|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתם מתכוננים מבחינת כושר לצבא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() מה יש להתכונן? אני עכשיו בצבא ותאמין לי שאין מה להתכונן.צריך רק סיבולת וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() אשכרה..אבל יש בכל זאת כאלה שבוכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שנה
בראש שלי סיירת מטכ"ל אני עושה כמה פעמים בשבוע ריצות של 1500 קלומטר ככה (אני עגלה בנתיים יש הרבה עבודה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() אני עכשיו רץ הרבה אם אח שלי ומיתאמן לקראת הברור עוד מעט יש לי גיבוש ואני יעבור אותו לא אכפת לי מה !!!!! וגם בדרך אני עולה במשקל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי אתמול 2000 אחרי שלא רציתי איזה 4 חודשים ועוד עשיתי ריצה קלה ודפקתי 7.50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה שאתם תיפלו וזה היה כואב .....
כל הכטע של הגיבושים זה גם סיבולת אבל בעיקר בעיקר מנטליות , צריך להיות חזקים מטלית ..... הכל בראש , אז זה טוב שאתם עושים ריצות כמו "מטורפים" אני בזמנים טובים ההיתי עושה 3 פעם בשבוע 2000 , סתם בשביל הפאן כי היה לי גם ככה אימונים עם "כושר אקסטרים" ... המלצה לי אליכם ... קחו תיק שימו בו ספרים או משהו כזה שהיה כבד קחו בקבוק מים (משופצר) לכו לחוף ודפקו ריצה עד שתתעיפו כשכבר לא תוכלו לרוץ , קומו ותמשיכו לרוץ עד הסוף או שכיבות שמיכה עשיתם 100 על תפסיקו עד שיתפס לכם המטרה היא שתתרגלו לתנאים בגיבוש , והוא יתפס לכם או במצב 2 או בתרגילים זה נקרא אימון טוב לחוסן הנפשי לא ריצה מתחת לבית , אנשים שעוברים גיבוש זה אנשים חזקים באופי לא אלה שרצים 6:30 ב 2000 הגיבוש הרי זה כמה ימים וכל יום זה נהיה יותר ויותר קשה אז אם אתם באמת רציניים תעשו מה שאמרתי לכם , כי זאת הדרך להצלחה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אחי אבל ככל שתהיה במצב פיזי יותר טוב יהיה לך גם יותר קל מנתלית, אם לא רצתי חצי שנה אני לא יכול אפילו לחשוב על מה שאמרתה כי אין לי בסיס בכלל של סיבולת בגלל זה אני עובד מעכשיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי גם לפתוח כזה פוסט, אני בהתלבטות עכשיו אני בן 16(וחודשיים) ויש לי שאיפות להתקבל ליחידה טובה אבל כרגע הכושר שלי על הפנים חשבתי להירשם למשהו בסגנון "אחר"יי" או משהו.
אתם ממליצים ללכת לכזה דבר? מה בדיוק עושים שם? זה בעיקר סיבולת לב ריאה או שיש שם גם עבודה על כוח וכו', מה היא סוג הפעילות שם בדיוק? ולאיזה מקום אתם ממליצים ללכת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
1500 קלומטר מספר פעמים בשבוע, אתה לא עגלה. אתה המלך של העגלות. אם תגיע למצב של 12-15 קלומטר כל ריצה 3-4 פעמים בשבוע,אתה יכול להיות רגוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השעונים שמודדים צעדים שווים משהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() לא יודע לגבי שעונים.
איפו שאני האיתי רץ היו מדידות של מרחקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה ליד הכפר שלי יש שביל חצץ שסללו בשביל בניית ביוב, בערך 4 ק"מ, רציתי פעם לרוץ שם, אך חששתי שלא אוכל לחזור.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :):):):)
למי שגר באזור חיפה או הקריות אני ממליץ לרוץ בחוף כאמל מקום מדהים לריצה יש שם מדידות מרחק אני כשההיתי רץ שם ההיתי רץ עד עתלית זה איזה 15 ק''מ אבל זה היה פינוק של פעם בחודש
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() 02 זו בדיחה. פשוט בדיחה מבחינה פיזית. ולמרות זאת יש אנשים שבוכים כמו תינוקות באימונים שם.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומבחינת שכיבות סמיכה וכפיפות בטן, מה הדרישות בגיבושים בערך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה ביום סיירות שכפיפות בטן ושכיבות סמיכה זה חלק מהציון, ככה זה הולך: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...a/52069319.jpg |
|
![]() |
![]() |