|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() דובר רבות כבר על חשיבות ארוחת הבוקר אך זו גם הארוחה הבעיתית ביותר , לפחות אצלי.
אני מסוגל להעביר חצי יום בקלות בלי לאכול כלום למעת כוס נס\קפה ישר כשאני קם כדי לשטוף את הגרון... השאלה היא מה יכולה להחשב לארוחת בוקר טובה או אפילו מינימלית ? במיוחד בימיים אחרי אימון חזק שצריך להזין את הגוף בקצת חומרים גלם כדי למנוע את הפירוק... תנו דוגמאות בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תלוי מה המטרה שלך .. חיטוב או מאסה ?
בכל אופן אל תוותר על ארוחת הבוקר שלך בחיים ! זאת הארוחה הכי חשובה ביום .. (ובמיוחד למי שמתאמן) .. לא יודע מה איתך אני על הבוקר דופק 12 כפות קוואקר + בננה + סקופ חלבון + 4 אגוזי מלך.. :closedeyes:
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() פה יש לך דוג' לאיך תפריט חיטוב אמור להיראות..
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=94&Page=1 תקרא גם תמדריך לחיטוב... תבנה תפריט לפי הנתונים שלך... ותרשום אותו פה כבר ידאגו לתת לך עליו חוות דעת ולשפצר מה שצריך לשפצר..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה להכנס שוב לויכוחים מסורבלים, אז אני רק אתן את דעתי, אחכה שעוד כמה יחזקו אותי, ולא אתווכח.
ארוחת בוקר לא כזאת חשובה כמו שציינו פה. אתה יכול לאכול ארוחת בוקר קטנה/בינונית/גדולה/לא לאכול בכלל. העיקר והמשנה הוא כמה תאכל עד סוף היום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זו לא שטות.
תקרא קצת מעבר לתחומי הפורום ותבין שזו ממש לא שטות. ונחכה ונראה אם לא יחזקו אותי בטענה שארוחת בוקר לא הכרחית. בסה"כ, אני יודע שיש הרבה אנשים שקשה להם לאכול בבוקר (קוצר זמן/חוסר תאבון..) אני מרגיע את הבחור ששאל, ואומר, שאין צורך להפציץ בארוחת בוקר כמו שחושבים, והוא אף יכול לדלג עליה אם קשה לו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתה לא יודע שאם לא אוכלים ארוחת בוקר השרירים נמסים?
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני רואה אתה גם מזלזל בארוחת בוקר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני פשוט לא רואה חשיבות לאכול בבוקר, ישר אחרי השינה. אני תומך בלאכול לפני פעילות גופנית (לא ישר לפני אלא כמה שעות לפני-כל אחד ואיך שנוח לו... אישית אני מעדיף לא לאכול 3 שעות לפני אימון אחרת בא לי להקיא.) אבל לא חושב שזה חשוב לאכול ישר אחרי השינה. נניח במקום לאכול ב8 אפשר לאכול ב12 או ב1. זה לא משנה לדעתי.
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() לא יעזור כמה מומחים יתמכו באכילת ארוחות בוקר..כמה מחקרים מבוססים יפרסמו על כך..כמה מועיל זה יהיה..תמיד יבוא מישהו ויטען שזה בולשיט ו"כל העולם טועה ואני צודק"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שנתקלתי במחקר שגרס שלאכול ארוחת בוקר מועיל לפרופיל השומנים בדם, אבל לא קראתי את המחקר במלואו אז אני לא יכול להסיק שום מסקנה. וואלה, אתה אומר שיש הרבה מחקרים מבוססים, למה שלא תביא אותם?
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הרבה מאוד "מאמרים" שאתם קוראים אומרים לכם לאכול ארוחת בוקר רק כדי שתאכלו אם זה במסה או בחיטוב כאשר שלא תשארו רעבים ותתחילו לאכול כמו מטורפים בארוחות של אחרי כי לא לכולם יש כוח עמידה בפני האוכל. zav ויתרתי על ה "תיקונים" זה יותר בילבול שכל מאשר תאחלס , חשבתי להוסיף קצת על הרקע של השיטה אבל זה לא נראה לי יעניין את רוב הקוראים... אז אני חושב שזה מיותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה שום הבדל אם תצרכו את אותה הכמות הקלורית מיד בבוקר, לפני השינה, אחרי חירבון, לפני חירבון, לפני סקס, לאחר ביקור אצל הקצב השכונתי או לפני זירקת עגבניות על רובי ווליאמס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אני יודע שאמפירית אפשר שלא לאכול ארוחת בוקר ולא להיות קטבולי.
אבל מהניסיון הממש אישי שלי, שלא אומר כלום, אבל כנראה שזאת המכניקה של הגוף שלי, בכל פעם, אבל כל פעם, כללללל פעם, אני אומר את זה שוב כדי שזה יהיה ברור, שלא צרכתי פחמימות (שלא נדבר על לא לאכול ארוחת בוקר, שם זה היה אפילו גרוע יותר), היו לי כאבי שרירים ופרקים כל היום והייתי חלש, מנטלית ופיזית בהרבה, אבל הרבה מהרגיל. אפילו בtkd/דיאטה קטוג'נית אני אוכל קצת פחמימות בבוקר.... זה מה שהגוף שלי מכתיב לי. זה ממש לא היה פסיכוסומטי, אני מדבר עוד על התקופות שלא הבנתי בשיט בתזונה.... תמיד תמיד זה ככה. אפילו אם כל השבוע התזונה מתוקתקת ואכלתי ארוחת שחיתות לפני השינה, אם אני לא אוכל פחמימות/לא אוכל ארוחה עקרונית בבוקר, כל היום מזדיין לי.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד לי, אתה דפוק?! מי לעזאזל לא יאכל כמו שצריך לפני זריקת עגבניות על רובי וויליאמס?! פשוט כפירה!!!
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
אין לי אותם במחשב או משהו.. באופן עקרוני אבל התכוונתי בערך למה שמשה אמר..שזה חשוב לאכול בבוקר כדי לחסוך מעצמך בליסה אחה"צ וגם בכלל לתת זריקת אנרגיה לגוף על הבוקר.. אני גם מאמין שצריך ארוחת בוקר כדי למנוע מצב קטבולי..בכל מקרה ישנת 7-8 שעות בלי ארוחה..צריך איכשהו לשבור את הצום הזה.. |
|
![]() |
![]() |