|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בבית ובכתפיים אני רוצה לשנות את הלחיצה שאני עושה (שפוצעת לי את הברכיים במשקלים הכבדים וכבר נמאס מהתרגיל הזה) להרחקת משקולות לצדדים...רציתי לדעת...האם יש הבדל מבחינת העבודה של הכתפיים? האם זהו תרגיל טוב ואפקטיבי? תודה מראש זה חשוב לי...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה אחלה תרגיל
אבל איזה לחיצה עשית לפני? לחיצה צבאית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() לחיצת כתפיים זה לכתף הקדמית והנפות לצדדים זה לכתף האמצעית...s:
למרות שבלחיצה הכתף האמצעית גם עוזרת...בכל מקרה, כנראה התנועה לקויה או שהעמסת יותר מדי.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול מקסימום לעשות את זה בישיבה ההבדל בין שתי התרגילים הוא שבהרחקה השריר העיקרי שעובד הוא הכתף האמצעית ובלחיצה הכתף הקדמית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה זה לחיצה צבאית...עשיתי לחיצת כתפיים עם דאמבלים...הבעיה שבמשקלים הכבדים הייתי מוציא את כל הכח שלי על להרים את הדאמבלים אל האזניים ולפעמים גם לא הייתי מצליח והייתי נאלץ להוריד משקל ולבצע יותר חזרות (מעצבן...) בנוסף, קיבלתי מלא מכות רציניות בברכיים אז אני לא לוקח סיכונים יותר עם התרגיל המעצבן הזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
|
![]() ציטוט:
תוריד משקל אחי...תכיר את הגוף שלך ואל תוריד אל הברכיים, תוריד אל הקוואדס.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל איך מבצעים DB clean ותעשה אותו דבר בשביל להרים את הדמבלים לכתפיים.....
הרמות לצדדים פחות יעיל לדעתי, גם לא משלב יד אחורית, וגם עובד על טווח תנועה קטן יותר (בחצי !!)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
בגלל שבלחיצת כתפיים הכתף נמצאת ברוטציה לטרלית יש לסיבים של האינטיריור דאלתויד קו משיכה טוב יותר ביחס להרחקה כאשר הכתף נמצאת במנח נטרלי/רוטציה מידאלית, אבל עדיין האינטריור הוא רק סינרגיסט.
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() עוד תרגיל שאתה יכול לנסות זה לעמוד על הידיים מול הקיר שהרגליים ישענו על קיר ותעשה לחיצות ככה עם הגוף שלך..
אם לא תצליח יותר מ12 פעם לסט זה סבבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() כמו שכתבתי האינטריור דאלתויד עובד יותר בלחיצת כתפיים בגלל שהכתף נמצאת ברוטציה לטרלית, אם תבצע הנפות לצדדים כשכף היד במיד פוזישין יווצר אותו מצב בדיוק והאינטריור דאלתויד יכנס כסינרגיסט משמעותי יותר בעוד שהפוסטריור דאלתויד יהפוך מסינרגיסט לאנטגוניסט (כיוון הסיבים שלו פונה לקרוב בכתף). בכל מקרה כאשר תתבצע הרחקה בכתף המיד דאלתויד ישאר אגוניסט.
![]() |
#14 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כפיפה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרחקה רק שכפות הידיים במצב מיד פוזישיין! אין כפיפה
התרגיל מיועד לדלתא האמצעית.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() מה זה מיד פוזישן? S:
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אני לא מסכים איתך ,שיקולים.
כל המונחים האלה של הרחקה ,קירוב ,כפיפה, פשיטה, הרחקה\קרוב אופקיים, הם בסך הכל מונחים די שרירותיים שנוצרו כדי להגדיר באיזה מהמישורים התנועה מתרחשת ולאיזה כיוון, אבל זה לא משנה ,כי רק כשהאחז מתקרב לתחל כנגד התנגדות , השריר עובד והמישור שהגדרנו שזה קרה בו לא קשור. אני אכתוב את זה מהגיון נטו, כי אין לי בינתיים סרטון מלא שמדגים את התנועה מבחינת השריר(עוד יומיים אני אחזור למחשב בירושליים עם הסרטונים), אבל בלחיצת כתפיים , כשהכתף ברוטציה לטראלית ולא נעה קדימה אחורה (במישור הסגיטלי),בגלל התנועה המעגלית ,אין הרבה שינוי במרחק שבין האחז של הכתף בחלק האחורי של ההומרוס לתחל בסקפולה (אין לי כוח לבדוק את השמות של המקומות בדיוק, אבל בסקפולה אאל"ט מדובר באקרומיום). הרי השריר יושב כמעט לגמרי במקביל לרדיוס של הסיבוב והרדיוס לא משתנה( ההגדרה המכנית של תנועה במעגל היא שהרדיוס קבוע). זה בדיוק כמו שתסובב לצד את הירך ותעשה מכרעים לצד ותגיד שהשרירים שעובדים אלה בעיקר המרחיקים. בדיוק כמו שהארבע ראשי כבר לא במישור החיצי לפי ההגדרה הבסיסית שלו ,אבל עדיין רוב העומס של כוח המשיכה יושב עליו(כמה כבר הבדל יש מבחינתו בתנועה?), כך גם כתף קדמית בסך הכל הסתובבה לצד, זאת עדיין מבחינתה תנועה זהה לכפיפה מקדימה והיא השריר העיקרי שמפעיל כוח נגד העומס. |
![]() |
![]() |