|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() איך מכינים את זה אחים שלי ?
לקחתי כוס של מים שמתי בצלחת ובמיקרו יצא לי מעפן כזה.. אפשר לעשות את זה כמו לחם כזה שבקלות בולעים את זה ?.. ובכלל איך מכינים את זה בגדול ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() ישך אבקת חבלון?אם כן איזה טעם?
*בכל מקרה אם תעשה פה חיפוש של כמה דפים אחורה אתה תמצע הרבה מתכונים גם לבישול וגם בבלנדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע גבר
שים בצלוחית את הכמות שאתה רוצה.. נגיד 40 גרם.. אתה מוסיף כוס חלב.. + כמות אבקת חלבון לבחירה שלך + אבקת קינמון ככה בשביל הטעם תחמם דקה בערך ובתיאבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון לא נהרסת במיקרו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 874
גיל:: 23
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אל תשפוך תאבקה כמו שהיא לקערה....
תשקשק עם החלב ואז תשפוך לקערה...
__________________
![]() מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() סבתא שלי מבשלת את זה.
X.x' |
![]() |
![]() |