|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() A: חזה, יד קידמית, רגליים
B: גב, כתפיים, יד אחורית A: חזה: חזה עליון לחיצה כנגד מוט - 10,8,6,6 לחיצה ללא זווית כנגד משקולות - 3X8 + דרופסט 6 פלייס חזה עליון - 3X8 לחיצה בסמית' - 2X12 יד קידמית: מוט ישר - 4X7 מכונה בצורת מוט W [זה נקרא פריצ'ר?] - 3X8 פטישים בישיבה - 3X10 רגליים: סקוואט - 4X8 לחיצת רגליים - 3X8 כפיפת רגליים - 4X10 + דרופסט 8 ---------------------------------------------------- B: גב: מתח רחב - 4X6 [הוספת משקל עליי] מסור - 3X8 חתירה צרה כנגד פולי תחתון - 3X8 + דרופסט 6 פולי עליון צר לפנים 3X10 כתפיים: לחיצה כנגד מכונה - 4X8 + דרופסט 6 הנפה מאחורי הגב כנגד כבל - 3X12 שראגס 3X10 יד אחורית: לחיצה צרפתית - 4X8 פול דאון - 3X10 + דרופסט 8 פשיטה מאחורי הראש יד יד - 3X10 בטן: 2-3 פעמים בשבוע, 3 תרגילים 3X15 הערות, הארות ומספרי טלפון לשיחות סייבר לוהטות יתקבלו בברכה. תודה מראש ![]() *בקשר לכמות סטים אני רגיל כבר. אני שנה על כמויות כאלה וגדלתי מצויין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי יותר מדי סטים אחי, חבל בחלוקה כזאתי לבצע כ"כ הרבה סטים לשרירים הקטנים. לדעתי תוריד סטים בבביספס וטרייספס, גם בכתפיים הייתי מוריד סט או שתיים.
הייתי באימון A מתחיל עם הרגליים במיוחד כשהתרגיל הראשון הוא סקוואט. עוד משהו שנראה לי שחבל שהרבה לא עושים זה לעבוד לפחות תרגיל אחד בכל קבוצת שרירים בחזרות גבוהות כמו 12-15. אני לומד בקורס מדריכי חדר כושר בשלוחה של וינגייט ומה שנאמר שם שבחזרות הנמוכות כמו 6-12 אתה מנצל רק 70 אחוז מיכולת השריר להתפתח, ועוד 30 אחוז בחזרות הגבוהות 15+. אז חבל לא לנצל את כל ה-100 אחוז. אני מציע שתנסה ליישם את מה שאמרתי בקשר לחזרות הגבוהות ותראה איך יילך. בהצלחה!
![]() |
#3 | |||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
15 חזרות זה יותר על סיבולת ועד 12 ניפוח כוח.. חח לדעתי קצת מדי על גב אפשר בסביבות ה18 על העליון ועוד 4 על התחתון.. ביטספס טריספס עד 12 סטים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון הוא עובד בחלוקה של AB אתה רוצה שיעשה 22 סטים לגב לאימון ? זה יוצא לו 44 סטים לשבוע, זה נראה לך הגיוני ? דבר שני היפרטרופיה(גדילה מסה שרירית) מתרחשבת ב-6 עד 20 חזרות, כך שגם ב-15 חזרות יש היפרטרופיה, אולי פחות מהחזרות הנמוכות, אבל יש וגם על החזרות הגבוהות צריך לעבוד אם רוצים אפקטיביות מקסימלית. דבר אחרון באימון אחד לא כדאי לעבור את ה-27 סטים .
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני באופן אישי התרשמתי מאוד, בנוייה טוב.
עזוב את ה"יותר מדיי סטים", כל עוד אתה רגיל וטוב לך, לך על זה. אני אשמח רק אם תגיד מה זה התרגיל הזה: הנפה מאחורי הגב כנגד כבל אני לא מכיר אותו בשם הזה..
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק אולי תן לזה נסיון כמה חודשים עם פחות סטים ? נראה לי שאתה מתאמן קצת יותר מקצב ההתאוששות המלא שלך, אבל אני בהחלט יכול להבין אותך אם אתה רוצה להמשיך במה שכבר עובד עליך מצויין שנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ככה רק מאחורי הגב יענו זה שבתמונה עושה את זה מהירך למעלה, אני אעשה מהתחת למעלה [מקווה שהבנת אותי]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן יום יום או עם הפסקה ביניהם?
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
abxabxx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית שלך ממש מצאה חן בעיניי, אני שוקל לאמץ.
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() מישהו יכול להביע דיעה על מה ששאלתי: האם כדאי להחליף את הפלייס מללא זווית ל30 מעלות דהיינו חזה עליון? אני רוצה לתת דגש לעליון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה לי כמו קריעה. כמה זמן אימון? שעתיים?
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דקה מנוחה בין הסטים, דקה וחצי מנוחה בין התרגילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() טוב אז ככה,
פלייס תעלה ל10 חזרות ולחיצה בסמית' תוריד ל10. לדעתי תשאר עם פלייס ללא שיפוע לחיצת רגליים תעלה ל10-12 חזרות פשיטה מאחורי הראש תעשה 12 חזרות חוץ מזה נראה סבבה לגמריי |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() כן אבל ככל שמתקדמים בתרגילים מעלים קצת חזרות..
אין טעם להיקבע על 8 חזרות |
![]() |
![]() |