|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נגע לייי בהגהה הבן שרמוטינה הזזזזזזזזזזזזזזה
![]() ![]()
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הטובים עוברים בשני
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי אחת הבאסות גם אני עוד חודש +\- כנראה נגש
אלוהים ישמור אותי =|
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח
אם הטובים עוברים שני אז מה אני ?? (עברתי ראשון) ולפותח הפוסט מזל טוב חחח סתם טסט הבא בעזרת השם תעבור |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() כי אלה שנכשלים בראשון נכשלים על ממש שטויות (לדוגמא שהמורה נוגע בהגה)
ומי שהולך לשני עושה עוד שיעורים והופך לרב אמן, אלה בראשון בדר"כ לא היו מצליחים אם היו נותנים להם לעשות עוד פעם תטסט ולמה נגע לך בהגה? במה עמדתה להתנגש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא אחי, גם אני נכשלתי טסט ראשון מאותה סיבה, הטסטר נגע לי בהגה, את השני עברתי.
![]() |
#9 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מה זה המורה נגע לי בהגv? אז זאת לא אשמתכם לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() טסט זה הרוב מזל תקווה שיהיה לך מזל בטסט השני
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אשכרה זה ניחום עלוב .. שמי שעובר בשני נהג טוב
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הטובים עוברים רביעי...
כמעט אף אחד לא עובר ראשון (עכשיו יקפצו איזה 5 שעברו ראשון ) פשוט כי הם מנסים להוציא עוד כסף מאנשים סתם ככה.. מכשילים נגיד אם לא עקפת אוטובוס או משו כזה שעצר בתחנות וכל מיני דברים בסגנון, שזה דברים שבתור נהג חדש אתה לא רגיל ולא אמור לעשות, כי פשוט אין לך עוד ניסיון.. קיצור זה זין אחד גדול, מה שחשוב שבסוף עוברים, ושעוד 4 ימים נגמר לי המלווה ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה לגשת לטסט ראשון שבוע הבא.
בהצלחה בטסט הבא! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כמה עולה טסט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 300-450 תלוי במורה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני עברתי טסט שני
אבל באמת שלנהוג אם מורה נהיגה זה סיוט הלוואי ישנו תחרא הזה בשביל חברים שלי ואחי אני מת שיהיה כבר איזה טכנולגיה אחרת המבין יבין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי
|
![]() חחח איך לקחתם קשה,ניסיתי לחקות את הפולניות,שאומרות את זה כדי לצאת בטופ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מה זה החרא הזה 400 ש"ח?? אתה בטוח? נראה לי קרוע אותך אמרו לי 150 ולא אמרו לכל טסט 150 וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() במזל יש לי עסקה אם הבית ספר שזה 2500 שקל + 2 טסטים חינם ויש לי מתנה עוד 2 שיעורים
![]() אני יגיד לכם מה הייתה הפדיחה שלי? 90 אחוז מזל נאחס!! אני נוסע ברחוב דו סיטרי וממולי משאית ובצד ימין המון חנויות ומכולות (למי שמכיר המרכז של ד' מאחורה רחוב השייטים) בקיצור פתאום בלי שום הודעה מוקדמת המשאית הבת זונה הזאת עוצר לי באמצע הכביש מפעיל 4 וינקרים, בקיצור אני בא לעקוף לאותו מאותת מסתכל במראות יפה באמצע העקיפה הנהג הבן זונה של המשאית פותח את הדלת בא לרדת, אז הטסטר הזיז לי מהר את ההגה חד שמאלה וזהו חוץ מזה הטסט הלך חלק... מבינים איזה עצבים מבינים!!!!!!