|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי לוח sata 1 שיש איתו בעיה והוא לא יכול לקלוט כונני sata 2 (למרות שרוב לוחות sata 1 כן קולטים חוץ מכמה בעיתיים ששלי ביניהם),אין שום דיסקים של sata1 בשוק פה בארץ ואני לא רוצה Ide בגלל שמתי שאני יקנה מחשב חדש לא יהיה לוח אם תומך ide,הבנתי שיש דיסקים שאפשר לשחק עם הג'אמפר ואז הכונן נהפך ל-sata1,מה זה בכלל הג'אמפר הזה והאם זה אפשרי ובאילו דיסקים זה קיים??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() את האמת אין לי מושג בשיט בדברים האלה, יש לי לוח שיש לו חיבור אחד Sata1 וחיבור שני Sata2. זה אומר שבעצם יש לי כאילו לוח Sata2?
ומה ההבדל בין שני החיבורים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור אין הבדל בין כונן sata ל-ide כמעט,הבעיה היחידה היא שבעתיד לא יהיה מחשבים עם חיבורי ide ולכן עוד כמה חודשים שאני יקנה מחשב ואני ירצה להעביר אליו את הדיסק החדש סביר להניח שאני לא ימצא לוח אם עם חיבורי ide . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אוקיי.
![]() אתה יכול אולי להגיב באשכול שפתחתי על ה- DVD? עושה רושם שאתה מבין עניין... |
![]() |
![]() |