|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3453148,00.html
מחקר על כמה שעות באמת מומלץ לישון ועל הסיכונים במעט שעות שינה או יותר שעות שינה מהכמות הרצויה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אנשים שמתעסקים בספורט, בד"כ צריכים לישון קצת יותר, כדי לתת לגוף להתאושש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() כן אבל לא הרבה יותר..מספיק 8 שעות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח סוף סוף זה עוזר לי במשהו החרא הזה שנגיד אני הולך לישון ב4 אני יקום בגג 11....
וואי חברים שלי מסוגלים ללכת לישון ב22:00 ולקום ב 16:00 ...הם מותו עוד גג חודש...חח סתם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הרמב"ם כותב 8 שעות
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיות שינה בזמן האחרון לא יודע למה בשיא העייפות כשאני הולך לישון אני מסוגל לקום אחרי 3-4 שעות ושלום על ישראל מרגיש טוב...
למשל אתמול חזרתי מהעבודה ב5 בבוקר הייתי גמור מת בעבודה כבר נרדמתי על הכיסא כמעט קיצור אני קם היום בבוקר אמרתי בטח 2-4 ככה פתאום רואה 8 וחצי חח התחרפנתי מהזה איך אפשר לגדול ולהתעצם ולהתמפלץ ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני ישן מאז שאני בן 6 בערך לא יותר מ6 שעות ואני לא מצליח יותרר
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו, אם אני מתעורר באמצע הלילה להשתין ואז חוזר לישון, אז זה יכול לשבש את תהליך ההפרשה של הורמון הגדילה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך להתחיל להיות פעיל וער כמה זמן בשביל שזה יקרה...אם אתה מתעורר משתין וחוזר לישון הכל סבבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |