|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רואה פה את כל הגופות באתר.. ואני משתגע איך אנשים מגיעים לכאלה תוצאות...
אני רוצה להתחיל גם להתאמן אימונים בייתים.. אז אני ישמח אם תחברו לי תוכנית אימונים.. ואם יש איזה שהיא אפשרות לקריאטין או לא? כי אני רוצה גם כוח.... אני בן 18... גובה:1.65 משקל:65 תודה רבה לכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תירשם למכון כושר יש שם אנשים נחמדים (בדרך כלל) שניקראים מדריכי כושר, הם ירשמו לך תוכנית נחמדה (בדרך כלל) תעלה אותה לאתר והחברה פה יתנו עצות ליעול ושיפור!
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אין מצב לאימון ביתי? אין לי ממש כסף ללכת למכון כושר... תודה לעוזרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין הרבה סודות מתח ומקבילים יש בכל פארק שכיבות שמיכה כפיפות בטן. מר עולם לא תיהיה אבל עדיף מהיתבטלות
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() קודם כל וראשית כל ברוך הבא למערכת הפורומים המצויינת של ישראלבודי....
עכשיו עוד לא למדת לשחות וכבר אתה רוצה לקפוץ למים העמוקים.... קריאטין? תתחיל מלאכול חלבון ופחמימות כמו שצריך... אתה לא צריך שימוש בקריאטין... עכשיו תתחיל לעבוד כפיפות מרפקים (רגיל,רחב,יהלום) מקבילים, מתח, סקאווט עם משקל הגוף... תעבוד על תאומים במדרגה כפיפות בטן וכו....
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אממ מה זאת אומרת חלבון? כאילו תוסף כמו שיש באתר? או אתה מתכוון.. לביצים וזה.. כאילו אוכל..?
ותוכלו להסביר לי בקצרה מה זה קריאטין? ע''פ המאמרים שבאתר.. קראתי שזה נותן כוח לגוף ועושה לך נפח של שרירים...אני מת שיהיה לי גוף סקסי אז מה אתם אומרים להתחיל משכיבות שמיכה?ולאכול הרבה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=81 |
|
![]() |
![]() |