|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע עם להמשיך להתאמן למרות שזה עושה לי מאוד טוב ויש לי הרגשה טובה מאוד מהאימונים אבל אני לא יודע אם להמשיך להתאמן אני עוד מעט בן 15 ועוד חודשיים נגמר לי המנוי ואני לא יודע עם להמשיך.... מהסיבות שאני לא יגבה וכאלה אבל אני יודע שזה מיתוסים אבל בכל זאת אני לא יודע... מה אתם אומרים??? להמשיך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() צ'מע חבוב, בתור אחד דיי גבוה (1.95), אני אומר לך באופן חד משמעי שהאימונים לא פוגעים בגדילה... גבהתי יפה בשנתיים האחרונות
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני 1.61 וכבר בן 15 תאמין לי אני לא יודע כבר מתי אני יגבה... בחצי שנה אחרונה לא גבהתי אפילו בס'מ.... בבקשה עוד תגובות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אימון משקולות אינו פוגע בגדילה בשום אופן.
מדברי פרופסור יונה אמיתי, מנהל המחלקה לאם וילד במשרד הבריאות בזמנו: " בנושא שימוש בחדרי כושר - רווחה דעה קצת אנכרוניסטית, לא בהכרח מבוססת, שעל פיה ילדים לפני תום גיל ההתבגרות ונמצאים בחדרי כושר באימון גופני מאומץ, עלולים לעבור נזקים מעבר לכל אחד אחר, כמו למשל האטה בגדילה, כמו נזקים טראומטיים קשים לעצמות וכן הלאה. המחקר בשנים האחרונות לא מצא שום ראיות לנזקים מהסוג הזה באופן גורף - יש כמובן ילדים בודדים, שיש להם ליקויים מולדים, אם זה בעמוד השדרה, בשלד וכן הלאה, שמחייבים התייחסות, אבל זה מיעוט קטן ביותר. ככלל, באופן גורף - וזה מתואם עם דוקטור בועז לב, מנכ"ל המשרד, עם אנשי מקצוע שחלקם נמצאים פה: דוקטור ברקת, דוקטור קונסטנטיני, דוקטור אליקים ואחרים, עם המסמכים של האקדמיה האמריקאית לרפואת ילדים, העוסקים בנושא הזה - הגישה היא לא ליצור מגבלה גורפת על ילדים לשימוש בחדרי כושר. " פרוטוקול הישיבה המלא: http://www.knesset.gov.il/protocols/...002-05-27.html פרוטוקול זה פורסם בפורום חדרי כושר בתפוז
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך להתאמן, עד הצבא יש לך עוד מלא זמן, לא שווה לך להפסיד את הזמן הזה,אחרת אם אתה תרצה לחזור להתאמן תחשוב- וואי איזה טיפש הייתי שלא שמרתי על כושר ותצתרך הכל מחדש.
תאמין לי, יש לך עוד לפחות עוד 5 ס"מ לגבוה עד גיל 16-17, וחוץ מזה אם אתה נמוך אז כדאי וכדאי להתאמן כי ככה אתה תפצה על הגובה ברוחב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מאיפה אתה יודע כמה הוא יגבהה? יש לי חבר שרק אחרי הצבא התחיל לגבוהה והיום הוא מטר 87 לפני הצבא היה בערך 15 ס''מ פחות. לא התאמן בחיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבא שלי - 1.72 אח שלי (18וחצי) - 1.65 אח שלי (16) - 1.76 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר, חד משמעית, זה לא יפגע לך בגובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגובה של ההורים לא תמיד קשור יש לי חבר כל המשפחה שלו בין מטר 70 למטר 80 והוא מטר 96 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() הוא נתן לי רעיון
לא יישמע יותר יפה - JayisGay? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח וואלה בדיוק חשבתי על זה איך משנים את השם? צריך לתת לקולמן את הכבוד הראוי לו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב, ההורים שלי בדיוק כמו ההורים שלך חחח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אחי , אני בן 17.5 והגובה שלי 1.58 ואני לא עזבתי ת'אימונים בגלל זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() רופא פעם הביא לי נוסחה חישוב גובה (לפי גנטיקה)- זה לא מדוייק זה רק אחוז מסויים:
לבנים: בין הגובה של האבא לבין הגובה של האימא+12 ס"מ לבנות: בין הגובה של האמא לבין הגובה של האבא- 12 ס"מ לפי זה אתה אמור להיות בין 1.69 לבין 1.72 |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא משפיע, תמשיך ותתחיל להפציץ ככה שאחרי הבית ספר תראה פגז ותהנה בנאפה לפני גיוס!
![]()
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() אימון קשה של רגליים איזה סקוואט עסיסי , איזה דדליפט ככה בשביל הפינוק עם משקל מכובד פה ושם עם משקלים כבדים , קצת זיעה ופאמפ מטורף הgh יתפרץ בכל כוחו ואתה תראה איך תגבה כמו אחד על סייקל.
אישית אני מכיר משהו שבזמן האימונים שלו שזה חצי שנה של מסה מסודרת עם הכל גבה איזה 4 ס"מ והוא בן איזה 16 |
![]() |
![]() |