ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-09-07, 16:42   #1
Exhibit
חבר פעיל

הסמל האישי שלExhibit

ברירת מחדל חזרתי מהמכון כל כך מבואס.. אין לי חשק לעשות כלום :(

אני רק עכשיו קלטתי עד כמה אני אפס במכון.
עוד חודשיים זה יצא שאני כבר שנתיים במכון, וכמו שרובכם ראו כבר את התמונות, אני נראה אחד שהתאמן אולי חודש.
אני בפורום הזה יותר מחצי שנה והתחלתי להתעניין יותר מאז, והבנתי את הקטע של התזונה וקניתי אבקות, פעמיים חלבון של WHEY ופעם אחת לעליה במאסה.
היה תקופה שהתקדמתי יפה עם האבקה למאסה, אבל כאילו נעצרתי.
בתקופה שלקחתי אבקה לעליה במאסה עליתי בעיקר בידיים ~ גב ואולי קצת כתפיים, אבל תמיד החזה נשאר אותו דבר, לא מתקדם בגרוש. ואני מתאמן חזק על החזה, מרים משקלים סבירים.
פשוט משגע אותי לראות ילדים שמרימים פחות ממני(אני יודע שזה לא קשור) ומבינים פחות ממני והם מתקדמים פי 2 ממני.
אני לא מתקדם, אני לא מרגיש בכלל טוב עם עצמי וזה כל הזמן ככה.
לא יעזור כמה אני יאכל זה כאילו לא עוזר. אני מקפיד לאכול בערב אבל קשה לדחוס הרבה אוכל במיוחד אני שאני לא אוכל כזה הרבה.
אני יודע כבר את התשובה של רובכם, שצריך לאכול ולחיות במטבח, אבל זה עדיין לא ישנה את העובדה שאני במצב כל כך גרוע..
מצטער שהנחתתי את זה עליכם, פשוט רציתי להוציא את זה החוצה כבר כי אני מבואס מת.
המשך יום נעים :dry:
Exhibit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 16:45   #2
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

http://www.eran.org.il/main.asp

ובנימה רצינית אחי :לא כולם מפלצות גנטיות ולא כולם יודעים על ההתחלה מה עובד עליהם הכי טוב
הבעיה ב 90% מהמקרים היא התפריט וזה נשמע כאילו אצלך זה המקרה...תישב תרכיב לעצמך תפריט טוב שיתאום את הנתונים שלך ואת המטרות שלך ותאמין לי אתה תתקדם..פשוט לא תהיה לגוף ברירה

בהצלחה ;-)

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 16:45   #3
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

אחי, אל תהיה מבואס, זה שום דבר שקצת אנדרול לא יכול לרפא.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 16:49   #4
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

לפי דעתי אתה ביכלל עוד לא התפתחת, למרות גילך שהוא 18-17 אני מעריך?

בכל אופן אתה עוד תקבל מבנה עצמות רחב והגוף שלך עוד יתחזק, הפין שלך יגדל ואשכיך יצמיחו זקן, ללא חשש אחי מה אתה דואג?! תיתן לטסטוסטרון את הזמן ואז הוא יעשה את שלו, אתה עדיין ילד, תמשיך לאכול ולהתאמן ואז זה יקרה.

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 16:51   #5
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

התזונה שלך פשוט לקויה...
ישן 07-09-07, 16:52   #6
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
לפי דעתי אתה ביכלל עוד לא התפתחת, למרות גילך שהוא 18-17 אני מעריך?

בכל אופן אתה עוד תקבל מבנה עצמות רחב והגוף שלך עוד יתחזק, הפין שלך יגדל ואשכיך יצמיחו זקן, ללא חשש אחי מה אתה דואג?! תיתן לטסטוסטרון את הזמן ואז הוא יעשה את שלו, אתה עדיין ילד, תמשיך לאכול ולהתאמן ואז זה יקרה.
חחח רצחת אותי אחיי!!!! חח אין עליך אני אומר לך....

