|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תשמעו אני כותב עכשיו אתר , אז יש לי טבלה עם עיצוב בCSS , משום מה הטבלה פשוט מסרבת לקבל רקע של צבע ... אני ממש לא יודע למה , כבר הפכתי הכל ... והטבלה מקבלת את כל העיצוב של הגבול והגודל וכו' אבל פשוט לא מקשיבה לרקע של הצבע..
הנה הקודים הרלוונטיים: <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style_01.css"> חיבור לCSS <table class="W_main" bgcolor="black"> התג של הטבלה .W_main { background: #D1D1E1; border-collapse:collapse; width:100%; border:2px dashed #FFFFFF; } העיצוב..
![]() |
#2 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"white" זה הצבה ועם אתה רוצה תמונת רקע אז זה הקוד : ציטוט:
וזה קוד של טבלה ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
|
![]() כן אבל אני רוצה לעשות את זה בcss
נ.ב זה משום מה שם את הרקע אם אני מגדיר אותו בכרטיס של טבלה שמכילה את הטבלה שאני רוצה לעשות את הרקע בתוכו , כנראה באג או אי הבנה עריכה : לא משנה , מצאתי את הבעייה.. עכשיו יש לי בעיות עם הvertical align של הטבלה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() חחח אני גם עובד עם Css הרבה , תגיד שזה לא כיף לשבור את הראש עם הקודים ובסוף להצליח, איזה הרגשה זה? חחח
![]() |
#5 |
חבר ותיק
|
![]() אתה צודק.......
אבל נראה לי שהשטן בכבודו ובעצמו החליט על כך ששצריך להגדיר Class וכל תא ותא בטבלה בשביל נגיד לשנות רקע של הטבלה במקום Class אחד של התג הראשי , או שזה רק אני\המחשב שלי?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
ולא CLASS ID מגדירים בCSS בעזרת # במקום הנקודה בCLASS, ובשורה עצמה במקום CLASS="", תעשה ID="", ID זה הגדרה כללית לאיזור כולל, אז למשהו כולל מתמשים לרוב בID, ל משל HEADER, FOOTER, התבניית הכלליות האלה. במקרה שלך הטבלה.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
|
![]() אבל זה לא רק לטבלה הזאת (ז"t אני לא אוכל להשתמש בזה בשום מקום אחר בעמוד?)
ונראה איך זה יעבוד , עריכה : זה לא עושה בכלל כלום.. לדוגמה אני עושה טבלה , ואני רוצה שהטקסט בתוך כל הטבלה יהיה שחור , אז אני רושם <table class="blacktext"> <tr><td>TEXT</td></tr> </table> ובקובץ עיצוב .redtext { color: #000000; { עכשיו זה לא עושה פשוט כלום , אלא אם אני רושם את הCLASS בTD ואם אני משנה את זה לID זה גם לא עושה כלום