|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לכל המקצוענים. אני צריך תוכנית חזקה מאוד ל 2 ימי אימון בשבוע. האם אני מתאמן על כל הגוף בכל אימון? האם אני עושה סופר סטים? מטרת האימון היא עלייה: במסת שריר. אבקש את עזרתכם כי אני רוצה כבר להתחיל השבוע להתאמן. תודה תודה תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() בחיים לא תעלה במסה בצורה רצינית אם תעשה ככה
שני אימונים - חלק את האימונים לככה אימון ראשון:חזה כתפיים יד אחורית אימון שני: גב יד קדמית רגליים תעשה בכל תרגיל 4 סטים פירמידה 10 8 6 6 ובכל סט אתה מרים משקל פירמידה טובה לעליה במאסה ותאכל נכון אם לא זה לא שווה קרא מדריכי תזונה לעליה במאסה וראה תפריטים שיש פה תבנה לך תפריט טוב
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתאמן רק פעמיים בשבוע אני לא רואה סיבה למה לפצל את זה לab.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שני אימוני fbw כבדים ואינטנסיבים
כל אימון צריך לכלול deadlift squat bench press /chest dips pull ups millitry press תעבוד באינטנסיביות גבוה ווליום גבוה...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ^ יש הגבלה לוליום שהוא יכול לעבוד בו באימון בודד ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה קרה? אין לך עוד שעה פנוייה בשבוע?
תאמין לי שיש לך. במקום השעה שאתה מגרבץ מול הטלוויזיה, לך לחדר כושר. ובלי לזלזל למה אני לא מכיר אותך אבל תאמין לי שאם ראש הממשלה מוצא זמן לראות כדורגל, אתה יכול למצוא זמן ללכת למכון עוד שעה בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ^ ראש הממשלה מצא זמן לראות כדורגל ? אני חושב שההפך - "אם ראש הממשלה מצא זמן לנהל את המדינה (בין הצפיה במשחקי הכדורגל), אתה יכול למצוא זמן ללכת למכון עוד שעה בשבוע"
|
![]() |
![]() |