ואחי..גם אני מבואס מהחזה שלי....למה אצלי אני עולה לאט במישקלים וחבר שלי ליד עולה במשקלים כמו מטורף? גנטיקה....(אני אוכל כמו שצריך והוא לא! כוסאמק..)
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 16:53   #7
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Exhibit
אני רק עכשיו קלטתי עד כמה אני אפס במכון.
עוד חודשיים זה יצא שאני כבר שנתיים במכון, וכמו שרובכם ראו כבר את התמונות, אני נראה אחד שהתאמן אולי חודש.
אני בפורום הזה יותר מחצי שנה והתחלתי להתעניין יותר מאז, והבנתי את הקטע של התזונה וקניתי אבקות, פעמיים חלבון של WHEY ופעם אחת לעליה במאסה.
היה תקופה שהתקדמתי יפה עם האבקה למאסה, אבל כאילו נעצרתי.
בתקופה שלקחתי אבקה לעליה במאסה עליתי בעיקר בידיים ~ גב ואולי קצת כתפיים, אבל תמיד החזה נשאר אותו דבר, לא מתקדם בגרוש. ואני מתאמן חזק על החזה, מרים משקלים סבירים.
פשוט משגע אותי לראות ילדים שמרימים פחות ממני(אני יודע שזה לא קשור) ומבינים פחות ממני והם מתקדמים פי 2 ממני.
לא יעזור כמה אני יאכל זה כאילו לא עוזר. אני מקפיד לאכול בערב אבל קשה לדחוס הרבה אוכל במיוחד אני שאני לא אוכל כזה הרבה.
אני יודע כבר את התשובה של רובכם, שצריך לאכול ולחיות במטבח, אבל זה עדיין לא ישנה את העובדה שאני במצב כל כך גרוע..
אם אתה חושב שאבקות יקדמו אותך אתה טועה :closedeyes:
לא צריך לחיות מול המטבח!
פשוט תעשה לך תפריט מסודר וכו',ברגע שאתה ניתקע במשקל תוסיף עוד 300-500 קלוריות לתפריט וזה יעזור לך להיתקדם.

לי הלכו שנתיים של אימונים,בגלל מאמן מעפן שהיה לי...
הוא היה אומר לי אחרי אימון לאכול מנה חמה!,והיה אומר לי שאם אני לא עושה בכל תרגיל לפחות 15 חזרות אני בחיים לא יגדל
ככה הלכו לי שנתיים לחינם,אחרי זה נכנסתי לאתר קראתי מאמרים הלכתי לגיל וכבר הבנתי איך הכל עובד..

בקשר למשקלים שאתה מרים..
יכול להיות שאתה לא נותן לשריר לנוח ומפציץ אותו יותר מידי בגלל זה אתה לא מתקדם.
תשנה מידי שבועיים-חודש את התרגילים שאיתם אתה עובד...

או שאתה תקוע מין הסתם במשקל ולא עולה בגלל זה אתה גם לא מתפתח..
יכולים להיות הרבה סיבות,נראה לי שהסיבה העקרית לבעיה שלך היא...............
שאתה עובד יותר מידי חזק על החזה ולא נותן לשריר לנוח מספיק.
ושאתה לא אוכל מספיק כי אתה יותר מידי בוכה על התזונה,אבל בתחלס ללא תזונה אתה לא תתקדם..

תנסה ללכת לגיל,הוא יעזור לך.
ישן 07-09-07, 17:02   #8
VoRteX
חבר פעיל

אני מסכים עם SiX PACK, אומנם הגעת לגיל שבו הבגרות המינית די גבוהה (אתה כמעט בן 17 לא?) אך לעניות דעתי עוד לא התפתחת מינית.
גדל לך כבר זקן?
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 17:03   #9
Moshe
Banned

הגיע הזמן לשנות את תוכנית התזונה והאימונים שלך , או ללכת ליעוץ אישי.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 17:04   #10
SuzukiR
חבר פעיל

אמרתה אתה מיתאמן בנהריה
גם אני מיתאמן בליף אנד פיטנס
אם אתה מיתאמן שם אולי אני יוכל לעזור לך
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 17:47   #11
trx--->sus

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Logout
חחח רצחת אותי אחיי!!!! חח אין עליך אני אומר לך....

ואחי..גם אני מבואס מהחזה שלי....למה אצלי אני עולה לאט במישקלים וחבר שלי ליד עולה במשקלים כמו מטורף? גנטיקה....(אני אוכל כמו שצריך והוא לא! כוסאמק..)
אבל יש לך גב של סוס
ישן 07-09-07, 17:51   #12
PcGunMan
חבר פעיל

אחי עוד רמות הטוססטרון שלך עוד נמוכות ואני די בטוח שכמעט אין לך שערות בית שכי ובקושי מתגלח חכה עוד קצת זה יגיע כמובן אם אתה משקיע בתזנוה ואימונים כמו שצריך הכי חשוב לא לוותר!!
שהיה בהצלחה בהמשך!
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 18:00   #13
דנדין
חבר פעיל

הסמל האישי שלדנדין

עוסק ב:: חייל
שלח הודעה דרך ICQ אל דנדין שלח הודעה דרך MSN אל דנדין

כדאי לך להכנס ולקרוא....
אני רושם לך את התגובה הזאת לא כדי לתת לך טיפים לתזונה לאימון ולא שום טיפ שקשור לעולם הבאדיבילדינג... אני פונה אלייך עכשיו ולהשקפת העולם שלך...

תראה אחי כמו כל דבר בחיים שום דבר לא בא בקלות.. נכון שמקרה שלך יכול להיות שזה מגיע מעניין של אימונים ותזונה אבל אני לא בא להיכנס לזה.. אני בא לשאול איפה הרוח שלך? ... על מה ולמה שתישבר.. אז נכון כל אחד מגיע עם גנטיקה שונה וזה מה שיפה בעולם.. אבל אחי אתה צריך להבין שכל דבר לא משנה מה שתשקיע בו בחיים ותרצה אותו תשיג השמיים אם הגבול ואם אתה רוצה להיות רופה אתה תיהיה רופא ואם אתה רוצה להיות מדען אתה תיהיה מדען וכמו כן אם אתה רוצה לגדול אתה תגדל הכל בראש אחי ואני לא רוצה לשמוע ממך דברים כמו נמאס לי נשבר לי.. כל דבר מגיע בעיתו ועם המשך השקעה בלי התייאשות אתה תשיג הכל...
יש לי דוגמא אישית של חבר טוב שהיה ממש ממש רזה אחרי שנה אימונים תזונה בקושי ראו עליו שימון הוא לא התייאש לא נשבר והיום אחרי 3 וחצי שנים המון אנשים שואפים להיות מה שהוא...
אז רילקס אחי טייק איט איזי חחחח (מיקה מישהו?) ולך על דרך המלך... הזמן עושה את שלו.. אתה רק תיתן את הסיוע שלך תזונה ואימונים ותקצור פירות אחי...

בהצלחההההה ענקיייית שיהיה לך גבר אתה מסוגל לאכול רק אמונה ולא להשבר בחיים!!!!

דנדין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 18:09   #14
PcGunMan
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דנדין
כדאי לך להכנס ולקרוא....
אני רושם לך את התגובה הזאת לא כדי לתת לך טיפים לתזונה לאימון ולא שום טיפ שקשור לעולם הבאדיבילדינג... אני פונה אלייך עכשיו ולהשקפת העולם שלך...

תראה אחי כמו כל דבר בחיים שום דבר לא בא בקלות.. נכון שמקרה שלך יכול להיות שזה מגיע מעניין של אימונים ותזונה אבל אני לא בא להיכנס לזה.. אני בא לשאול איפה הרוח שלך? ... על מה ולמה שתישבר.. אז נכון כל אחד מגיע עם גנטיקה שונה וזה מה שיפה בעולם.. אבל אחי אתה צריך להבין שכל דבר לא משנה מה שתשקיע בו בחיים ותרצה אותו תשיג השמיים אם הגבול ואם אתה רוצה להיות רופה אתה תיהיה רופא ואם אתה רוצה להיות מדען אתה תיהיה מדען וכמו כן אם אתה רוצה לגדול אתה תגדל הכל בראש אחי ואני לא רוצה לשמוע ממך דברים כמו נמאס לי נשבר לי.. כל דבר מגיע בעיתו ועם המשך השקעה בלי התייאשות אתה תשיג הכל...
יש לי דוגמא אישית של חבר טוב שהיה ממש ממש רזה אחרי שנה אימונים תזונה בקושי ראו עליו שימון הוא לא התייאש לא נשבר והיום אחרי 3 וחצי שנים המון אנשים שואפים להיות מה שהוא...
אז רילקס אחי טייק איט איזי :):):):) (מיקה מישהו?) ולך על דרך המלך... הזמן עושה את שלו.. אתה רק תיתן את הסיוע שלך תזונה ואימונים ותקצור פירות אחי...

יפה כתבת אהבתי קבלת את שלך
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 18:15   #15
דנדין
חבר פעיל

הסמל האישי שלדנדין

עוסק ב:: חייל
שלח הודעה דרך ICQ אל דנדין שלח הודעה דרך MSN אל דנדין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי PcGunMan
יפה כתבת אהבתי קבלת את שלך

תודה רבה אחי מעריך את זה

דנדין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 18:16   #16
powergainer
חבר פעיל

הסמל האישי שלpowergainer

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דנדין
כדאי לך להכנס ולקרוא....

אז רילקס אחי טייק איט איזי :):):):) (מיקה מישהו?) ולך על דרך המלך... הזמן עושה את שלו.. אתה רק תיתן את הסיוע שלך תזונה ואימונים ותקצור פירות אחי...

מוניטין

גבר, אל תוותר. אני מכיר את ההרגשה הזאת שלפעמים אתה מרגיש תקוע באותו מצב. אני מציע שתיתן לגוף שלך איזה רענון, כמו תוכנית חדשה או תפריט יותר מסודר ועקבי.
הכל מסתדר בסוף אם לא מוותרים.
powergainer מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 18:35   #17
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

אח שלנו, דונט בי סאד.
אין דבר כזה להיות אפס, מלכתחילה בלי קשר לתוצאות, בן אדם שמשקיע מההתחלה, יודע מה הוא רוצה ועושה הכל בשביל המטרה כבר לא אפס, אין אפס. ההתפתחות שלך עשויה להיות לקויה מהרבה סיבות כמו אי-גיוון באימונים, אימוני יתר, תזונה לקויה אולי (לאכול יותר זה לא תמיד נכון, צריך לאכול חכם), גנטיקה, הורמונים וכו'.
אל תפסיק, תתמיד, מקסימום של המקסימום תלך לאיש מקצוע שירכיב ויעזור לך והתוצאות יבואו עם הזמן.
בהצלחה !
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 18:42   #18
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Exhibit
אין מה לעשות,מי שלא אוכל לא גודל זה הספורט וזה פיתוח גוף בכל מובן בלי קשר מקצועי או לא אם לא תאכל לא תגדל!

בהצלחה בהמשך.
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-07, 18:55   #19
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

אתם רציניים?
אתם שואלים אם יש לו זקן ושיערות בבית שחי?מה הוא ילד בן 14...?(אל תעלב Logout)
ברור שכן...
ובאמת אחי קח איזה שבוע הפסקה בינתיים תכין תוכנית טובה ותפריט טוב תנוח קצת ותתחיל מההתחלה..
בהצלחהה
ישן 07-09-07, 18:58   #20
מתן18
חבר פעיל

אתה מדבר שטויות,רואים שאתה עדיין ילד,אתה העצמך אמרת שעם הגיינר התקדמת..

הקיצר,רוצה פתרון? בבקשה:

תפריט מסה,תאכל בכח מצידי תבכה תוך כדי

קנה גיינר שיעזור לך להשלים את החסר.

אני ממליץ גם על קראטין,אתה מתאמן כבר שנתיים..

יאללה בהצלחה,ותפסיק להיות כוסית.
מתן18 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה