|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() "לא יגידו לי מתי להתקלח"
לא צריך הרבה בשיבל להבין עם מי יש להם עסק אני מכיר איזה מישהו מתקלח פעם בחצי שנה ועדיין נשאר מסריח כל מקום שהוא הולך אנשים פשוט בורחים ממנו, מסריח מחרא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הייתה לי גם אחת כזאת במכון כשהייתי מתאמן, איזה רוסיה מבוגרת שלא הייתה מתקלחת שבועות נראה לי, הייתה הורגת אותנו שם. ככה שאני מבין את טענות המכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוי ואבוי לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איחססס בעל המכון צודק אני 100% לצד בעל המכוןןן הכי צודק אנשיםם נמאססס תתקלחו שונאי מסריחיחים זה מגעיללל אותייי איחס כוסאמא שלה מגיעע לה הבת זונה מגיע לה לקבל גם בעיטה לא רק לעוף מהמכון
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אחת התגובות-
"משהו מסריח עומד מאחורי טענות מכון הכושר"
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוי זה מקום פרטי זכותו של המכון לעשות מה בראש שלו
וחוץ מזה זאלה טענות צודקות , זה מפריע לשאר המתאמנים פשוט צריך להיות קצת בעל ערכים ולהתקלח מידי שבוע ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח איזה מטומטמת:
"הם לא יגידו לי מתי להתקלח. מה, אני מתאמנת סוג ב'?" אני מבין את טענת המקום. זכותם לבחור את מי הם רוצים שם ואת מי לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() "כל יום התקלחתי על חשבונם ואני מבזבזת להם מים"
אז היא כן מתקלחת !
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מגיעה לה וכול הכבוד למכון הכושר מזה הדבר הזה אני בתור אחד למשל שמתאמן יום יום וכול יום בחדר כושר צריך להריח תצחנה הזאת כי אין לה טיפת היגיינה אישית?
כי אין לה כסף לדורדורנט? כי אמא שלה מבשלת עם תבלינים של אתיופים שמפרישים ריח מסריח בזיעה?(חח סתם נו) בקיצור כול הכבוד ומה היא בוכה היא מסריחה בכול חברה שהיא תנסה להיות בחיים שלה היא תקטל בגלל הדבר הזה וזה מגיע לה.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שלא נדבר על זה שזה אנוכיות להסתובב ככה שזה מפריע לכולם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה השטויות האלה מה לכולם יש ריק במכון מה הקטע ???????????????????????????????
אתה מיתאמן מזיע יש ריך אין מה לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח אהבתי את הכותרת "גורשה מחדר הכושר בטענה שהיא מסריחה"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר בכלליות זאת כותרת עניינית המתארת באופן טוב את המאמר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי בעל המכון עשה בצדק
היום הרגשתי את בעיות ההצחנה מקרוב היום בא איזה אחד להתאמן(הוא ענקי ושרירי אם זה מעניין מישהו)והיה לו ריח של זיעה ברמות קציוניות ביותר!! להיות 5 מטר ממנו זה כאילו להסניף חתיכות בצל,בחיי..ממש סבלתי היום ככה שאני מבין את בעל המכון
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יש לנו גם איזה אחד גדול עם ריח בלתי נסבל.. תמיד כשהוא עובר אני עושה זיגזגים בין המכשירים + סותם את האף, אני לא יכול אני כבר מגיע למצב שאני עומד להקיא =\
אני מבין את בעל המכון.. ואני חושב שהוא פעל יפה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה אני מצדיק את המכון
בחדר כושר גם ככה מלא אנשים מזיעים ומסריחים אז לפחות שיעשו את זה בצורה הכי הגיינית שאפשר...