אנימו ותיקרא הכל! |
![]() |
![]() |