|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רץ כל כמה ימים בערך מרחק של 7 וחצי ק"מ בשכונה, ריצה קלה, בלי סיבוכים, ברציפות בלי הפסקות, במטרה לאמן סיבולת לב-ריאה טובה.
עד עכשיו הזמן הכי טוב שלקח לי לעבור את המרחק הזה הייה קרוב ל45 דקות, אני יודע שזה יוצא לא הכי מהר, אבל בהתחשב בכך שזה מרחק לא קטן, רציתי לדעת אם הסיבולת שלי טובה כי אני רץ את זה די בקלות, בלי להתעייף יותר מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() שמע אחי אין ספק שזה מרחק טוב מאוד לפיתוח סיבולת.... ויפה מאוד שאתה מסיים את המרחק..
מה שכן אחי תשאף להגביר קצב כי עושה רושם שהקצב הוא די קליל.... תציב במטרה כל פעם להוריד בתוצאת הזמן הסופית וכך תתקדם
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני בשיא שלי הייתי רץ 5ק"מ ו 600 מטר ב35 דקות בערך..רק שאצלי היה הרבה עליות בכל הסיבוב אז אולי זה הקשה..בן כמה אתה?אם אתה עד כיתה י' זה סבבה אני חושב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך שכונה באורך 7 וחצי קילומטר?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מהידע המועט שיש לי בזמנים של ריצות ארוכות, הבנתי ש10 ק"מ ב 45 דקות זה זמן דיי טוב לחובבן
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מרדונה, כן, אני גר בשכונת גילה בירושלים שההיקף שלה הוא בערך 7 ק"מ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() אני חושב שמישקל הגוף שלך גם צריך להיכלל כאן ...
ריצת שיא זה 10 קמ' ב 40 דק' ... אבל ז הריצה לא מבוקרת שיכולה להוביל לפציעה ... הכי פאנאןן ומכובד לדעתי זה ריתץ 10 קמ' בטווח זמן של בין 55 דק' ל 60 דק' .זה מכובד ביותר ... עלה והצלח . ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
40 דקות זה טוב ממש אבל לפותח הבלוג זה לא קושר הכי טוב שיש ..אם אתה רוצה לפתח כושר טוב תקרע את עצמך תעשה אותו מרחק אבל שבסוף תמות כבר מעייפות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() אוקיי
ולמה זה טוב ליקרוע עצמך בריצה שכזאת ? למה להקפיץ דופק ככ' חזק ,וגם אתה חושף עצמך לפציעות ,לא חבל ? ג |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה חימום קל ליפני הריצה ובחיים אל תעשה מתיחות לפני הריצה רק אחרי
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() חבר שלי עשה 9 ק"מ באותו הזמן
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה מין שטויות אלה עושים מתיחות לפני כדי שהשריר יהיה מחומם לפני מאמץ , אחרי ריצה צריך להמשיך ללכת כמה זמן כדי שקצב עבודת הלב יפול בהדרגתיות..מה הטעם במתיחות אחרי רי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ok
שמעתי בעצתכם והגברתי הקצב בריצה ... אז עשיתי 10 קמ' בימקום ב 57 דק' עשיתי אותם ב 52 דק' אני אעדכן אותכם על היתקדמויות בהמשך , אבל וואללה זה לא היה קל ,זה סיגנון ריצה שונה . ואני שוקל 83 קג' בערך . |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מקצועי
|
![]() תוצאה לא רעה.
לא מזמן רצתי 11 קילומטר ב55 דקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל