|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
חייב לשפר את המתח שלי הכי מהר שאפשר!!!
לפני שנה עשיתי 21 מתח
אז בקיצור אחרי הרבה זמן שלא התאמנתי על מתח עשיתי 12 והתערבתי עם חבר שלי שתוך שבועיים אני עושה 20 (יש לי עד ה-20.10 להגיע לזה) בקיצור ניסיתי להתאמן על זה כמו בשנה שעברה ופשוט כל הזמן עשיתי מתח כל פעם שיצאתי מהחדר ונכנסתי אליו או כל בכל זמן אחר שיכולתי (יש לי מתח במשקוף) וגם בנוסף לזה שיניתי את התוכנית אימונים של הגב בחדר כושר מזה: פולי עליון קדימה 3X8 חתירה בישיבה עם כבל 3X8 טי באר 3X8 לזה: מתח 4Xmax פולי עליון קדימה 2X8 טי באר 3X8 (במתח 2.5 דקות מנוחה ובכל השאר 1.5) ואחרי כל זה יוצא שעכשיו אני בקושי מצליח לעשות 9 מתח ולא נישאר לי הרבה זמן בקיצור מה אתם מציעים לי לעשות? אני חשבתי קודם כל לתת מנוחה ממתח עד יום ראשון ואז לעשות את מה שתמליצו לי טוב זהו... תודה רבה לעוזרים מוניטין מובטח ![]() ![]()
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() תוך 10 ימים קשה לי להאמין שתשתפר ב-11 מתח נוספים.
תמשיך להתאמן ו-3 ימים לפני היום הגורלי תנוח. ותבוא ברבאק רציני. זה על כסף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() תמשיך להתאמן כמו שאתה מתאמן עכשיו רק תניח לחדר כושר במה שקשור לגב/ידיים קדמיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() GTG = greasing the groove
קח את המספר המקסימלי של מתח שאתה מצליח לעשות (נגיד 10) תחלק אותו בחצי (5) ותעשה כל פעם שאתה עובר מתחת למתח 5 אל תתפתה לעשות יותר ! לפחות פעם בשעה כל יום ! שבוע מהיום תעשה עוד מדידיה של המקסימום ותעשה את החישוב מחדש שישה ימים בשבוע ותחתוך את האימונים שלך עד אחרי ה 20.10
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ! כמובן, אני לא בטוח שבאמת תצליח להכפיל את המתח שלך בשבוע אבל אני יודע שזה עובד בצורה פנטסטית, כעקרון זאת השיטה הכי יעילה לעלייה בכוח, אתה יכול לקרוא עליה בספר של פאבל the naked warriar
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תעשה את מה שרשמת רק תעלה את כמות הסטים ל3 לפחות ושה8 יהיו המקסימום שאתה יכול לעשות ותנוח פחות כשאתה עושה פולי ובנט אובר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() התערבת עם חבר שלך שתוך שבועיים אתה משפר את המתח שלך ביותר מ-100%?
מ-9 ל-20?! אין מצב שאתה מצליח לעשות את זה..
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה דקה מנוחה.. לא דקה וחצי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחח דפקו אותך. מילא חודש, אולי
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והתערבתי כי ידעתי שכבר הצלחתי לעשות 21 אז חשבתי שבלי בעיה תוך שבועיים אני מצליח להגיע לזה שוב
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני עליתי משכיבת סמיכה אחת ביד אחת לשבע ב10 ימים
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובגלל זה יכול להיות שעכשיו אני מקושי מגיע ל-9 אולי אחרי יומיים מנוחה אני אצליח אפילו 15
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מצליח לעשות 15 כבר רגיל ולא יותר אז שתעשה מולו אתה תצליח 20..
אני הייתי עושה איזה 15 גם ולא הייתי מסוגל ליותר ופתאום היה מבחן מתח ולקבל 100 צריך 21 מתח...אמרתי טוב גם 90 סבבה או משהו כזה וה4 חזרות אחרונות כל חזרה לקחה לי בערך 20 שניות רק עלות וירידה מהירה כזאת והצלחתי לעשות 21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
![]() תעשה עם שחיה , יצא לך 40 פעם או תביא כמה בנות יעזור חח |
|