|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מוט ארוך שקניתי מיד 2, אתמול קניתי את הסוגרים(נראה לי שקוראים להם פרפרים לא בטוח, זה האלה שאתה מבריג לא הקליפסים) אבל הבעיה שכנראה קצה אחד של המוט נדפק/התרחב איכשהו, ועכשיו זה יותר מדי רחב ואני לא יכול להלביש את הסוגר כמו שצריך(אני מאמין שאם אני אפעיל כוח זה ייכנס אבל זה לא דרך להיאבק עם זה 10 דקות כל פעם).
איך אני פותר את הבעיה? אפשר אולי לקמבן משהו שיחליף את הסוגר הזה? אשמח אם תעזרו לי והאופציה של לא לשים את הסוגר לא באה בחשבון-אמא פולנייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה לא בעיה להתעסק עם זה הרבה.. תכין את האימון מראש, תסיים את כולו בלי להתעסק עם סוגרים ורק בסוף תשבור ת'ראש על להוציא ת'סוגר.. אחרי שטחנת חלבונים ופחממות ואתה חטוב וסקסי ואין דאגות על הראש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואי זה בעיה אני כרגע לא חושב אל פתרון אחר חוץ מלנסות לתקן את המוט ככה שתוכל להכניס את הסוגר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא בטוח שזה יעזור אבל תבריג את הסוגר בכוח כמה פעמים ותוציא
ואולי אחרי כמה פעמים זה כבר ילך יותר מהר או שפשוט תשמן את המוט והסוגר (גם זה אולי יכול לעזור) בקיצור תנסה את 2 אלה ואם עדיין לא עוזר תגיד ואני אנסה לחשוב על עוד דברים
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמן את המוט
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תחפש סוגר גדול יותר..(אם יש)