|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני עוד מאט בן 16 מיתאמן כבר שנה וקצת בתוכנית הזאת בערך
A; חזה- פרפר\לחיצת חזה במכונה 10X3 בנ'ץ פרס 4X8-10 לחיצת חזה אם משקולות ספה בשיפוע חיובי 8X3 לחיצת חזה אם מוט שיפוע חיובי 8X3 פלייס בכבלים 10X3 יד קידמית- כפיפת מרפקים בישיבה אם משקולות 10X3 כפיפת מרפקים בישיבה נגד מכונה 8X3 כפיפת מרפקים אם כבלים 10X3 פטישים- 8X3 רגליים- סקוואטים .לחצית רגליים. פשיטת בירכיים B; גב- פולי עליון אחיזה צרה הורדה לסנטר 10X3 פולי עליון אחיזה רחבה 10X3 חתירה ביד אחת הטיית גב 8X3 פולדאון אם כבלים - 10X3 יד אחורית - אין לי כוח לפרט אין לי בעיה אם השריר הזה בכלל =Q כנ''ל כתפיים קיצר אם יש הצעות לשיפור תרגילים אחרים ייעוץ קל יתקבל בברכה להחליף לסגנון אחר תרגילים אחרים הכל יתקבל פשוט אני מרגיש שאני צריך שינוי תודההה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חזה
אתה יכול להחליף מפלייס בכבל (קרוס אובר?) לפלייס במשקולות יד קדמית אתה עושה יותר מידי תרגילים תוריד אחד זה שריר קטן אתה יכול להחליף גפיפות מרפקים במשקולות ב: כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה אחיזה רחבה (רוחב כתפיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יותר מידי סטים לחזה מקסימום 10
יד קידמית גם ממש יותר מידי מקסימום 6 סטים הייתי מוריד תרגיל אחד לגב ומה עם רגליים כתפיים ושאר הירקות? תשים את הכתפיים באימון החזה הם גם ככה עובדות שם ממש חזק
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז חזה לעשות רק 3 תרגילים כי אתה אומר מקסימום 10 ויד קידמית רק 2 תרגילים זה 6 סטים זה לא יזיז לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית עושה 12 לגדול (גב וחזה) ו9 לקטן |
|
![]() |
![]() |