|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כתבתי תוכנית שתשרת אותי בינתים מה אתם אומרים?
אני יעבוד ברוטינה של או A1xa2xa1xx או A2xa1xa2xx בקשר לאימון רגליים - איך נהוג בדרך כלל לעבוד עם "קל" ו"כבד", זאת אומרת כמה משקל זה קל וכמה זה כבד? (ביחס לrm1 שלי) A1: סקוואט (כבד) 6*3 דדליפט (קל) 8*2 גב: בנט אובר רוו 8*3 פולי עליון 8*2 חזה: בנצ' פרס 8*3 לחיצה בשיפוע עליון 10*2 כתפיים: לחיצה צבאית 8*2 יד קידמית: כפיפות עם מוט 8*2 A2: סקוואט (קל) 8*2 דדילפט (כבד) 6*3 גב: בנט אובר רוו 8*3 פולי תחתון 8*2 חזה: בנצ' פרס 8*3 לחיצה בשיפוע עליון 10*2 כתפיים: לחיצה צבאית 8*2 יד אחורית: פשיטת יד עם קבלים מאחורי הראש 8*2
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי חביב ביותר, לדעתי תוריד סט או שתיים מהחזה, ותחליף את הפולי במתח אם אתה מסוגל לעלות מתח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אוקי שיפוצון קטן, ולמה להוריד סט מהחזה? הוא שריר גדול אני עושה 5 סטים.
אוקי שאלה קצת מסובכת אבל תנסו להבין, בסווקאט ודדליפט עובדים בערך אותם שרירים. בנוסף שתיהם תרגילים מורכבים שדורשים הרבה מאמץ. עכשיו האם השיקול שלעשות יום אחד סקוואט קל ודדליפט כבר, ויופ אחר הפול הגיונית? האם זה שאני יעשה את שניהם עם מקסימום משקל את הסקוואט ישפיע עליי על הדדליפט ולא ייתן לי להפיק ממנו את המקסימום? A1: סקוואט (כבד) 6*3 דדליפט (קל) 8*2 גב: בנט אובר רוו 8*3 פולי עליון 8*2 חזה: בנצ' פרס 8*3 לחיצה בשיפוע עליון 10*2 כתפיים: לחיצה צבאית 8*2 יד קידמית: כפיפות עם מוט 8*2 A2: סקוואט (קל) 8*2 דדילפט (כבד) 6*3 גב: בנט אובר רוו 8*3 פולי תחתון 8*2 חזה: בנצ' פרס 8*3 לחיצה בשיפוע עליון 10*2 כתפיים: לחיצה צבאית 8*2 יד אחורית: מקבילים 8*2
![]() |
#4 |
|
![]() אם אני רוצה ללת דגש לגב באימון שלי לשים אותו ראשון?
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם זה הרחב גבי (גב עליון), אז כן, אם אתה מתכוון לגב תחתון אז לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() טוב אז החלטתי לשים את הגב ראשון מכמה סיבות
אחת כי אני רוצה חיזוק משמעות בגב שזה הצד הכי חלש אצלי. סיבה שנייה זה שצריך את זוקפי הגב רעננים בשביל בנט אובר רוו, ואם אני יתחיל עם סקוואט ודדליפט אני לא יוכל להפיק את המקסימום מהבנט אובר רוו. שוב אני ישאל האם מומלץ לחלק את הדדלפיט והסקוואט לקל וכבד כאשר שניהם נמצאים באותו אימון?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי מחליף את הלחיצה צבאית בהנפות לצדדים.
אל תקשיב ל Thai הוא לא מבין
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תתחיל עם מה שאתה מתכוון לעשות כבד, אח"כ קל
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הסקואוט והדדליפט. תראה, זה שריר. בשביל לפתח אותו אתה צריך לתת מקסימום, ולכן לדעתי תתן את המקסימום שלך בכל הסטים. אני לא מתכוון שאם אתה מתחיל עם 70 קילו סקואוט, אז תשאר איתו גם בסט השני של הדדליפט ותעשה חזרה אחת, אלא אם למשל אתה מרגיש שאתה צריך להוריד אפילו ל-50 קילו, אז תוריד, אבל תתן 100 אחוז בכל סט, ואל תגיד "טוב עבדתי על השריר הזה מקודם, עכשיו אפשר לחפף". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עבודה בעצימות גבוהה מאוד היא לא תמיד תביא תוצאות בתכנית אימון צריך להתחשבה בתדירות (כמה פעמים בשבוע מאמנים כל שריר) , כמות הסטים והעצימות הסטים אם התדירות העצימות וכמות הסטים יהיו גבוהים הדרך לאימון יתר היא קצרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |