|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי שלום לכולם רציתי לדעת מה שורף הכי הרבה שומן
ריצה בקצב 8 מה שאני מסוגל למשך חצי שעה הוא לעשות את אה זה שכאילו מתפסים על מדרגה בבקשה עזרה ועם משהוא לא מובן אני יתקן :] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין כזה דבר מכשיר ששורף הכי הרבה קלוריות...השאלה היא מה הדופק שאליו אתה מגיע...כי אם בשניהם תגיע לדופק של 60 אחוז מהיכולת המירבית אז אתה תשרוף אותו דבר...אולי תעבוד על שרירים שונים אבל מדובר באותו שריפת קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם אני רוצה לדעת..
אני עושה תמיד בשביל שאני יזיע ממש ממש חח אז אני רץ 2000 עד ל7:30 דקות.. ואז הליכה שלוש דקות ועשרים דקות ריצה על קמב לא מהיר במיוחד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() משום מה אנשים מאמצים לעצמם את עקרונות הצבא כמדד לכל דבר, אך אין זה נכון להעתיק הכל לאזרחות.
עצם העובדה שמישהו עושה 2000 מטר בזמן קצר מאוד לא בהכרח אומר שהוא בכושר. כמו שכבר ענו פה לפני חשוב מאוד לעבוד בדופק של 70% - %60 אחוז מהיכולת המירבית,(ועכשיו נשאלת השאלה איך יודעים מה הדופק שעלי לעבוד בו?) תלוי במתאמן (גיל, משקל, הגבלות בריאותיות וכו'..). נוסחה לחישוב דופק: 220 - גיל (נגיד 20) = 200. 200 - זהו הדופק המירבי של אותו בן מתאמן. 60 - נניח דופק מנוחה (דופק מנוחה ניתן למדוד ברגע שקמים מהמיטה) 200 - 60 = 140 (טווח עבודה) 140 * 0.6(זה למעשה השישים אחוז מהדופק המירבי) = 84 84 + 60 = 144 פעימות לדקה זהו 60% המדופק המירבי זאת אומרת עלינו לעבוד בדופק 144 כאשר מבצעים פעילות אירובית. מי שיודע לחשב את זה זהו השעון Polar שבא עם רצועה שמתחברת לקו התחתון של בית החזה. יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מכשיר הריצה כמובן (צריכת חמצן הגובהה ביותר לדקת פעילות).
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בו נא אני יורד במשקל ממש יפה הבעיה שאני לא יורד באזור של התחת מה עושים
חחח :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|