|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בימים אלו אני לומד באוניברסיטה שלוחה אחרונה של ווינגייט ובעוד כשבועיים יש לי מבחן מעשי מסיים.
עד היום הייתי מבצע סקווט חופשי עם מוט אולימפי אבל קיבלנו רשימה של כ-98 תרגילים ללמוד לעשות ובמבחן המעשי נצטרך להדגים ולהסביר. נתקלתי במספר בעיות: 1) למדנו שסקווט ב - S.M מבצעים כשאר אנחנו בעצם נשענים על המוט והרגליים כלפי קדימה אומנם אני ספציפית לא מרגיש את ה- QUADS באותה צורה כפי שאני מרגיש אותו בסקווט חופשי וזה בגלל שה - GLUTEUS MAXIMUS נמצא במצב מאורך יותר, אבל לפי הראייה של הפיתוח גוף אמורים לבצע את הסקווט ב - S.M באותה צורה בדיוק כפי שמבצעים סקווט עם מוט חופשי ואכן באמת אני מרגיש את ה - QUADS יותר טוב אבל אז קורה מצב שיש רכיב דוחס על עמוד השידרה. (תקנו אותי אם אני טועה) בספר של איתי - עוצמות חדשות התרגיל סקווט ב - S.M מופיע בתמונה שהרגליים קדימה ונשענים על המוט, לעומת זאת פה: http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/exer...on=&order=Name זה מוצג בצורה השנייה. השאלה שלי היא כזאת באיזו צורה אתם עובדים? במבחן המעשי במידה ויבקשו ממני לבצע באיזו צורה להראות? בצורה של הפיתוח גוף אכן קיימת סכנה בגלל הרכיב דוחס על עמוד השדרה? 2) כפיפת ברכיים עד עכשיו אצלי במכון הייתה מכונה בשכיבה כאשר היה מין קימור באמצע ואז בעצם ה - HAMSTRINGS היה במצב מאורך יותר והיום הביאו מכונה חדשה שהיא בישיבה. לפי הספר של איתי מוסבר שבישיבה ו/או בעמידה ה - HAMSTRING יהיה במצב מאורך יותר מאשר בשכיבה וזה בהשוואה לכפיפת ברך על ספסל ישר לחלוטין ללא קימור. עוד משהו ששמתי לב במכון כושר באוניברסיטה יש אפשרות להעלות או להוריד את החלק במכונה איפה שאתה שם את הרגליים ואז בעצם ה - HAMSTRINGS נמצא במצב מאורך יותר או מקוצר תלוי בגובה שבוחרים או שאני טועה והגובה משפיע על האורך מתח של ה - GLUTEUS MAXIMUS? השאלה שלי היא כזאת בשכיבה על הגב במכונה יעודית כשאר יש קימור ה - HAMSTRINGS יהיה במצב מאורך יותר מאשר בישיבה ו/או עמידה? תודה לעוזרים.
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1. בסקוואט בסמית פושטי הירך נמצאים רק בתחילת התנועה (מצב של עמידה) במצב מאורך בהשוואה לסקוואט חופשי, בתחתית התנועה פושטי הירך ימצאו במצב מקוצר יותר לעומת סקוואט חופשי.
לפי מיטב הבנתי את מבחן היכולת מבצעים על ידי סקוואט חופשי ולא בסמית ככה שאין לך בדיוק מה להתלבט. 2. אתה מדבר על קימור במכונה שמביא את מפרק הירך למצב של כפיפה קלה? אם כן אזי שהאמסטרינג ימצאו במצב מאורך בהשוואה לעמידה או שכיבה במצב ישר לחלוטין. בהשוואה לישיבה אני משער שמפרק הירך נמצא בכפיפה יותר גדולה מאשר בשכיבה עם קימור, אם כך המצב בישיבה האמסטרינג ימצא במצב מאורך יותר. בקשר לגלואטוס מקס', מה זה משנה לך אם הוא נמצא במצב מאורך יותר הוא בכל מקרה לא רלוונטי לתנועה.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אני עשיתי את המבחן הזה לפני כמה שבועות והם מאוד הלחיצו אותכם לקראת המבחן הזה שהוא ממש לא קשה, חוץ מזה אל תסתמך על הספר של איתי זיו ובטח לא על האתר Bb.com
![]() אם תגיד להם את זה אתה כבר לא תעבור, הם מחפשים שאנשים יראו להם ובטח ידגימו לפי מה שהם לימדו בקורס אז תלך יותר לפי זה ומה שאמרו מבחינת הביצוע שהם מבקשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר למבחן המעשי אין שום בעיה כי עברתי בתחילת הקורס.
הבנתי מכמה אנשים מקורסים קודמים שהם יבקשו תרגיל וירצו שאני אדגים ואם נגיד זה יהיה סקווט בסמית אז להראות את המצב הרגיל שהם רוצים ולא כמו שהראיתי מ- body building.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא קשור למבחן המעשי בכדי להפיק את המירב מסקווט בסמית איך הייתם מבצעים כפי שהאוניברסיטה דורשת בצורה שהגוף נשען על המוט והרגליים קדימה או לפי הראייה של פיתוח גוף כמו שמצויין ב - B.d שזה בעצם זהה לסקווט חופשי (חוץ ממייצבים)?