![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() תקשיבו אני מתאמן חודשם והמאמן של המכון שלי לא רוצה להחליף לי תוכנית ואני על תוכנית בסיסת
עכשיו אני מבקש תוכנית לעיצוב וחיטוב ולנפח אני לא רוצה להיראות כמו האנשים המוגזמים שיש פו רק להיראות נחמדץ. חטוב וטיפה נפח שהיה בדיוק לא מפחיד מידי אם אפשרתוכנית ותצלומים של המכשרים תודה המטרות שלי אם: ריבועים גוף משולש יד מעוצבת או שבקיצור מה שאני רוצה זה להיראות כמו מיקל לואיס(אל תקראו לי מושפע)זות אומרת גוף כמו של מייקל לאויס אבל זה מה שאני רוצה לא יותר מיזה!!!! אם אפשר תוכנית שאיתה אפשר להיות ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יואוו אכלת אותה חחחח
כמה שטויות דיברת... מזה ויש מעוצבות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ואיך עכשיו
בקיצור עזרו לי אני לא ממש מכיר שמות של מכשרירם אז צריך תמונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יכול לנפח ולחטב בו זמנית.
חטוב=מאזן קלורי שלילי נפח(שריר)=מאזן קלורי חיובי. תן את הנתונים שלך + תמונות ותוכל לקבל תגובות רציניות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיך עושים את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, דבר ראשון אין כזה דבר עיצוב וניפוח. יש חיטוב="עיצוב", ויש מסה="ניפוח". אי אפשר לחטב ולהעלות במסה באותו זמן, כי הכל תלוי באוכל ופחות באימונים. תראה נגיד שאתה רוצה לעלות במסה (לנפח), אתה צריך לאכול ב-500 ומעלה קל' מעל הכמות שאתה שורף ביום, אתה מחשב פה את כמות הקלוריות שאתה שורף ביום במנחה, מוסיף את הכמות הנשרפת בפעילות היומית שלך, ולזה מוסיף 500 קל', וזה מה שאתה צריך לעשות כדי "להתנפח". דוגמא: אתה שורף 2000 במנוחה+600 קל' במשקולות+500=3100 קל'.
בדר"כ עושים קודם כל עליה במסה ואז חיטוב, כי במסה אתה מעלה במסת שריר וגם שומן, ובחיטוב אתה מוריד אחוזי שומן. מבין? |
![]() |
![]() |