|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין דבר אחד כאילו בשאר הפורומים שאני מפרסם אומרים לי כל הכבוד
ופה אתם אומרים לי איזה שחיף לא נראה טוב בכלל פחח או שאתם פשוט אוהבים להעליב אנשים או שמה אני לא מבין? כאילו כל החברים שלי אומרים שאני מפותח יחסית לגיל(14) אז למה אתם אומרים את כל הדברים כאילו אתם ממש חרא של בני אדם |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קח את זה בתור ביקורת בונה, אתה לא צריך להיעלב.
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשר אבאלה פה אומרים תאמאת ...
זה לא משנה בן כמה אתה .. זה שחיף ![]() וזה חייה רע ![]()
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה העלבה וואחד העלבה כאילו הם אומרים כל מה שהם רוצים ולא מתביישים כאילו אני כולה בן 14 ולדעתי יש לי גוף בסדר וטוב מאוד כאילו מה אני ב20ן שיהיה לי גוף של איזה מנופח |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() מה יש להבין?
אומרים לך תאמת מה אתה רוצה?
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו זה כבר לא פורום זה פורום קללות על מישהו |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אנשים כן היו נחמדים עליךך (חלקם) אמרו לך נחמד וכו...כשפתחתה פעם ראשונה פוסט עם תמונות... עכשיו אתה פותח כל יום וזה מרגיז אנשים... ואף אחד לא קילל אותך שחיף זה לא קללה ולאיזה תגובה אתה בכלל מצפה?
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא דוגמה...זה לא משקל סטנדרטי לגיל 14 ותסכים איתי על זה |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ולפותח הפוסט במקומך הייתי עובר פורום או שהייתי לוקח איזה סייקל ומראה לכולם מזה חח כי ככה לא הכי אוהבים אותך .
זה היה יכול להראות אחרת אם לא היית פותח פוסט כל שעה |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם חברים וחברות שלי אומרים לי שאני נראה בסדר ושיש לי שרירים ודרך אגב אני שוקל ב10 קילו יותר מחברים שלי ופתאום אתם חושבים את עצמכם מומחים ואומרים שאני נראה לא טוב ודברים כאילו אתם הורסים את כל המוטיבציה וגורמים לבן אדם לעשות דברים שהוא לא רוצה לעשות בוא נניח שהיה פוסט אחד שפתחו אם מהדורת חדשות וכתבתם שם איזה שחיף מצולם בביתו כאילו מה אתם דפוקים מה אתם עד כדי כך אוהבים לעשות רע למישהו? |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע יש לי חזה קטן אחושרמוטה אבל כל שחיף שלא מתאמן יהגיד יש לי חזה ענק...
![]() |
#16 |
מועמד להשעיה-ספאמינג.
|
![]() אתה חופרררררררררררררררררררררררררר
אתה לא שם לב שאתה פותח כל יום 2 נושאים?!?!?!?!?!? ואתה גם לא סוס... ואיפה אמרו לך שאתה סוס? בfxp? יופי... כולם שם מתאמנים בבית והם מאמנים רק ידיים חזה ובטן כי הם לא רוצים "להתנפח" יותר מדי... אמרת שאתה נוסע לחול לחודשיים לא? עוף מפה כבר חלס לחפוררררררררררר |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי אני יגיד לך למה :
בפורמים אחרים יש רק שחיפים וגם אתה מפרסם תמונות באתרים שהוא לא כאלה מיועדים לפחתוח גוף ..ס"כ יש בהם חדר קטן של פיתוח גוף ..אז במה הם מבינים ?? הפורום הזה ההתמחות שלו 100% פיתוח גוף ואין למה לשקר ! וכל הכבוד על ההשקעה אם אתה משקיע אבל כנראה משו לא תקין פה באימונים שלך מבין אחי ? * ואם משו מפרסם תמונות לפניך והוא נראה פי 4 ממך אז מה אתה מצפה שיגידו לך אחרי זה ? ואשכול כזה לא מפרסמים בתמונות גולשים כל עוד ולא מצורפת תמונה ואל תצרף כבר ראינו אותך אלף פעמים פעם הבאה פתח בכללי |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה משנה מה חברים שלך אומרים?הכל יחסי!באת לפורום הbb הכי רציני בארץ,עם מפתחי גוף רציניים + אנשים גדולים מאד עם הרבה ידע ומסה אז כבר נקבעה פה רמה בגלל זה גם אני וגם עוד המון שהרבה יותר גדולים ממך נגדיר את עצמנו כקטנים ביחס לכמה מהפורום שהם באמת גדולים אפילו שבין החברים שלנו אנחנו נחשבים "סוסים " קרנפים " וכו' ...זה הרף,זו הרמה ,ברור שבפורומים של שחיפים מעפנים שאין להם מושג באימונים והם בני 12 יגידו שאתה שרירי וכל זה.. אין מה לעשות ישלך את הבסיס של הבסיס אתה חייב עוד מסה ואתה חופרר רצח עם 40 פוסטים כל יום חלאס לחפור ולך תתאמן ותאכל
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק לשכנע את עצמך שאה סוס, אתה שחיף וזהו.
במקום להתלונן לך תתאמן ותאכל כמו חמור ובאמת שאני מאחל לך בהצלחה. |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו אתה עוד יותר מבאס אותי וזה מה שאתה רוצה? אבל הבנתי שאני שם זין עליכם ועל התגובות המעליבות שלכם. כאילו העיקר שאנשים שאני מכיר אומרים לי שאני נראה טוב אז אני שם זין עליכם |
|
![]() |