|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום באתי לעשות את התוכנית של טאי בוקס והמאמן רצה לראות..וגם דיברתי איתו על דד ליפט וכל השטויות..תראו מה יצא מהתוכנית שהייתה כמו של טאיבוקס שהיא
סקווט דד ליפט לחיצות חזה מתח מילטרי פרס זה מה שנהיה מהתוכנית לפי הסדר הזה: מתח הכי רחב שאפשר-3 סטים מתח צר עם תפיסה של גב יד החוצה-2 סטים בנט אובר-3 סטים לחיצות חזה בדאמבלים-3 סטים פרפר במכונה-3 סטים סקווט חופשי-4 סטים לחיצות רגליים-2 סטים כפיפה בשכיבה-2 טים Arnold Press בעמידה-(כמו לחיצות כתפיים)-3 סטים הרחקה לצדדים בפולי תחתון יד יד-3 סטים כפיפות מרפקים במוט-3 סטים לחיצה צרפתית-3 סטים כפיפות בטן-3 סטים מה אתם אומרים על זה לתוכנית Fbw?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() במילה אחת - דראק
ב2 מילים - על הפנים ב3 מילים - יותר מידי סטים ב4 מילים - 5 לגדול 2 לקטן ב5 מילים - תערוך את התוכנית ותפרסם מחדש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש פה איזה 40 סטים זה שעתיים אימון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גמני חשבתי יותר מדיי אבל הוא אומר שזה לא הרבה כי צריך להיות נפח גבוה ואם זה קשה לי אז אפשר להוריד..אז איפה אתם אומרים כדאי קצץ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() התוכנית שלך לא טובה גם מבחינת התרגילים, קיצר התוכנית לא טובה בכלל. בשביל לשפר אותה אתה צריך לשנות אותה מהתכלית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז תגיד לי מה לא טוב..אם הייתי יודע לא הייתי מבקש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אגב את התוכנית הזאת הייתי עושה כשהייתי עולה מאימון לאימון במשקלים, והשתפרתי איתה פלאים, עכשיו התחלתי 5x5 של ביל סטאר על שיפור שבועי במשקלים, נקווה שילך טוב.
אהה, והמאמן שלך יצור מהתחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח חיכיתי לתגובה שלך..
חשבתי שתיהיה יותר קשה.. אולי תגידו לי מה להוריד איפה לשנות וכל זה..רק דבר אחד בלי דד ליפט ואל תשאלו למה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שהיא הייתה אמורה להיות הרבה יותר קשה, אבל לא היה לי כוח לרשום אותה.
לא יודע מה המאמן שלך החדיר לך נגד דדליפט, אבל זה טעות לוותר על התנועה הזאת. בכל מקרה, הרבה יותר מדי סטים, ניתן להבחין שהמאמן שלך הבריז מ70% מהשיעורים בווינגייט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח שתראה אותו ותכיר אותו אתה תדע שגם אם כל הכיתה תבריז הוא לא אבל אולי הוא ישן או משהו...טוב הנה התוכנית החדשה בסדר הזה:
מתח הכי רחב שאפשר-3 סטים בנט אובר-3 סטים לחיצות חזה בדאמבלים-3 סטים פלייס-3 סטים סקווט חופשי-4 סטים כפיפה בשכיבה-3 טים Arnold Press בעמידה-(כמו לחיצות כתפיים)-3 סטים פעם בשבוע כל אחד מהם: כפיפות מרפקים במוט-3 סטים לחיצה צרפתית-3 סטים עכשיו יותר טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תוריד סט גב,חזה, רגליים ידיים אתה יכול לעשות כל אימון 2 סטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא.
תוותר על המבודדים, ו3-4 סטים לגב מספיק, 6 זה יותר מדי. דדליפט אתה יכול לשלב פעם בכמה אימונים, רק אל תוותר עליו לגמרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הורדתי..משהו כזה:
בנט אובר-3 סטים מתח הכי רחב שאפשר-2 סטים לחיצות חזה בדאמבלים-3 סטים פלייס-2 סטים סקווט חופשי-4 סטים כפיפה בשכיבה-2 סטים Arnold Press בעמידה-(כמו לחיצות כתפיים)-3 סטים כפיפות מרפקים במוט-2 סטים לחיצה צרפתית-2 סטים אם אני עושה רק 2 סטים לידיים אז עדיין שישארו פעם בשבוע או כל אימון? טאיבוקס איזה מבודיים יש פה שלוותר עליהם?חוץ מכפיפה בשכיבה שבכל זאת צריך תרגיל בשבילו ואני ישלב דד ליפט פעם בשבוע נגיד 2-3 סטים של דד ליפט קלאסי |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתם חושבים שהתוכנית הזאת יותר טובה מהראשונה..אני גם רוצה לפתוח לוג אז שלא יהיה הרבה ויכוחים על התוכנית שמה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חרא תוכנית
אין לך צורך במבודדים, המטרה שלך כעת היא לא להוסיף מסה בראש האמצעי של היד האחורית, אלא להוסיף מסה כוללת. ברגע שתצבור מסה נכבדת, תוכל לשחק קצת עם המבודדים על מנת לשפר פרופורציות אם תרצה (למרות שאני מאמין שלא תצטרך גם את זה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() Wtf
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |