|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה תרגילים שאני צריך עזרה בבקשה בהם , אם תוכלו להביא לי פלאש שלהם בבקשה אז ככה
פטישים בעמידה מסור לחיצת כתפיים לפנים / לאחור לחיצת כתפיים דמבל + ידיים לצדדים לחיצה צמודה (בסמט-משין או חופשי) יישור מרפקים מפולי (עם מוט ישר) מוניטין לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() פטישים בעמידה. ![]() מסור ![]() לחיצת כתפיים לאחור ![]() לחיצת כתפיים עם דאמבלים ![]() הנפות לצדדים ![]() לחיצת חזה באחיזה צמודה ![]() פושדאון (יש לזה הרבה ווריאציות אז בחרתי את זאת שאני הכי אוהב חח) וכל זה נלקח מ Exrx.net
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תודהרבה על ההשקעה וההתחשבות בי ובפורום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך טעות...פושדאון זה פשיטת מרפק שעובד על יד אחורית..מה שהבאת עובד על יד קדמית לפי מה שנראה בתמונה..סתכל איך הוא אוחז תמוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה פושדאון גבר, או שיודע מה, נגיד ולא, אז תחשוב שהכבל בא מלמעלה ואתה מוריד אותו למטה חחחח
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן אני יודע..הוא ביקש
פשוט תראה שהוא תופס שהגב יד הוא למטה ובפשיטה אתה תופס עם הגב יד כלפי מעלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן חח אבל אני דווקא רואה את זה כשכף היד פונה כלפי מעלה, טוב נו אי אפשר להכריע פה כי האיכות בתחת P:
בוא נסכם שזה אמור להיות פושדאון חח ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם יש לך עוד שתי דקות בשבילי תבורך
אני צריך לחיצה בשיפוע + פלייס בשיפוע לחיצת דמבל - שיפוע או ישר בייספס מרפק על ברך תאומים על מדרגה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצה בשיפוע:
![]() פלייס שטוח (אין בשיפוע אבל נו, זאת בסה"כ אותה התנועה): ![]() לחיצת חזה עם דאמבלים: ![]() כיפוף מרפק על הברך: ![]() תאומים על מדרגה (רגל רגל): ![]()