|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() נגיד ואני קונה פלאפון גנוב שהיה שייך לרשת אורנג'. הבנאדם מצהיר שנגנב לו הפלאפון ואורנג' חוסמים את המכשיר לרשת אורנג'. אח"כ אני בא לאיזה גרוזיני כזה בחנויות האלה שפורצים מביא לו כסף לו בא פורץ לי ואני משתמש עם סים של סלקום.
האם זה אפשרי? ז"א במידה והפלאפון גנוב והוא מרשת אורנג', בננאדם מרשת סלקום יכול להשתמש בו בכיף לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סתם בזבוז זמן..קנה פלאפון כמו בנאדם כבר.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ויד 1 לא בא בחשבון, מצטער אבל אני לא חי על הר של כסף ואין לי עכשיו 2000 שקל להוציא על זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד מעט אנטון יבוא ויגיד לך למה צריך פלאפון? ויציע לך לבנות מזוג כוסות פלסטיק עם חוט באמצע OLD SCHOOL
Antonator For Da Win ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן דימי ושלא יוכלו אותך בכסף לפני שאתה קונה גנוב שים תסוג פלאפון פה ותמחיר שהוא רוצה עליו ואני יגיד לך אם מישתלם לך
בתאכלס אתה פשוט עושה קו לסלקום ואז זה כמו מכשיר רגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מסנגדר יא זיין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() מבחינת מחיר זה אחושילינג משתלם, אין יותר משתלם מזה. אבל אני טיפה חושש מהקטע של הגנוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() תקח את הבן אדם איתך לאורנג' ותבקש מהם לוודא שהמכשיר לא גנוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לחשוש
רק אם שוטר נופל עליך ובודק תמספר הסידורי של הטלפון ואז בודקים אם דווח שניגנב אבל זה קורה רק לכאלה שמוכרים למשטרה בתור עברינים קטנים נדיר מאוד שזה קורה סתם למישהו ברחוב אחי מאוד מאוד נדיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע אם שווה לי להשקיע עוד 700 שקל שזה למעלה ממחצית הסכום שבו אני קונה מההוא שחשוד כגנוב, וככה אני גם אקבל אחריות בינלאומית [הבנתי שנוקיה מביאים אחריות בינלאומית לא?] וגם הפלאפון יהיה סים פרי.. אבל אנ'לא יודע עד כמה זה באמת שווה להשקיע 700 שקל בשביל זה :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי בתאכלס נגיד לך תאמת אני מזה מצטער שהיתלהבתי מכל הטלפונים החדשים האלה
אני מחפש בפלאפון 3 דברים שיחות הודעות וכמה שיותר קטן כדי שיהיה נוח תאכלס אני הייתי מציע לך שתהיה באופן רגוע תיקנה מהחבר שלך שעולה אולי כפול אבל זה לא גנוב למה אבל כי פלאפונים גנובים בתאכלס תיקנה רק ממישהו שאתה סומך עליו כי יכולים להיות פאקים והכול אם הייתה מהאזור שלי הייתי דואג לך לאחלה טלפון ב300 שקל אבל צריך אנשים שאפשר ליסמוך עליהם בקטע הזה אם אתה סומך על הבנאדם תיקנה גנוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אם אתה משיג לי ב300 שקל פלאפון אני בא עד אליך
והאמת שיש מצב שאתה צודק.. אולי סתם זה התלהבות רגעית שראיתי את כל המכשירים וכו' אז התלהבתי. לאדע עד כמה אני צריך את כל זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הסכנה היחידה היא שהרשת שממנה המכשיר נגנב תחסום אותו. אם הוא סימפרי אז פשוט תפתח אותו לסלקום או משהו..
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז אתם אומרים שווה ללכת על זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כן
אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך דוד שהוא עובד עצמאי או בעל חברה?!
אם כן הוא יוכל להשיג לך ממש בזול ופלא איכותי.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבדוק את הפלאפון אם הוא עובד טוב לא שרוט אם יש לו פאנל תפרק אותו ותראה שהמסך לא חרוט ואין בדיוק הבדלים בין גנוב לבין אחד שקנית מהחברה חוץ מזה שאין לך בו אנטרנט או תמיכה של החברה
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה בקטנה... אף אחד לא שמע אף אחד לא ראה, אף אחד לא יעלה עליך מחיר בן :):):):).
לא יקרה כלום מספיק לאכול סרטים מה זה נראה לכם רכב? אעלק מספר סידורי