|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על שיטה כזאת להדגיש את האקצנטרי והקונצנטרי 4 שניות עלייה 4 הורדה וכשאני לא יוכל להעלות ולהוריד לאט לבצע את החזרה מהר וכשאני לא יוכל כבר להעלות מהר אז לעשות חזרות חלקיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול גם להוסיף עזרה מפרטנר ואז בכלל לקרוע את עצמך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח נו ומה רע בזה? אתה קורע את עצמך אחר כך עושה מנוחה של 72 שעות מקפיד על תזונה טובה והכל סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק ההבדל בין Fbw לאימונים מפוצלים
התדירות יורדת והעצימות עולה כל אחד ומה שמתאים לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מאמר במקרה על תוכנית fbw כי פשוט לא מצאתי מאמרים באתר על זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה כבר יש לדעת עליה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה העקרונות שעומדים מאחוריה אני פשוט שומע בפורום על התוכנית הזאת ואני בעצמי לא יודע מה זה אומר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימון כל 48 שעות אימון של כל הגוף בתרגילים מורכבים ( סקוואט דדליפט בנצ בנט אובר מיליטרי) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() והחלוקה היא כמו abc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() מה תתחיל לספור 4 שניות באמצע סט זה יוציא אותך מריכוז
פשוט תעבוד יותר לאט תשים דגש על האקצנטרי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אימון אתה מאמן את כל הגוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה לא חייבים לעבוד עם מיליון ושתיים תרגילים מבודדים בשביל לגדול בכל הגוף. אפשר לגדול יפה מאוד בfbw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ואם רוצים להתמקד בכוח של שרירים קטנים גם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מיליטרי עובד גם על התלת ראשי ועל החזה העליון
סקוואט ודדליפט מערבים את כל השרירים ברגליים ואזור המותניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() bigbit- אל תגיד לו סתם להתמקד יותר מדי בשלב האקסצנטרי ולהשקיע בירידה.
Gever- תקשיב לי, אני הסתבכתי עם כל הנושא הזה בחודש-חודשיים האחרונים, כל נושא ה TUT(Time Under Tension( ו TEMPO שזה הקצב של הירידה, ההפסקה, והעלייה. (אקסצנטרי, איזומטרי, קוצנטרי). איזה יום נתקלתי במאמר שאומר שצריך לכל תרגיל כך וכך שניות של ירידה, עליה וכו'... המשכתי לקרוא על ה TUT, שכדי לעודד צמיחת שריר צריך שכל סט יהיה בין 30-90 שניות ועוד דברים שהיו בנושא. ממש השתגעתי עם כל הנושא ולא עליתי בהיקפים בחודשיים האלה. למה? כי התחלתי לספור שניות, ניסיתי לעבוד לאט מדי, ולמרות שהתייעצתי עם כמה מומחים פה מהפורום כי הנושא ממש שיגע אותי (גל.טי, ארבל ועוד כמה...). כולם אמרו לי שהקצב האיטי הזה זה שטויות בהתחלה (אני מעריך שאתה מתאמן חדש (נכון?), אם אני אסכם את מה שגל אמר לי בערך, אני אגיד לך שצריך שכל חזרה בסט בסך הכל תיקח 3 שניות, אז לדוגמא עשית 10 חזרות, שהסט יקח 30 שניות. כששאלתי את ארבל על החזרות האיטיות ולמה זה לא משפיע עלי וכו', הוא לא הרחיב הרבה (כנראה שהיה עסוק :-) ) אבל אם אני אסכם גם את מה שהוא אמר זה שגם, לא צריך לקחת את הנושא כל כך בקיצוניות. לגוף יש קצב משלו לעבודה, ואתה אמור להרגיש את זה לבד, אתה לא צריך לספור את השניות שאתה מוריד כי זה רק יבלבל אותך... תנסה לעשות לחיצת חזה ולספור מ-100 עד 0 בדילוגים של 2 (100,98 וכו', תראה איך תתבלבל ויהיה קשה לך להשלים סט). מה שכן אתה צריך לעשות, זה להעלאות את המשקל, ופשוט כשאתה מוריד את המשקל, שתוכל לשלוט עליו, כלומר אל תוריד אותו לאט מדי, ואל תזרוק אותו, פשוט תקח ותעבוד עם משקל שאתה יכול להעלאות ולהוריד באופן שאתה שולט עליו ולא באופן שאתה חייב לזרוק את המשקל כי השריר שלך לא מצליח לעבוד איתו בצורה מצולחת.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב אני לא מתאמן חדש אלא מתאמן שנתיים במכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל