![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, זה התחיל בכאבים חדים בקצה האמה (לא המרפק, הקצה השני לכיוון כף היד) שבגללם היה לי יותר קשה לעשות תרגילים כמו W, משקולות חופשי יד יד, ועוד הרבה תרגילי יד קדמית.
שאלתי את המאמן הוא אמר לי לעשות חימום יותר טוב ואחרי שזה לא עזר אז הוא אמר לשים תחבושת אלסטית ולמרוח וולטרן, ובאמת הכאב עבר. ואני עדין ממשיך לתמוך בעצמי עם תחבושת אלסטית. אבל מה, הכאב בזמן האחרון חוזר, וכשאני מורח וולטרן זה עובד לכמה זמן וחוזר. מצלצל לכם משהו ? איך אני אמור לטפל בזה ? תודה מראש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שמוט W מביא לי דלקות באמה
אולי גם אצלך יש תרגילים שגורמים לדלקת.. תנסה לרדת ממוט W אולי תנסה ישר ואם ישר לא עובד אז אל תעשה בכלל עם מוט - בקיצור תעיף את כל התרגילים הבעיתיים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד במשקלים, תתן מנוחה לאזור ואולי אפילו תוותר על התרגיל, תחזק את האזור ותמשיך בטיפולים בכדי שלא תווצר לך דלקת רצינית בשורש כף היד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() כמ ושאמרו.. על תעבוד על תרגילים שכואב לך בהם..
בכלל בתרגילים שמעמיסים על האזור תוריד מהעומס. אתה יכול למרוח משחות אנטי דלקתיות למיניהם ולחמם\לקרר את האזור.. במידה ועברו 10 ימים מאז תחילת הכאב אבל כבר לחמם, אם אתה שם קרח אז לא יותר מ10 כל שעתיים. מלבד זה אתה יכול לחבוש\להיעזר בתמיכה במכון ובכלל ביום יום. עיסוי\עיסוי עם משחה אנטי דלקתית יכול לעזור לפרק את הדלקת מהאזור הפגוע.. בהצלחה.. אם יש איזשהן שאלות תרגיש חופשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אמיר !
ולשאר, לא נראה לי שהבנתם אותי נכון, התרגיל הוא לא הבעיה. כשהייתי מורח משחה הייתי מבצע את התרגיל כאילו לא קרה כלום, אבל כשהפסקתי הכאבים חזרו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() כי זה מעביר לך את הדלקת זמנית ולכן אין כאב אבל לאחר עומס על המקום זה חוזר
![]() |
#7 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() למשחה וולטן או כל אחת שמכילה דיקלופנק סודיום יש גם אפקט של הפחתה בכאב ובכמויות גדולות לפעמים אפילו מין חוסר תחושה.. תתן מנוחה.. זה שלא כואב לא אומר ששום דבר לא פגוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז איך אני מטפל בדלקת בשביל שתעבור לגמרי ?
מסז'ים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
אם לא עוזר כלום לך לרופא שיתן לך כדורים\זריקות רנטגן לא מראה כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() בכיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() היה לי את זה לך לאורטופד הוא יביא לך זריקה ו 10 כדורים אל תתאמן חודש וזה יעבור זה דלקת בשריר הדו ראשי זרועי משו אכזרי ביותר לא כדאי לך שזה התפתח אני לא טיפלתי בזה שנתיים וזה רק החמיר