|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הראתי למאמן תתוכנית שעשיתי כמו של טאיבוקס רק קצת שינוי בסטים וחזרות והוא ראה דד ליפט וכמעט התעלף חחח
אצלנו במכון אפחד לא עושה סקווט חופשי כי אין כלוב וגם דד ליפט לא עושים.. אפליו המאמנים לא עושים את זה אז הוא אמר שיראה לי איך לעשות סקווט והוא מראה לי במכשיר כזה שתופס לי את הרגליים קרבות ואני תופס משקולת או צלחת ויורד כזה על המכשיר.. ודד ליפט הוא לא מסכים לי לעשות כי זה פוגע בגב ומסוכן ואני מתחיל מדיי בשביל למרות שגם בעתיד לא כדאי לעשות.. קבעתי איתו מחרותיים שנדבר על התוכנית שהוא יהיה פנוי.. יש למישהו רעיון מה אני יגיד בקשר לסקווט והדד ליפט שהוא חושב שפוגעים בגב וכל השטויות האלה..אותו דבר הוא חושב על מילטרי םרס שלא טוב לי שאני יעשה לחיצות כתפיים הוא הנפה לצדדים או משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לו שילך לעזאזל P:
תעשה בכל זאת את התרגילים. במכון הישן שהתאמנתי בו לא היה כלוב ואף אחד לא עשה סקוואט חופשי \ דדליפט, אבל יום אחד החלטתי שצריך לשים לזה סוף כי נמאס לי לעשות סקוואט בסמית' כמו טמבל ופשוט עשיתי סקוואט ולקחתי את המוט מהבנץ' פרס (חחחח לא היה משהו יותר טוב) ואף אחד לא אמר כלום חוץ מ"תזהר עם התרגילים האלה" ![]()
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לקחתי את המוט מהבנץ' ושמתי אותו על מכשיר של המקבילים והתחלתי לפמפם! דדליפט בהתחלה כול מיני אנשים אמרו לי שזה דופק תגב וכו' אבל שמתי על עליהם בולבול 30 ס"מ. רק מה שעשיתי בנט אובר רוו המאמן שם כול אימון ישב לידי בזמן הסט ואמר "זה דופק תגב, אתה לא יודע מה אתה עושה לעצמך, תנסה להקשיב לי". רוב המאמנים בחדר כושר לא מבינים מהחיים שלהם תעשה מה שאתה מרגיש נכון לעשות!
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח אני אחד שקשה לו לשים זין על כולם..בכל מקרה אני יודע שמאמן אצלנו יעשה בדיוק מה שאתה אומר שישב לידי אם בכלל יתן לי לעשות..
יש מצב שהם צודקים?כאילו מזה הדבר הזה?98% המאמנים בארץ ממש לא יודעים כלום..איך קורה כזה דבר..יש מצב שאתם טועים כי תבין הם למדו תחומר הזה במקום שאי אפשר להתוכח איתו(וינגייט) ואתה כולה קראת מאמרים באינטרנט.. יש למישהו רעיון איך אני יכול לשכנע אותו או להסביר כי פשוט אני אומר לו זה לא דופק..ראיתי סרטים קראתי ספרים ואפחד לא אמר על זה וגם למדתי את התנועה ואני חושב שאני עושה אותם דיי טוב ועדיין הוא אומר זה דופק תגב וכל השטויות האלה.. הוא ראה אותי עומד ליד הסמית חשב שאני בא לעשות סקווט ישר אמר לי:"אבל אמרתי לך תחכה אני יסביר לך"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש את הטמבלים כמו בכל מקצוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש אצלי בעיה אחרת יש לי שני מאמנים במכון, מאמן אחד הארדקור אולד סקול בן 40 שוקל 110 קילו הר אדם. ויש עוד אחד "מאמן כושר" שסיים קורס בווינגייט ומשוויץ בחוכמה שלו ומדבר על שרירים אגוצנטרים למינהם.
האחד נותן לי לעשות סקווט ודד ליפט ומפציץ אותי במישקלים ורק שהו רואה שאני עומד להיתעלף הוא נותן לי לשבת ביזמן שהשני מיסתובב בין כולם במכון ומרכל עלי שאני דופק לעצמי את הבריאות. שורה תחתונה איש איש באמונתו יחייה אם אתה בטוח שאתה עושה את התרגיל נכון שיתהפך העולם אל תקשיב לאף אחד!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אצלנו נראה לי יש אחד כמו ההר אדם אצלך שהוא גם היחיד נגיד שעושה בנט אובר וכאלה חחח באמת סוס..הבעיה שהוא בא מאוחר אנלא רואה אותו..אני ישאל אותו
רעיון טוב...בכל מקרה תודה על העצות..ננסה נראה איך יתקדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודים המאמנים האלהה יאללההה....קורע אותי המאמנים המפגרים האלה...חוצמזה אני לא מבין אתה משלם לו כדי להתאמן לא כדי לעשות מה שהוא רוצה
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה משתלם לפעמים להתאמן בבית!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב בבית..אם היה לי מקום לציוד הייתי מתאמן בבית..האימונים בבית יותר קשים חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה זהההההההה? המאמן לכלך על התוכנית של טאיבוקס ? איזה מכון זה, אני בא לשם במיידי.
:laugh: עכשיו ברצינות, תשאל אותו: "למה קיימת סכנה לגב מבחינה אנטומית אם הגב זקוף"" ותראה שהוא יתבלבל עם עצמו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח סבבה אני מקווה שהוא יבין תשאלה..
תאמת חשבתי להגיד לו על מרק ריפוטו שזה מהתוכנית שלו אבל הוא בטח לא מכיר אותו חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() תבקש ממנו שיוכיח לך שזה דופק את הגב (מחקר או משהו) .
או להגיד שדוד שלך אורטופד או משהו והוא אמר שזה לא דופק תגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ^ חחחחחחחחח אני מדמיין אותו אומר לו "תוכיח שזה דופק את הגב" ואז אתה רואה את המאמן הולך לעשות דדליפט, עושה בכוונה לא טוב ואז בזמן שלוקחים את המאמן לטיפול נמרץ הוא אומר לו - "אמרתי לך שזה דופק את הגב !!".
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח יואוו אם הוא באמת דוםק תגב בשביל להראות לי ואז אני רואה אותו יומיים הולך עם גב כפוף וכואב חחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() בלי לפגוע או להעליב מישהוא על תקשיב לעצות פה לאנשים לא מבינים מהחיים שלהם
אז תרגילים =\ בכל מקרה תקשיב למדריך בחדר כושר לא כמו שהטמבלים פה אומרים שכולם לא מבינים כלום |
![]() |
![]() |