|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להחליף את התוכנית AB שלי ולחזור ל-ABC, התוכנית מעייפת אותי, והיא מורידה לי תמוטיבציה לאללה...רציתי את החוות דעת שלכם לגבי הסדר חלוקה ותדירות.
1- כמה פעמים כדי לדעתכם לעשות בשבוע (4?3?) תוכנית ABC 12 סטים לשריר גדול ו-9 לקטן? 2- ולטרייספס ולרגליים אני רוצה לתת דגש, בכמה סטים לעלות לשריר? 3-החלוקה הקודמת והתמידית שלי הייתה A-חזה טריי B-גב-ביי C-רגליים-כתפיים. האם לדעתכם כדי לגוון או שזה החלוקה הכי טובה? ואם לגוון אז באיזה חלוקה? ודבר אחרון זה שאני יעלה את התוכנית אחרי שתשובות שלכם ![]() תודה מראש... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
דגש על רגליים וטרייספס אתה לא חייב תמיד להעלות בסטים .. תן דרופסט פה דרופסט שם ויהיה טוב.. אני עובד חזה+טרייספס , גב+בייספס , רגליים+כתפיים ... אתה יכול גם חזה+בייספס , רגליים + כתפיים , וגב+טרייספס..(יש קצת התנגשות בכתפיים) לכן אני מעדיף תחלוקה הראשונה...
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2) דגש לא תמיד בא יד ביד עם הוספה של סטים \ ווליום לתרגילים, לפעמים LESS IS MORE, תשאר עם 12-15 סטים לשריר גדול ו9~ לשריר קטן. 3) החלוקה הזאת אחלה ביותר ואם היא הייתה נוחה לך אז תמשיך איתה, יש לך תאפשרות של חזה+בייסספס, גב+טרייספס, כתפיים+רגליים, אך לעיתים זה יוצר התנגשות (4-5 פעמים בשבוע) וזה טיפה בעייתי למרות שאפשר להסתדר. בסה"כ אם הייתה לך טובה החלוקה תהנה איתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכם. אני ילך על החלוקה של חזה+טרייספס , גב+בייספס, רגליים+כתפיים. אני יעשה 4 פעמים בשבוע, Abxca....אני יתחיל לשלב פרמידות באימון כדי לגוון. טוב אני כבר יעלה את התוכנית שאני יבנה ותגידו לי את חוות הדעת שלכם
![]() ועוד דבר לא קשור כל כך-מה אתם אומרים על זמן מנוחה בין סט לסט, 2 דקות או דקה וחצי? נ.ב: קיבלתם מוניטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא אוהב פירמידות בכלל, זה די טיפשי לדעתי, דרופסטים זה כבר עניין אחר תנסה.
בקשר לזמן מנוחה זה תלוי במאמץ שלך בסט, אם אתה הולך על חזרות נמוכות וכשל מן הסתם גם זמן המנוחה שלך יהיה ארוך יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תוסיף דרופסטים בשרירים שאתה רוצה לתת עליהם דגש..
בקשר לזמן מנוחה זה הכל תלוי בך ובזמן התאוששות שלך.. אני התרגלתי כבר לדקה (ככה אני מתקתק תאימון תוך שעה) דקה עד דקה וחצי תנוח ...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכם! אז לרדת מעניין הפרמידות? ודרופסטים לכל התרגילים בשריר דאני רוצה לתת עליו דגש?
|
![]() |
![]() |