|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז לפי הכותרת אתם בטח מנחשים שאני איזה היפראקטיבי
שצורך כימיקלים כידי להתרכז בבצפר.. חחח אז זהו שהאמת היא שאני לוקח ריטלין של 20 mg מידי יום בימי בצפר. מי שלא יודע הרטלין מדכא טת תחושת הרעב וזה קצת יפריע לי במסה שלי.. אני מאמין שיש כאן עוד אנשים שצורכים ריטלין ואיך שהוא מסתדרים עם הבעיה, אשמח לשמוע איך. אה דרך אגב כשההשפעה של הריטלין עוברת אני אוכל בערך את כל מה שהפסדת אם זה עוזר. ואם יש סיכוי שאני מוותר על זה? ממש לא, שנה שעברה כל הציונים שלי היו מתחת ל60 ובמתכונות התחלתי לצרוך את הריטלין והציונים עלו מעל ל88 ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני הייתי עוזב את זה כמה שיותר מהר, לקחתי את זה מכיתה א' וזה רק מירר לי את החיים.
זה רעל כימי שאתה מכניס לגוף שלך. קח את זה כעצה אני לא מתכוון להרחיב כמו שאמרתי יש לי נסיון וזה סיפור ארוך.
![]() |
![]() |
#3 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
טל! אצלי שנה שעברה לקחתי ולא ראיתי שיפור..למרות שאני היפראקטיבי, בעיות קשב וריכוז ועוד מיליון דברים!... ולא היה שינויי...אבל השנה! לקחתי את עצמי בידים, בלי ריטלין ובלי כלום, ופשוט העלתי את הממוצע ב15 נקודות...הכל כוח רצון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נסה אולי תחליפים טבעיים לריטלין .. לא בטוח אם זה ישנה את תחושת הרעב או לא, אבל מה שבטוח זה הרבה יותר בריא (חוץ מלכיס).
אתה לא יכול להתגבר על חוסר הרעב הזה ולדחוף אוכל בכח ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זהו זה מה שאני ינסה לדחוף אבל קשה לי לדעת עד כמה.
סיקס פאק, בכיתה ד' סבלתי מזה וחזרת להשתמש שוב וזה רק עוזר, מה אני יעשה \=
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי יותר דואג לאימונים...
בימים שאני הייתי לוקח ריטלין האימונים היו נדפקים לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוקסיסיטי, אם יש לך בעיות קשב וריכוז ועברת איבחון אז אין בעיה שתשתמש בריטלין חח וכן זה באמת מטורף, כל השנה הייתי נכש לבלשון ובמתכונת קיבלתי 92 רק בגלל שהיא הייתה המומה היא נתנה לי מגן 80.. אה וזה לא היו נכשלים רגילים אני מדבר על ציונים של 39!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ניסו לדחוף לי את זה..אני עוד שניה דחפתי להם מקל בראש לא נוגע בחרא הזה:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גם אני הייתי אמור לקחת את זה כי יש לי Adhd אבל לא לקחתי
עזוב אותך זה סתם חרא |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לי הבחנו ADHD והייתי בטוח שזה בולשיט וכל זה ועהינה עכשיו אני מצליח בבגרויות וזה באמת הציל אותי..
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() פשש אם אתה אומר שזה מעלה ככה את הציונים אני יתחיל גם לקחת ריטלין D:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני הייתי אנטי עד הבגרויות..
זה עוזר \=
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע לדעתי לפחות לקחת אותה בתקופות שיש לחץ, וככה אני גם לא אפגע בתזונה שלי..
זה הפתרון שבנתיים מצאתי, תודה לכם.
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() תקשיב יחבר אני גם לקחתי את זה והפסקתי
וזה הביא לי רק הצלחות בכל הבחינות גם לימודית 5 יחידות פיזיקה וכול וגם עם החברה עצה שלי תפסיק! חוץ מזה שתעשה רישיון תצטרך לא להשתמש בזה :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם הפסקת השימוש גורמת לך להדרדר בלימודים שום דבר לא שווה את זה... כי לפי מה שאתה מספר יש לך פוטנציאל מבחינה לימודית, תנצל אותו דבר ראשון... חוץ מזה דיכוי התאבון לא אומר שאתה חייב לא לאכול...
אני אומר שתשמור את פיתוח הגוף אחרי הלימודים... גם לי זה הפריע, עכשיו ברוך השם סיימתי ללמוד ואני הולך כל יום כמעט אחרי העבודה למכון ונהנה פי 2 בלי לחץ עד הגיוס.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה עושה צחוק שווה לפגוע בבריאות לטווח ארוך כדי להביא ציונים יותר גבוהים........... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() שאני הייתי לוקח את זה בכיתה ז-ח זה עשה לי רע היו ימים שאכלתי רק ארוחת בוקר ובמזל גם ארוחת ערב פשוט לא היתיי רעב גם לא היה לי כווח להתאמן וזה כלום לא היה לי כוח..אתה באמת לא יכול להתרכז? שאתה ממש חייב את הדבר הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל מקצועי
|
![]() שמע,תנסה לקחת את זה רק בימים שאתה צריך ללמוד חזק.
יומיים לפני מבחן קח רטלין שב על החומר 4 שעות וזהו. אגב זה משפר את האימון.לא רק הרגשה,אלא גם פיזיולוגית. |
![]() |
![]() |