|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אז ככה, קצת משעמם לי כרגע, אני עייף אבל חם מדי בשביל לישון,
אני מתחיל ממחר Ud2, הנה התפריט, האימונים, וכמעט הכל אני חושב מפורט, תודה רבה לאיש היקר, הוא יודע מי הוא ואין צורך להזכיר או לשאול. תפריט : סקופ חלבון במים + וואיט יופלי 1.5 % + חצי גמבה + חצי מלפפון + 2 קפסולות שמן דגים ומגה גלופלקס קליורת - 300 ק 40 ח 5 ש 250 גרם גבינה לבנה 0.5 % שומן + חצי מלפפון + חצי עגבניה 200 ק 25 ח 1.5 ש 300 גרם חזה עוף + חסה + חצי גמבה + כף שמן זית + 2 קפסולות שמן דגים ק אין לי מושג ח 70 ש 12-15 סקופ חלבון במים ק 120 ח 28 ש 1.5 250 גרם קוטג' 0.5 % + חצי עגבניה ק 220 ח 25 ש 1.5 116 גרם טונה במים + 50 גרם אגוזי מלך + 2 כפסולות שמן דגים + כף שמן זית ק 200 ח 30 ש 10-15 זה לא מדוייק על הגרם / על המספר כי עשיתי את זה לפי מה שאני זוכר רק שהערכים של הדברים, אבל זה פחות או יותר ככה.. סך הכל 1300-1400 קלוריות , 210 + גרם חלבון , פחמימות פחות מ50 גרם, שומן 35-40 גרם תפריט העמסה : כמה שיותר פחמימות שאני יוכל לדחוף, בנוסף 2 סקופים, 100 גרם בקר ו 150-200 גרם עוף . אימונים יום 1 לחיצת רגליים 3*15 כפיפת ברך 3*15 לחיצת חזה 3*15 חתירה 3*15 הרחקת זרועות 2-3*15 הרמת עקבים 3*15 כפיפת מרפק 2*15 פושדאון 2*15 יום 2 לחיצת רגליים 3*15 כפיפת ברך 3*15 לחיצת חזה בשיפוע עליון 3*15 פולי עליון 3*15 הרחקת זרועות 2-3*15 הרמת עקבים 3*15 כפיפת מרפק 2*15 פושדאון 2*15 10 דקות אירובי בסוף כל אימון יום 4 לפני ההעמסה לחיצת רגליים 2 סטים כפיפת ברך 2 סטים פשיטת ברך 1-2 סטים הרמת עקבים 3-4 סטים לחיצת חזה [מכונה או מוט] 2 סטים חתירה 2 סטים לחיצת חזה בשיפוע עליון 1-2 סטים פולי עליון/מתח 1-2 סטים הרחקת זרועות 2-3 סטים כפיפת מרפק 2 סטים פושדאון 2 סטים טווח חזרות 5-6 העמסה טירוף!! יום 6 סקוואט / דדליפט 2-3 סטים הרמת עקבים 2-3 סטים לחיצת חזה 2-3 סטים חתירה בהטיה 2-3 סטים לחיצת חזה בשיפוע עליון 1-3 סטים פולי עליון / מתח 1-3 סטים סקוואט קדמי / לחיצת רגליים 1-3 סטים לחיצת כתפיים 2-3 סטים פרפר הפוך 2-3 סטים כפיפת מרפק 1-2 סטים לחיצת חזה באחיזה צרה 1-2 סטים טווח 5-6 חזרות לכשל מוות רצח ואונס עצמי. יום 7 אירובי חצי שעה עצימות כמה שיותר גבוהה אני חושב שזה הכל, זה פעם שנייה שאני עושה Ud2 אני מתחיל במשקל של 85-86 לא יודע בדיוק על איזה אחוז לא יותר מדי גבוה, מטרה תוך 9-10 שבועות להגיע לרדת כ10 קילו משקל, (כולל הנוזלים, אז נניח ירידה של נטו 5-7 שומן נטו) אשמח לענות על שאלות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה לך בהצלחה.
לא לגמרי הצלחתי להבין את התכנית אימונים שלך. מצד אחד אתה עושה המון חזרות (15), ומצד שני למרות שאתה בתכנית חיטוב אתה עושה יום של "העמסה טירוף!!". באמת מעניין אותי, כי אני רוצה לדעת... מה מניע אותך לבנות תכנית אימונים שכזו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
זה לא הוא בנה...זו תכנית אימונים ותזונה בשם UD2 או ultimate diet 2 ממליץ לך לקרואת את הספר
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הומי שיהיה לך רק בהצלחה .. מה המטרה לא אמרת? (% שומן שברצונך להגיע?)
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תפרסם תמונה של לפני
ובהצלחה דוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בסוף החיטוב אני העלה את התמונות, אני מצלם כל שבוע לפני ההעמסה,
אני מקווה מן הסתם לכמה שיותר נמוך, המטרה באיזור ה8-10 % . תמצאו את התמונות שלי מסוף החיטוב שעבר, שקלתי אז 68-69, העלתי איזה 5-6 % אני מאמין.. אממ יוסי, כמה זמן לוקח חיטוב רגיל? 2.5-3 חודשים? כמה זה 9-10 שבועות? ותודה, אני אעדכן פעם בשבוע.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הערכים של התפריט שלך דיי לא מדויקים...
חלבון - יש לך קצת יותר, נגיד שזניח.. שומן - אתה אפילו לא קרוב.. ב-50 גרם אגוזי מלך יש כ-30-35 גרם שומן. פחמימות - אתה מעל ה-50 גרם (רק ביופלה יש 20).. בהעמסה תנסה לבקר את מה שאתה אוכל ולא לדחוף "כמה שאתה יכול" כי אתה תוכל הרבה מעבר למותר.... בהעמסה דיי רעבים.. הייתי מוותר על כ"כ הרבה חלבון, אלא אם כן הכללת שם גם את האוכל שאחרי האימון.. כמובן תזהר משומן. בקשר לאימונים: אני מניח שאתה יודע שאתה אמור לבצע את האימוני דילול פעמיים ברצף... שיהיה לך בהצלחה! אני מקווה שקראת את הספר, ואם לא אז כדאי שתקרא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אז מן הסתם אני יודע מה צריך ומה לא צריך לעשות.. רשמתי שזה לא ערכים מדויקיים אלא מה שאני זוכר בערך, וזה לא עד כדי כך עקרוני עוד 10-20 גרם שומן , כל עוד זה עוד, ולא פחות. דווקא בהעמסה אני רעב אבל לא עדי כך, בגלל שזה הכל פחמימות כמעט קשה לי להגיע לאיזור ה5-6 K , אני מחלק את זה ל5-6 ארוחות ודוחף כמה שאפשר בארוחות האלו, 200-300 גרם כל ארוחה, אורז תפוחי אדמה פסטה ניוקי ו3-2 תפוחי עץ. תודה על הייעוץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() טיפ: תנסה לאכול מקורות משולבים של פחמימות, כמו אורז עם עדשים לדוגמא. זה יתן לך פחמימות וישלים את החלבון למלא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() הייתי מוריד קצת חלבון ונעמד על 1200 קלוריות
![]() בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
![]() zav זה רעיון טוב אני איישם אותו!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
הומי, יא סטלן, תפסיק להאכיל נחשים ותבדוק בדיוק את התפריט שלך. מינימום 50 גרם פחמימות ביום! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() נו יש 20 מהיופלי, ומהאגוזי מלך , וזהו, כל השאר זה סיבים מהירקות.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אמרתי מינימום 50 לא מקסימום 50
בירקות יש גם פחמימות לא רק סיבים.. סיבים זה לא בדיוק נחשב בספירה של הפחמימות |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הומי, יש לך בתפריט הרבה יותר שומן ממה שהערכת.
בכל מקרה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה, אתה מתכוון להשתמש בעזרים כלשהם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |