|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, לאחר שקראתי מאמרים פה באתר (אני די רזה ובן 17 אם זה משנה) יש לי התלבטות בין אבקת החלבונים הזו: שייק לעלייה במסה Serious Mass אריזת ענק - 5.5 ק"ג לבין זו:אבקה לעלייה במסה Super Heavyweight Gainer 1200 - ק"ג 3.
אני ממש לא יודע מה ההבדלים ומה עדיף(או שאולי בכלל עדיף משהו אחר) וגם איזה טעם עדיף(יש המלצות?). אגב התחלתי להתאמן בחדר כושר כדי לעלות במסת שריר. ושאלה קטנה נוספת: מה זה סוכר ענבים והאם צריך לערבב אותו ביחד עם השייק חלבונים? תודה מראש לעוזרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() האבקות האלה הם אבקות לעלייה במסה ולא אבקות חלבונים. יש הבדל
אפשר להמליץ לך מה לקחת רק לפי נתונים שאתה תביא.. כמו תפריט,אחוזי שומן,משקל,גובה וכו' בכל מקרה, הרבה פה ממליצים על הסיריוס מאס.. טעמים שוקו ובננה, אני אישית קניתי פרו קומפלקס ועדיין לא יצא לי להשתמש בו... הוא יקר מאוד יחסית אבל אומרים שהוא מעולה ולגבי הסוכר ענבים-שאלו וענו פה בפורום בערך 4000000 פעם D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממליץ על הs-mass טעם שוקו / בננה חלומי אחייי
ולא חייב להוסיף סוכר ענבים לגיינר כי בדרך כלל יש כבר פחמימות פשוטות בגיינר לאחר האימון, אני בכל מקרה אוכל את זה עם בננה או שניים.
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אוקי אבל לא מצאתי את התשובה לגבי הסוכר ענבים... אז בכל זאת אפשר תשובה? ואת האבקה לעלייה במסה לוקחים לאחר האימון? פעם אחת ביום אחרי כל אימון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הסוכר ענבים, מי שמתאמן בד"כ לוקח אותו אחרי אימון, זה פחמימה זמינה-ההתפרקות בגוף מהירה וקראתי גם שזה מסייע לספיגה של החלבון, (זו הסיבה שלוקחים סוכר ענבים עם השייק חלבון אחרי האימון)
לגבי האבקה למסה- הכל תלוי בתפריט שלך, שוב, האבקה באה להשלים לך מה שאתה לא מצליח להכניס לתפריט, ובגלל זה אתה צריך לשלב את זה לפי התפריט שלך ואף אחד לא יכול להגיד לך איך לשלב אותה סתם ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תוותר על אבקות מאסה. בזבוז כסף אדיר, תקנה אבקת חלבון רגילה ותאכל פחמימות כמו בנאדם.