|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ב2 אימונים האחרונים של יד קדמית אני מרגיש כאב גדול באמות לאחר שאני מסיים את התרגילים וגם באמצע התרגיל קצת.
הנה מה שאני עושה ליד קדמית: מוט W אחיזה רחבה בעמידה 3x8 מוט W בישיבה-ספה אחיזה צרה 3x8 דאמבלים בישיבה 3x8 מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() האמות זה החלק נראה לי הכי רגיש.. דלקת שם זה דבר כ"כ נפוץ
אם אתה מרגיש כאב חד כשאתה מניח את המוט \ ממשש את האיזור של האמה ומרגיש כאב שם זו כנראה דלקת אני לקחתי שבוע עד 10 ימים חופש + שמתי משחה על האמה וזה עבר שים לב שלי זה קרה בגלל המוט W - הוא גרם לדלקת, תנסה להחליף לדאמבלים\מוט ישר (עלי עובד) ותראה אם זה עוזר החלמה מהירה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה מישחה הישתמשת האם היא מצריכה מירשם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דלקת - לא נורא יעבור .... כולם עוברים את זה...אמות חלשות
לדעתי אם זה כאב נסבל אין צורך להפסיק אימונים.... אם לא נסבל אז אין ברירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() קח מנוחה ופנה לרופא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא כאבים שממש מפריעים.. הם מציקים לךי רק באימון ידיים קודם כל, והכאב הגדל הוא כשאני מניח את מוט הw. אמרו לי לשנות ולא להתאמן עם מוט W, אז עם מה כן? ואם מה לשנות את התרגילים שיש לי עכשיו כדי שלא ייכאב בעתיד? מוניטין לעוזרים :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הפוך על מוט ישר זה מעמיס עוד יותר את האמות...ויהיה כואב יותר...
לא יודע ...גוף שלך...אני אישית המשכתי להתאמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וזה לא יחמיר את המצב אם אני ימשיך להתאמן?
חוץ מזה, יש לי משחה בבית לכאבים לכל הגוף, לא יודע בידיוק איך קוראים לה, לשיםך אותה? גם אם כואב לי רק כשאני מתאמן? במנוחה לא כואב לי בכלל =\ |
![]() |
![]() |