|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
מושעה
|
איך מכינים את זה אחים שלי ?
לקחתי כוס של מים שמתי בצלחת ובמיקרו יצא לי מעפן כזה.. אפשר לעשות את זה כמו לחם כזה שבקלות בולעים את זה ?.. ובכלל איך מכינים את זה בגדול ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
מושעה
|
ישך אבקת חבלון?אם כן איזה טעם?
*בכל מקרה אם תעשה פה חיפוש של כמה דפים אחורה אתה תמצע הרבה מתכונים גם לבישול וגם בבלנדר. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
שמע גבר
שים בצלוחית את הכמות שאתה רוצה.. נגיד 40 גרם.. אתה מוסיף כוס חלב.. + כמות אבקת חלבון לבחירה שלך + אבקת קינמון ככה בשביל הטעם תחמם דקה בערך ובתיאבון |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
אבקת חלבון לא נהרסת במיקרו ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 874
גיל:: 23
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
אל תשפוך תאבקה כמו שהיא לקערה....
תשקשק עם החלב ואז תשפוך לקערה...
__________________
![]() מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט . |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
סבתא שלי מבשלת את זה.
X.x' |
|
|
|