|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חזרתי בחזרה ל-abc מה-ab...עכשיו אני עושה את האימון 4 פעמים בשבוע Abxca, ככה הכי טוב לי. ברוב האימון יש דרופ-סטים כי אני רוצה לתת דגש להרבה מקומות חלשים אצלי ובמיוחד טרייספס, גב ורגליים.
בכל מקום שיש * זה אומר שזה דרופ סט...a חזה לחיצת חזה-3x6,6,10* לחיצת חזה משקולות-3x10 לחיצת חזה עליון משקולות-4x8,8,8,12* פלייס-2x12 טרייספס לחיצה ידיים קרובות-2x6 לחיצה צרפתית-4x8,8,8,12* פשיטת מוט בישיבה-3x10,10,12* B גב פולאובר דאמבל-3x10,10,12* בנט-אובר ראוז-4x8,8,8,12* T-bar-3x8,8,8,12* שראגס-2x12 בייספס כפיפות במוט-3x10 כפיפות עם דאמבלים-3x6 פטישים-3x8 C רגליים סקוואט-5x6,6,6,6,10* דד-ליפט-4x8,8,8,12* תאומים-3x10,10,12* כתפיים לחיצת כתפיים עם דאמבלים-4x10 (לא עושה מילטרי כי אני מתאמן בבית ואין לי כלוב בינתיים...סקוואט יותר פשוט לעשות אבל...) הרחקה לצדדים-4x8 הרחקה לצדדים בכיפוף-4x12 זהו...תנו תגובות בונות...מוניטין לעוזרים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() התוכנית טובה... רק תוריד קצת מהדרופסטים.. דחוף פה ושם זה טוב אבל יותר מדי זה סתם מיותר ומתיש...
![]() |
#3 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() התוכנית בנויה טוב..
בגב הייתי מעביר את הפולאובר לתרגיל שלישי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יוריד אחי...+1 לכל מי שעונה!
ואן דאם אני לא מצליח לתת לך מוניטין אבל אני מבטיח לתת לך אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה עושה סקוואט בלי כלוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בחזה הייתי מחליף לחיצה אחת לפלייס או כבל קרוס
ואם יהיה לך 2 פלייס ו2 לחיצות אז תעשה לחיצה פלייס לחיצה פלייס בגב שים בנט אובר ראשון ברגליים הייתי מוריד סט בדד ליפט וסט בסקווט ועושה גם מכרעים חוץ מזה תוכנית טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה סבבה חוץ משהייתי מגוון ברגליים, מוריד סטים מסקוואט ודדליפט ועושה לג פרס + כפיפת ברכיים במכונה או שאפשר לוותר על התרגיל, איך שאתה רוצה.
בקשר לחזה, אני אישית לא אוהב לתת אימון גם מוט וגם משקולות תחת אותו שיפוע, זה רק אישי שלי, אם כבר לעשות אימון אז לתת כל דגש אפשרי, לחיצה במוט (בשיפוע או בלי), משקולות (בשיפוע או בלי), מקבילים, פלייס וכו', אבל זה רק הצעה. הכתפיים נראה אחלה רק שאולי אני הייתי אישית מוריד איזה סט או 2. בהצלחה עריכה: ששכחתי להוסיף שאת הפולאובר תחליף בפולי עליון \ מתח, לא קיים אצלך בכלל, ודבר שני את הלחיצה באחיזה צרה (יד אחורית) לא הייתי עושה אחרי חזה, חזה הוא אסיסטנט לדחיקה ואחרי אימון חזה זה סתם יהיה קשה ומטריד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() סביר.
בגב אין לך אפילו תרגיל אחד שעובד על מלוא טווח התנועה במפרק הכתף. הבנתי שאתה מתאמן בבית, תנסה לארגן לך מתח ותוסיף את התרגיל לאימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם!
אני מתאמן בבית שכחתי להגיד, ואין לי לג פרס, כבל, ופולי אני מנסה להשג אבל בינתיים אין... Zrizi- בנתיים אין כלום אבל יהיה בעז"ה עד אז אני שם תמוט על הכנים של הספה, בגלל שזה לא משקל גדול אז אפשר...ולגבי מכרעיים, למה זה טוב אף פעם לא הבנתי? ![]() אז לפי מה שהבנתי לעשות ככה: להוריד דרופ-סטים, רק כמה להוריד לכל שריר? זאת אומרת כמה דרופ סט לשים בכל שריר? להוסיף מכרעיים? Danzig-לעשות כאילו סופר-סט עם לחיצה משקולות ופלייס? ו-hell-אני מנסה לבנות משהו טוב מתח+ מקבילים אולי...ואיזה תרגיל עם משקל חופשי לדעתך מפעיל את מלוא טווח התנועה במפרק הכתף? תודה לעוזרים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() טובה חוץ מגב
היתי עושה בנט אחרי זה מסור ואז פולאובר |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התכוונתי שתעשה למשל: לחיצה במוט ללא שיפוע, לחיצה במשקולות עם שיפוע, מקבילים, פלייס. בקשר לדרופסט הייתי עושה דרופסט למשל רק בתרגיל האחרון בכל שריר, 2 סטים עבודה סט שלישי דרופסט למשל. יש לך מתח? אם כן תחליף תפולאובר במתח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי אין לי מתח...אבל תדה אני ישנה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() מעט מידיי סטים לטעמי
תעלה 14-15 שריר גדול ו 10-11 שריר קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ממש אין טעם ל15 סטים לגדול 12 מספיק לשריר גדול בabc |
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() לא ב4 פעמים בשבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
למרות שעל AB אני לא ממליץ אף פעם רק כשאין ברירה |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
זו תוכנית חרא אי אפשר לתת איתה דגש ולהוסיף סטים אחרת תגיע בקלות לאימון יתר אחי במיוחד אם אתה טבעי |
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי Ab 4 פעמים בשבוע וזה מבאס אותי זה מעייף ויותר מידי שרירים ביום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אתה לא תגיע לשום אימון יתר
ואתה כן יכול לשים דגש בה אתה לא תדע עד שתנסה ובגישה של "חרא תוכנית" אתה לא אומר הרבה כי תוכנית אימונים זה דבר אישי ויש כאלה שזה יכול להיות הדבר הכי משפיע עליהם |
![]() |
![]() |