|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש איזשהו קשר בין לחם לבן לפצעים על הפנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תפסיק לשפשף לא יהיו פצעים ..
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני בולס 8 פרוסות לפחות כל יום (כן כן של לחם לבן)
ולשמחתי, אין פצעים ![]()
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() איך לאכול כדי להקטין פצעי בגרות (אקנה)?
סמן נגד אקנה טוב לאכול ירקות ופירות ולשתות הרבה מים. רבים גורסים שיש להימנע מאוכל מטוגן, שוקולד, מרגרינה, פיצוחים ומאכלים עתירי שומן אם כי לרוב לא הצליח המחקר להראות קשר בין צריכתם לבין אקנה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מצאתי את זה בגוגל לא יודע אם זה נכון או לא
מומלץ להפחית: אוכל המכיל הרבה סוכר, עוגות, ממתקים וגלידות. ובעיקר מאפים המבוססים על קמח לבן כמו עוגיות , לחם לבן, חלות מתוקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() הביאו לפה מחקר שיש קשר בין אינדקס גליקמי של מזון לבין פצעים..
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק לעשות ביד!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש קשר לפי מה שאני יודע,
אוננות מפרישה הורמונים בגוף, זה ידוע. וחלק מההורמונים הללו אחראים על הפצעים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
בולשיט. מה זה שייך לאקט עצמו? מה זה משנה אם אתה משפשף לעצמך או מישהי עושה לך את זה?
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לאוכל יש השפעה גדולה על פצעים אצל הרבה אנשים למשל אם אני ישתה חצי קרטון חלב/חצי חפיסת שוקולד/במבה ביסלי וכל החרא הזה מהר מאוד הפנים יהיו מלאות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא משנה כרגע האקט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
לא כל מחקר שיוצא מקובל על הקהילה המדעית לדוגמא פורסם מחקר בידיעות אחרונות שהראה שאיזה מישהו הוכיח שקיימים עולמות מקבילים..אבל בפועל כל הקהילה המדעית לא קיבלה את הטענה שלו כי היא לא מספיק מבוססת אותו דבר עניין האקנה והאוכל..אולי פורסם מאמר אבל זה לא אומר שזה מבוסס עדיין לא נעשה מחקר מקיף או מס' מחקרים שמראים ללא דופי וללא כל ספק שיש השפעה לסוג אוכל מסויים על אקנה.. בתכלס כל רופא עור שדיברתי איתו אמר לי שזה לא הוכח חד משמעית זה לא כמו סטרואידים נניח שאתה יכול בוודאות להגיד שאחת התופעות לוואי של זה זה אקנה.. מה תגיד שאחת התופעות לוואי של צריכת יתר של שוקולד ומאכלים מטוגנים זה אקנה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אבל אתה לא יכול לצאת בהצהרות כמו "הקשר בין אוכל לאקנה הוא מאוד מאוד קטן" כשיש עדויות שזה אחרת. אפילו אם זה לא חד משמעי, אפילו אם אין הרבה מחקרים. זה פשוט לא נושא שהקהילה המדעית מקדישה לו תשומת לב, ולכן התגליות וההתפתחות בו הם איטיים
Bigbit, אני לא יודע מה הקשר של שוקולד ומטוגנים, אבל אם ימצאו קשר אז זה יהיה אותו דבר כמו המרגרינה והשומני טראנס, הביצים והכולסטרול ועוד אלפי מזונות שצריכה שלו יכולה להוביל לפגעים
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() גם מבחינת הגיון יש התחמצנות של מזון מסויים בגוף אשר מפריש רעלים לכן יש את האנטיאוקסידנט(נוגדי חימצון) למינהם אשר נמצאים ברוב בפירות ירקות.
מזון גם יכול למנוע סרטנים מסוייימים ובעיות לב , בעיות כבד , פרופיל של כל מיני דברים בדם כגון שומנים וכו' וכו'.. אז אקנה לא? , גם בלי מחקר אפשר לדעת שזה נכון צריך להפעיל קצת שיקול דעת והגיון בריא (ושלא יהיה ספק יש מספר מחקרים על מזונות בעלי GI גבוה ו"חצ'קונים"). לגבי bigbit זכותך לא להסכים עם מה שנאמר , אבל לגרור את זה לריבים ילדותיים זה דיי פתטי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה נראה לי שלא שמעת על חופש הביטוי..אחרת לא היה לך בעיה עם התגובות שלי |
|
![]() |