|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד עניין אותי,
בתקופת MAINTENANCE, לאחר שהגעתי למטרה שלי פחות או יותר ואין בי שום רצון לעלות עוד מסת שריר, אין שום סיבה להתאמן בעצימות גבוהה הרי אני לא הולך לבנות שום מסת שריר נוספת, אבל מצד שני, הפחד הקיים של איבוד מסת שריר מגירוי נמוך מדי... עד כמה ניתן להוריד בעצימות ובתדירות באימוני תשמורת ? אותה השאלה גם לחיטוב, התמיכה התזונתית בתקופת חיטוב תגרום רק לאיבוד מסת שריר, קטנה או גדולה ככל שתהיה (פונקציה של מאזן קלורי שלילי + גנטיקה), מה בנוגע לאימונים מבחינה של עצימות ותדירות ? תודה רבה ידידיי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תדירות אפשר גם להוריד, אבל זה לא מומלץ. בחיטוב, ממליצים לקצץ בווליום כי הגוף גם ככה לא יגדל, ומספר סטים קטן יחסית למאסה יספיק לו כדי לספק גירוי שישמר את השריר. נוסף על כך-אימונים מפרקים שריר וגורמים נזק לשריר וקשה להתאושש מהרבה נפח במאזן קלורי שלילי
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לפסקה ראשונה שלך, אתה מתכוון ליותר חזרות על פחות סטים ככה שהווליום נשמר פחות או יותר אותו הדבר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא. אני מתכוון לשמר עצימות (משקלי עבודה=חזרות) ולהוריד את הסטים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט לעשות אימון fbw פעמיים בשבוע ולהשאיר את העצימות
ולהשאר רק בתרגילים מורכבים הרי כולנו רוצים תמיד עוד כוח ...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בלי קשר לשאר הדברים שכתבו לך, תזונה(מאזן נטרלי+_)...
בלי אוכל, אתה לא תגדל.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טעות ....
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה טעות? הוא צודק.
במאזן קלורי שהוא לא חיובי אי אפשר לגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז רגע רגע, תמיד אני מתבלבל במושגים האלו, ווליום = מספר חזרות כולל X מספר סטים כולל עצימות (איך אומרים את זה באנגלית?) = מספר חזרות X משקלי העבודה נגיד ואני עושה אימון של 10 סטים בני 8 חזרות עם 50 קילו משקל בכל סט (תיאורתית), אז הווליום שלי הוא 80 והעצימות שלי היא 80 סטים כפול 50 קילו שזה 4000 ? אם כך ברגע שאני מוריד סטים גם הווליום וגם העצימות יורדים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עצימות זה עד כמה כבד אתה עובד. יותר משקל, פחות חזרות-->יותר עצימות. intensity. 10 סטים של 8 חזרות, אז הווליום שלך זה 80, ואם 50 קילו בכל סט אז הpoundage שלך זה 4000. אבל תבין שזה עניין של תרמינולוגיה. מה שחשוב זה שאתה משמר משקלי עבודה אבל אתה יכול לעשות פחות סטים.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני הצלחתי לשמר את מסת השריר (ואף לעלות בעוד 2 קג מסת שריר ו2 קג שומן בערך )בתקופה של בערך חמישה חודשים של אימוני שימור הטונוס ירד מאד אבל מסת השריר נשמרה וגם הגודל פחות או יותר התאמנתי רק פעם בשבוע בתחילה Fbw של פעם בשבוע ואז (כן אני דביל אבל זה איכשהו עבד) עבדתי ממש כמו בab רק פעם בשבוע A ושבוע אחר כך B יוצא לאמן שריר פעם ב..אבל זה מה ששימר לי את המסה בסופו של דבר
\מה גם שהתזונה נשארה אותו הדבר כך שאיכשהו גם עליתי מעט במסה + בשומן ..הכנסתי הרבה יותר ממה שהוצאתי במשך זמן רב